• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

Ay bende gelmek isterdim ama dediğim gibi o saatte işteyim.Hemen çıkıp eve gidiyorum çocuğun servisini karşılamak için.Neyse başka sefere inşallah katılırım arkadaşlar.Hepinizi öpüyorum.İyi eğlenceler.opuyorumnanaktanBol bol resim çekin hee.

zeliş ben takip edemedim kimler geliyo şimdi söylermisin?

DERİNNN
nursaygin
ayse07(sen oluyosun bu kişi)
zeliş (bu da ben)

ilgin0707 var günü yanlış anlamış.Yarın zannediyove yarın için de planı varmış.Belki sonradan yanlışlık düzeltilebilirse o da olur.

Ay bende gelmek isterdim ama dediğim gibi o saatte işteyim.Hemen çıkıp eve gidiyorum çocuğun servisini karşılamak için.Neyse başka sefere inşallah katılırım arkadaşlar.Hepinizi öpüyorum.İyi eğlenceler.opuyorumnanaktanBol bol resim çekin hee.

İnşallah güzel bi akşam olur.
Ayrıntıları yazarız sonra.sengözlerimebaksanab

Sonradan katılma durumun olamaz mı acaba?

Kızlar bu akşam eşimle dışarı çıkacaktık onun işi çıkmış buluşmamıza vesile olacak.

kızlar pardon yoğundum cevap yazamadım evi taşıdık biz yeniköye işten çıkınca kızlarımı alıp eve geçeceğim daha önceden haberim olsaydı kesin gelirdim :))
bende beklerim yeni evime :)

derincim size iyi gezmeler benim yerimede sohbet edin bol bol :))) bir daha ki sefere gelirim inşallah bir aksilik çıkmazsa

İnş. İlgincim keşke sende olsaydın ne güzel olurdu. bi dahaki sefere kesin gel tamammı canım.

Tülaycığım akşam sende gel müsaitsen eğer seninlede tanışmış oluruz.

Zelişim 10 dk sonra bende işten çıkıyorum doğru buluşma yerine.

Evet kızlar biz buluştuk:lepi:
Şimdi eve geldim ve bilgisayar başına oturdum.Sadece 3 kişiydik ama çok güzel bi akşamdı benim için.Uzun zamandır böyle güzel muhabbet etmemiştim.Tekrar görüşmek üzere ayrıldık.

Umarıım ilerleyen zamanlarda hepinizle tanışma şansımız olur.:1hug:

kaydirigubbakcemile5 bence de çok güzel ve keyifli bir akşamdı inşallah bir dahaki sefere tüm arkadaşlarla tanışma şansımız olur

Evet güzel bir tanışma oldu çok güzel bir akşam geçirdik ve bundan sonra buluşmaya karar verdik inş. bundan sonra daha yeni arkadaşlarla tanışma fırsatımız olur.

Back