7 ağustos c.tesi saat 6da saat kulesinin altında tamam diyenler el kaldırsın zemuszemus
not: gelmeyenler işte bu şekilde getirilecektir kaydirigubbakcemile gelmemeye karar verenler lütfen açık adreslerini bildirsinler...
7 ağustos c.tesi saat 6da saat kulesinin altında tamam diyenler el kaldırsın zemuszemus
not: gelmeyenler işte bu şekilde getirilecektir kaydirigubbakcemile gelmemeye karar verenler lütfen açık adreslerini bildirsinler...
canım ben gelemicem yarın olsaydı gelirdim aynı saatte
merhaba ben 26gulten eskişehirden yazıyorum bende pek bilgisayar başında olamıyorum.üç tane çocuk olunca bana pek sıra gelmiyor.herkezi öpüyorum.
Ben bu işten hiçbirşey anlamadım bu buluşmada yalan olacak anlaşılan
nerhaba ben antalyada meltemde oturuyorum.27 yasındayım 11 ay oldu geleli benımde hiçç arkadaşım yok burda:) sızınle tanısmak ısterım
Rüya ben de gelemeyeceğim rahatsızım,kanamam var
sanırım buluşmayı başaramadınız..bende çalışıyorum bugün..
kızlar bence buluşmayı ekim gibi falan yapalım..hem de pazar günü..şimdi çoğumuz c.tesileride çalışıyoruz..çalışmasalar bile milletin bi hafta sonu var..doğal olarak ailesiyle geçirmek ister..ve yaz mevsiminde olunca çoğumuzunda yatılı misafiri eksik olmuyo....hem ekime kadar biraz daha kalabalıklaşabiliriz...acizane fikrim..
sanırım buluşmayı başaramadınız..bende çalışıyorum bugün..
kızlar bence buluşmayı ekim gibi falan yapalım..hem de pazar günü..şimdi çoğumuz c.tesileride çalışıyoruz..çalışmasalar bile milletin bi hafta sonu var..doğal olarak ailesiyle geçirmek ister..ve yaz mevsiminde olunca çoğumuzunda yatılı misafiri eksik olmuyo....hem ekime kadar biraz daha kalabalıklaşabiliriz...acizane fikrim..
günaydın bende antalyadayım aranıza benı de alırsanız çok sevinirim bende dokuma da oturuyorum 30 yaşındayım 9 yaşında oğlum var cumartesi pazarım tatıl bende sizlerle tanışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?