Ben Şafak hoca'da Akdeniz tiptayken tedavi oldum. Geçen yıl Ekim ayında opu işlemi oldu. 5 adet 5. Gün embriyom oluştu. Nisan ayında 2 adet 3ba embriyo transferim oldu ve sonucum pozitif geldi biri tuttu. 27 haftalik hamileyim. Ocak 2022'de tekrarlayan dusuklerim nedeniyle kendisine başvurduk. Genetik de dahil olmak üzere tum tahlil sonuclarindan sonra tup bebek tedavisine başladık. Kendisi bu alanda oldukça başarılı, akademik güncel gelişmeleri ve yayınları takip eden, hastasına oldukça pozitif yaklaşan bir hekim. Allah ondan bin kere razı olsun...Memorial şafak hocada düşünüyorum
Teşekkür ederim canım çoğu kişi memnun umarım bende güzel haberler alırım şafak hocada vesile olurBen Şafak hoca'da Akdeniz tiptayken tedavi oldum. Geçen yıl Ekim ayında opu işlemi oldu. 5 adet 5. Gün embriyom oluştu. Nisan ayında 2 adet 3ba embriyo transferim oldu ve sonucum pozitif geldi biri tuttu. 27 haftalik hamileyim. Ocak 2022'de tekrarlayan dusuklerim nedeniyle kendisine başvurduk. Genetik de dahil olmak üzere tum tahlil sonuclarindan sonra tup bebek tedavisine başladık. Kendisi bu alanda oldukça başarılı, akademik güncel gelişmeleri ve yayınları takip eden, hastasına oldukça pozitif yaklaşan bir hekim. Allah ondan bin kere razı olsun...
Bütçe olarak elverişliyse iyi olur tabiiMemorial şafak hocada düşünüyorum
Devam eder gelişmezse doktor hangi doktorla devam ediyorsun nKızlar Gonal f 450 75 Luk kullanıyor um kaç gün kullandınız 7 gün olacak kullanali acaba yumurta olusmazsa iptal mi olir
Evet yeterli yani rapor çıktı mı hastaneye sordun muBirde başlamam gerekiyordu ilaca raporsuz aldım eczane bana tekrar ilacı yazdır raporlu geçip paranı iade edeyim dedi de raporsuz alıp rapor çıkınca barkodu götürmek yeterli değil miydi
Günü belli olmuyor o senin yumurta gelişimine göre kuzum bu arada adın neydi belki denk gelmişizdir bende kasım da adet olunca 2.aşılama için gideceğimSerap hanımla evet rapor çıktı ilaç için 2 aşılama olacak sonra tüp bebek bakalım acaba kaç gün kullanılması gerekiyor sorucam gerçi muaneye gidince
Embriyo kaliteniz neydi ? Doğal transfer mi oldunuzMerhaba ben gecen sene şubat ayında akdeniz tıp fakültesinde Şafak Olgan hastasıydım bende amh ve pcos durumu söz konusuydu gecen yıl taporlu hastydım 20 yumurta toplandı 2 tanesı son gune geldı biri transfer oldum nisan da şuan 10 aylık kucagımda oglumsize üniversite nın fıyat guncel lıstesını bırakıyorum arkadasım suan murat hoca da tedavı goruyor cok memnun
Ben şimdi eğitim araştırma da başladım tedaviye ya bırakıp gitsem rapor işim nasıl olacakMerhaba ben gecen sene şubat ayında akdeniz tıp fakültesinde Şafak Olgan hastasıydım bende amh ve pcos durumu söz konusuydu gecen yıl taporlu hastydım 20 yumurta toplandı 2 tanesı son gune geldı biri transfer oldum nisan da şuan 10 aylık kucagımda oglumsize üniversite nın fıyat guncel lıstesını bırakıyorum arkadasım suan murat hoca da tedavı goruyor cok memnun
zaten 65 bin gibi para verecek gücüm olsa özele giderim eğitim araştırma bu kadar uçuk değil sanırım fiyatlar çok yüksekMerhaba ben gecen sene şubat ayında akdeniz tıp fakültesinde Şafak Olgan hastasıydım bende amh ve pcos durumu söz konusuydu gecen yıl taporlu hastydım 20 yumurta toplandı 2 tanesı son gune geldı biri transfer oldum nisan da şuan 10 aylık kucagımda oglumsize üniversite nın fıyat guncel lıstesını bırakıyorum arkadasım suan murat hoca da tedavı goruyor cok memnun
Peki tedavi artı transfer ücreti 37 bin yazıyor ya acaba bu raporlular için mi zaten özelde de transfer yumurta toplama 40 bin ortalama özel gibi . eğitim araştırma da tüp bebek 1. Deme15 bin mi ne yazyor fiyatı yani ekstra transfer vs ücreti yazmıyordu şunu öğrenmek istiyordum yumurta dondurma oliyor mu acaba devlette bilginiz var mıMerhaba ben gecen sene şubat ayında akdeniz tıp fakültesinde Şafak Olgan hastasıydım bende amh ve pcos durumu söz konusuydu gecen yıl taporlu hastydım 20 yumurta toplandı 2 tanesı son gune geldı biri transfer oldum nisan da şuan 10 aylık kucagımda oglumsize üniversite nın fıyat guncel lıstesını bırakıyorum arkadasım suan murat hoca da tedavı goruyor cok memnun
Bugün gittim kontrole 14 cm olmuş tek yumurta 6 sından beri 75 ilk kullanıyorum tekrar kontrole gidecem çatlama igrnesi veririz asilamyi yaparız dedi ama süreç naisl ilerliyor bilmiyorum yani iğneyi ne zman vurdururum yad kaç gün sonra falan gidilmesi lazmGünü belli olmuyor o senin yumurta gelişimine göre kuzum bu arada adın neydi belki denk gelmişizdir bende kasım da adet olunca 2.aşılama için gideceğim
Dilek sizin adınız neydi muhtemelen bende kasımın başında tekrar 2. Aşılama için gidecem tutmasa bakalım çok umudum yok zatenGünü belli olmuyor o senin yumurta gelişimine göre kuzum bu arada adın neydi belki denk gelmişizdir bende kasım da adet olunca 2.aşılama için gideceğim
2 embriyo kaldı dondurulmus transfer oldum transfer oldugum embriyo 4AA hali hazırda dondurulmus olan da 2bcEmbriyo kaliteniz neydi ? Doğal transfer mi oldunuz
Ben şimdi eğitim araştırma da başladım tedaviye ya bırakıp gitsem rapor işim nasıl olacako yüzden zor olur diye korkuyorum eğitim araştırma da Burak hocayla devam ediyorum inşallah bende güzel sonuç alırım
zaten 65 bin gibi para verecek gücüm olsa özele giderim eğitim araştırma bu kadar uçuk değil sanırım fiyatlar çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?