ANTALYA TÜP BEBEK

Fotoğraf var mı bakalım canım o silik çizgilere
Silik çıkmış 10. Erken gebelik testi yapmsitim aynısından negatif cikmsiti ilaç etkisi geçti die düşünüyorum ama işte bozuk testler bana mı denk geldi bilemedim çünkü ilaç etkisi olsa 10.gun yaptığımda pozitif çıkardı o bildiğin negatifti bakalım yarın kontrolüm var kan vericem ne çıkacak

Canım evet erken pozitif olsa ilaç etkisi olabilirdi ama sonradan yapılan iki test pozitif hadi inşallah, aşılama mi olmustun eğitim araştırmada?

Evet aşılama olmuştum bakalim sabah kan vericem sol kaşığım çok ağrıyor ama umitlenmek istemiyorum bakalım artık

Evet aşılama olmuştum bakalim sabah kan vericem sol kaşığım çok ağrıyor ama umitlenmek istemiyorum bakalım artık
Hamilesin linoş ay çok sevindimmm inşallah darısı başıma bu ay aşılamadan pek umudum yoktu sen bana umut verdin

Bunu sabah çektim eğer k igercekten bu testler hepsi bozuk değilse hamileysem mutluluktan uçarım hiç ama hiç aşılamadan umudum yok tu kan verdim öğleden sonrayi beklicem mecbur yazicam insalalh vardır ya

Bunu sabah çektim eğer k igercekten bu testler hepsi bozuk değilse hamileysem mutluluktan uçarım hiç ama hiç aşılamadan umudum yok tu kan verdim öğleden sonrayi beklicem mecbur yazicam insalalh vardır ya
Aşkım hamilesin kızzzz ay çok sevindim aaaayy

Sonucu bekloyorum pozitif olursa gerçekten hiç ummiyirdum asilamadan ben kendimi ayarlamistim ev temizligine kadar tüp bebek için bakalım sabırsızlıkla bekliyorum öğleden sonrayi

Çok teşekkürler Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar bı doktor bana asla olmaz diyince ister istemez inanamadim carmsaba tekrar gidecem şuan varmış Allah'ın izniyle

Çok teşekkürler Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar bı doktor bana asla olmaz diyince ister istemez inanamadim carmsaba tekrar gidecem şuan varmış Allah'ın izniyle
Kimdi o doktor ? Acaba haberi var mı Yüce Rabbimizden Ol der ve olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…