ANTALYA TÜP BEBEK

Ben ilk aşılamada çatlatma iğnesi vermedi Serap hanım sayesinde 5 cm kist olmuş şu an ara verdik doğum kontrol hapı kullanıp eritmeye çalışıyorum

Ben ilk aşılamada çatlatma iğnesi vermedi Serap hanım sayesinde 5 cm kist olmuş şu an ara verdik doğum kontrol hapı kullanıp eritmeye çalışıyorum
Aaa hangi ilacı vermişti kusura bakmayın daha öncede sormuştum herhalde birde aşılama yapmadiniz deme sağ taraf önden gidiyor falan demiştiniz sanki yanlış olmasında mesajlar karistimi onuda bilemedim

Bilmiyorum bakicam rapor çıkmazsa belki özelde yaparım bilmiyorum ki süreç çok tuhaf ilerliyor aşılamayı bosunami yapacaz ihtimal var mı onuda bilmoyorum tuplerim sorunlu biraz neden direkt tüp bebeğe gecikmedi soru soruncada net cevap alamiyor insan bilemedim çok yoğun oluyorlar zaten

2 aşılama yapılmadan geçilmiyor mu tüp bebeğe bilginzi var mı tüpler kapalı yada eslerinde problem olunca mi dirket tup bebek oluyor birde sizde sorun neyse sadece sagl tüp kapalı olması mi

3 yıllık değerleri çok kötü tane ile çıkış var
Eğitim araştırma hastanesine gel tüp bebek merkezini bul içinde orada sen muayene ol eşinin durumunu anlat öncesinde Murat Şambel var doktor ondan randevu al eşinle beraber gidip doktorla görüşün yardımcı olurlar tüp bebeğe başlarsınız direk

Aaa hangi ilacı vermişti kusura bakmayın daha öncede sormuştum herhalde birde aşılama yapmadiniz deme sağ taraf önden gidiyor falan demiştiniz sanki yanlış olmasında mesajlar karistimi onuda bilemedim
Evet kuzum gonalf verdiydi

2 aşılama yapılmadan geçilmiyor mu tüp bebeğe bilginzi var mı tüpler kapalı yada eslerinde problem olunca mi dirket tup bebek oluyor birde sizde sorun neyse sadece sagl tüp kapalı olması mi
2 aşılama şart eğer tüpler tıkalı ve erkek sorunu yoksa kuzum . Benim önceki hsg raporumda onaylayan kıl kadar geçiş var notunu düşmese direk tüp bebek hakkım vardı mesela

Benimde sağ sol a sıvı hafif basınçlı geçmiş falan yazıyor daha doğrusu bir iki tüp bebek merkezi normal yolla gebelik olabilir dediki bir yıl oldu olmadı bir kaç norm kadın doğum doktoru bu tüplerle mucize olur tutarsa dedi tüpler hafif yapışıklık vsr ama karın boşluğunayayılmış demek sizinki gibi hafif açık olduğu için önce iki aşılama

Peki5 cm kist kuculunce mi aşılama yapılacak acaba neden kiste dönüşturdu o ilaç böyle yan etkileri oluyor mu herkese acaba kg alımı gibi

Peki5 cm kist kuculunce mi aşılama yapılacak acaba neden kiste dönüşturdu o ilaç böyle yan etkileri oluyor mu herkese acaba kg alımı gibi
Kuzum benim doktorum son günlerde yoktu yerine Serap hanım baktı yumurta göremedi bende ona aslında var olduğunu söyledim ama ısrarla yok dedi görünmüyor sol tarafım biraz geride kendi doktorum bastırarak bakıyordu Serap hanım baştan savma yaptığı için yumurta fazla büyüdü ve kist oldu tüm olay bu

Anladım canım cok geçmiş olsun peki şuan hangi süreçtesinzi açıkçası benim kafam da hci yatmıyor serap hamina bazen iyi bazen takmıyor gibi çözemedim bir şeyler anlatıyorum misal bu kadar ayritniya gerek yok diyir halbuki söylediğim şey adetlerim düzenli idi hsg den sorna 50 70 gunde olmaya başladım son 2 3 aydır duzensiz öncesi düzenli idi dediğim tek şey bu nedenini öğrenmek istedim acaba nie boule oldu öyle böyle derken mayıstan beridir aşılama yapacaz takı Ekim ayına kaldı her seferinde bı bilgi vererek ultrasyon isteyerek uzadı gitti Ekim ayonda bakalım neler olacak

Bilmiyorum artık yoğunluktan mi çok ilgilenemiyorlar misal öğleden sonra sonuç gostercektim hasta yok içerisi boş görüyoruz ama hasta almoyor ve bekloyoruz orda biri alıyor yarım saat sonra diğerini valla kafam çok karışık aşılamada ne kadar ücret harcaginiz ilaçlar falan yani bazen hiç aşılama yapmadan direkt o parayı üstünde koyup vs özele git diyorum bazen aşılamayı git yap diyorum kafam çok karışık

Birde sürece serap hanımla mi devam ediceksiniz Instagram sayfalarında baya pozitif tüp bebek de var bizede nasip olur inşallah hayırlısı olsun herkes için

Yok canım zorunlu devlette önce başarısız iki aşılama yaptırmak zorundasın

Aşılamada sadece iğne parası verdik 1500 tuttu

Birde sürece serap hanımla mi devam ediceksiniz Instagram sayfalarında baya pozitif tüp bebek de var bizede nasip olur inşallah hayırlısı olsun herkes için
Ben Serap hanımın hastası değilim o yüzden sorun yok kuzum ben Burak beyin hastasıyım

Kızlar Antalya ıvf de tedavi görüyoruz Murat berkkanoğlu doktorum

Ben Serap hanımın hastası değilim o yüzden sorun yok kuzum ben Burak beyin hastasıyım
Cok teşekkürler kusura bakmayın Cok soru sordum süreçte yeniyim merak ediyorum hem maddi hem psikolojikmen korkuyorum da ayrıca bakalım aşılama zor değil herhalde baslicaz Ekim başında adet olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…