Hepsi toplam 35 binOrda fiyatlar nasıl acaba yani tüp bebek tedavisi kaç para yumurta toplama ve transfer
Korkma Allah’ın izniyle olur gider naptın doktora gittin miCok teşekkürler kusura bakmayın Cok soru sordum süreçte yeniyim merak ediyorum hem maddi hem psikolojikmen korkuyorum da ayrıca bakalım aşılama zor değil herhalde baslicaz Ekim başında adet olunca
Bugünlerde gitmem lazimKorkma Allah’ın izniyle olur gider naptın doktora gittin mi
Bende kist olmuş 2 ay Yasmin kullanıp eritcem kuzumDaha adet olmadım siz ne yaptınız gelişme var son muaneden sonra.
Hepsi toplam 35 bin
Linacım dün bi arkadaş gitti eğitim araştırma hastanesine fiyat öğrenmek için bunu attı ilaçlarla ve ekstralarla 35 bini buluyor demişler yani bu mümkün mü nerdeyse özelle yarışacak bir şekilİnşallah geçer tekrardan çok geçmiş olsun bende adet olmam lazımdı dün olmadım bakalım ne zaman olacak
Devlette raporla kaça denk geliyor ilaçlar hariç tabloya göre 15bin + ilaçlar şeklinde mi yaniAntalya tüp bebek merkezi de bana 35 bin artı ilaç dedi dondurma vs ekstra para aynı oluyor zaten devletle ama rapor çıksaydı enazindan özelde vereceğim parayı 2 kere şansımı devlette denerdim
Ben yaptırdım 7 aylığım şu an sperm sayısı düşük ileri hız yoktu 750bindi sayımız milyon bile değil gelecek tüp bebek merkezi Mete ışıkoğlu yaptiKızlar aranızda erkek infertilitesi sebebinden tüp bebek yaptıran var mı bende antalyadayım
Sadece devlet ve üni de geçerli aşılama şartı ozellerde yok2 aşılama yapılmadan geçilmiyor mu tüp bebeğe bilginzi var mı tüpler kapalı yada eslerinde problem olunca mi dirket tup bebek oluyor birde sizde sorun neyse sadece sagl tüp kapalı olması mi
Aynen o nu biliyorum benim tüpler problem li gibi yön aşılama dedi o yüzden sormuştum özele gittim Antalya ivf Hande hanıma benle çok güzel konusip anlattı her şeyi tüplerin açık bence dedi denemekte fayda var aşılama dedi kan ultrasyon her şeyin tam sadece yumurta takibi doktor gozetimde yaptır aşılama ile dedi sonra tekrar rahim flimi cektirebilirsin düzgün çekilmemesi sanki dedi ufak yapışıklık varsa da açılır belki dedi direkt tüp bebege gel sseni alalım diyebilirim ama bence bekle dedi doğal yolla olma ihtimali var dedi o yüzden önce bı aşılama yapicambende özele gitme amacım aşılama yapmadan direkt tüp bebekti ama birincisini yapacamcolmazsa rahim filmi çekilecem tekrar dan Hande hanıma bakalım nasıl kısmet artık şuan devlete devam belki rapor alırım ayrıca çok iyi doktor yani hastaneyi ticarethane olarak gormiyor ben çok beğendim bu tavrınıSadece devlet ve üni de geçerli aşılama şartı ozellerde yok
Çok sevindim peki ilk tüp bebek denemenizde oldu mu? Çift embriyo mu koyuldu ?Ben yaptırdım 7 aylığım şu an sperm sayısı düşük ileri hız yoktu 750bindi sayımız milyon bile değil gelecek tüp bebek merkezi Mete ışıkoğlu yapti
Yok kuzum aşılama da benim 1400 tuttu kutu başı 700 raporla beraber rapor olmazsa kutu başı 3500Aynen ilk denemeniz işte devlette o sekil 2. 3. De o şekilde ilaçlar daha uyguna geloyir Muş raporla işte rapor çıkarsa devlette yaparım ama 2 aşılama şartı var bakalım öncesi rapor çıkartmıyor miyiz onu bilmiyorum misal aşılama ilaçları da pahalı diyorlar raporsuz acaba o zman mi rapor cikarticaklar aşılama zamanı çözemedim sansiam bende adet olamadım gitti
Ne kadar tuttu pekiGelecek tüp bebek merkezi Mete ışıkoğlu kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?