• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANTALYA TÜP BEBEK

Aynen o nu biliyorum benim tüpler problem li gibi yön aşılama dedi o yüzden sormuştum özele gittim Antalya ivf Hande hanıma benle çok güzel konusip anlattı her şeyi tüplerin açık bence dedi denemekte fayda var aşılama dedi kan ultrasyon her şeyin tam sadece yumurta takibi doktor gozetimde yaptır aşılama ile dedi sonra tekrar rahim flimi cektirebilirsin düzgün çekilmemesi sanki dedi ufak yapışıklık varsa da açılır belki dedi direkt tüp bebege gel sseni alalım diyebilirim ama bence bekle dedi doğal yolla olma ihtimali var dedi o yüzden önce bı aşılama yapicambende özele gitme amacım aşılama yapmadan direkt tüp bebekti ama birincisini yapacamcolmazsa rahim filmi çekilecem tekrar dan Hande hanıma bakalım nasıl kısmet artık şuan devlete devam belki rapor alırım ayrıca çok iyi doktor yani hastaneyi ticarethane olarak gormiyor ben çok beğendim bu tavrını
Rahim filmini nerde çekindin canım tıkalı çıktıysa zaten rapor çıkarır devlet

Yok canım açık ama biraz gecisy problemi var bugün aşılamaya başlıyorum eğitim araştırma daha önce yazmıştım size

Bugün aldım ilaclari 3500 folik asit d vitami beraber ama rapor sisteme düşmemişti düşünce kalan parayı iade edecekler ama ne kadar iade edecekler bilmoyorum giremiyoruz kişiden kişiye değişiyor fslan dedi bakalım salı günü anlarım

Canım rapora e devletten baisly bakılıyor ben bı yerden baktım ilaç ismi doktor adı vs gozukiyir eczaneci dedi gozukmoyor yanlış mı bakoyorum raporlu ilaç sorgulamadan baktim

Canım rapora e devletten baisly bakılıyor ben bı yerden baktım ilaç ismi doktor adı vs gozukiyir eczaneci dedi gozukmoyor yanlış mı bakoyorum raporlu ilaç sorgulamadan baktim
Eğer e devlette gördüysen tamam çıkar raporun ama yarına kalır

İlkini burda Denizli'de yaptım kilolusun dediler ondan tutmadı dediler gittim tüp mide ameliyatı oldum ikinci dış gebelik oldu 3. Yu Mete ışıkoğlu yapti çok şükür tuttu
Anladım canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla. Benim de ikinci denemem olacak bana dua eder misin

Arkadaşlar memorialda şafak Olgana gitmiş olanlar memnuniyetini veya olumsuz bir şey varsa yazabilir mi ? Mesela embriyolarınız transfer sürecine kadar gelebildi mi transferimiz nasıl geçti

Arkadaşlar memorialda şafak Olgana gitmiş olanlar memnuniyetini veya olumsuz bir şey varsa yazabilir mi ? Mesela embriyolarınız transfer sürecine kadar gelebildi mi transferimiz nasıl geçti
Canım ben sürece eğitim araştırma da başladım orda devam ediyorum sen tüp bebeğe mi başlayacaksın

Back
X