ANTALYA TÜP BEBEK

1. Deneme raporlu dedıgı eger sizi rapora tabi tutarlarsa sizin işlem günleri ödeyecek oldugunuz ücretler dondurma ıslemı ekstra örneğin yumurta toplama işlemi ucretini işlem sabahı öduyorsunuz transfer gunu de transfer ucretını oduyorsunuz evet suan özelle bırebır ücret neredeyse benm dönemımde aralarında nereden baksanız 10 bın fark vardı egitim arastırma fıytlarını bılmıyorum ama bır arkadas paylaşmıs orası fıyat olarak daha uygun. Gibi duruyor ben ıkıncı embriyo transferı istiyorum ama cok dusuk deger oldugu ıcın sıfırdan baslamak ıstemıstık subat ayında ama benm ılk transfer tuttugu bebegım oldugu ıcın rapor işlemıyor veya 2. Deneme statusune gırmıyorum direk ucretlı hasta olarak 64 bn tl olanı kapsıyorum direk şafak hocaya gitmek daha mantıklı gelıyor

Eğer öyle ise direkt özele gidin daha iyi ben şuan aşılama yapıyorum eğitim araştırmada bakalım ama ordaki fiyat listesinde 17 bin falan yaziyordu 1. Deme işte yumurta toplama dacekstra ücret bence almıyor araştırma yazarları bence öyle dusunuyorum hayırlısı olsun birde 2.cocukta yıl sınırı koyuyorlar mi istediğiniz zaman yapabilir misiniz

Rapor oyle cokta aslında bır işe yaramamıstı bende opu dönemınde 1 iğne ve hapları hapsadı gerisi özele girdi özellıkle de transfer sonrası kullandıgım ilaçlar özeldı hep
Gonal f iğnesi misal raporlu 730 falan di raporsuz 3500 bunun gibi indirimler olmuyor mu daha dgorsuu o ilaçları iğneleri tüp bebekte devlet karislamouor mu egerki çok bı fark yoksa ve devlette ekstra her şeye para istiyorsa özelde yaptırmak daha mantıklı gibi geliyor bilemedim şuan aşılama surecindeyim ilk olacak hayırlısı inslalh tutar gerek kalmaz

Tekrar kontrole gideceksin ya her gittiğinde yapman gerekeni söylüyorlar

Dilek sizin adınız neydi muhtemelen bende kasımın başında tekrar 2. Aşılama için gidecem tutmasa bakalım çok umudum yok zaten
Dur kız hemen modunu düşürme belki hemen olacak tüp bebeğe bile gerek kalmayacak

Her tüp bebek tedavısınde olan gonalf kullanmıyor ben 2 doz kullandım gonalf ı

Bende ameliyat oldum eğitim araştırmada sol açık sağ tıkalı raporu çıkardılar ilk aşılamayı oldum kist olduğu için 2 ay ara verdik bu iki ayda yasmin kullanıyorum kist erisin diye Kasım adetinde gidicem bakalım 2.aşılama için eşimin sperm sonuçları iyi çıkınca direk tüp bebek olmadı önce iki aşılama denemek gerekiyormuş

Kız nasıl 17 bin ben aşılamada sadece iğneye para verdim ne kadar kullandığına göre değişir ben iki kutu kullandım 1400 ödedim

Bende ilk başta oraya gitsem orda devam ederdim ama şimdi sil baştan yapmak istemiyorum eğitim araştırma da iyi bu konuda inşallah güzel sonuç alırım

Benm eşimin sperm sonucu şyiydi ama benm amh 0.04 ondan dolayı doktor tüp bebege gecelım aşılama ile zaman kaybetmeyelım dedı

Bende ilk başta oraya gitsem orda devam ederdim ama şimdi sil baştan yapmak istemiyorum eğitim araştırma da iyi bu konuda inşallah güzel sonuç alırım
Evet ya bu olay bırazda rabbımın istemesine baglı ben tedavı ılk basladıgımda ıkı bayan geldı bırı 4AA biri 2bc transfer olmuslar dusuk olan hıc umudu yok girdi içeri biri tüm bekirtilerm var dedi gebelıkle ilgili ama 2bc olan ıkız kalp atısı duydu diğeri ise gebelık yoktu malesef

Benm eşimin sperm sonucu şyiydi ama benm amh 0.04 ondan dolayı doktor tüp bebege gecelım aşılama ile zaman kaybetmeyelım dedı
Benim amh 3.5 çıktı bi sonra 4.9

maşallah darısı bana inşallah

Canım sana özelden mesaj atmıştım gördün mü grupla ilgili

2 embriyo kaldı dondurulmus transfer oldum transfer oldugum embriyo 4AA hali hazırda dondurulmus olan da 2bc
Bende Şafak hocanın hastasıyım , 3ba negatif geldi , 2 ba kaldı ama kalitesi düşük diye istemiyorum

Bende Şafak hocanın hastasıyım , 3ba negatif geldi , 2 ba kaldı ama kalitesi düşük diye istemiyorum

Embriyo kalıtesı oek önemlı degıl dedıgım gibi baska bir mesajda rabbım ol dedıkten sonra ıkıncı sırada embriyo ınsallah guzel sonuclar alırsın

Arkadaşlar şafak Olgan memorialde olanlar doktor hariç hastanenin laboratuvarindan memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…