ANTALYA TÜP BEBEK

Efnanl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
1.425
1.482
53
27
Kızlaaar Antalya da tüp bebek tedavisi olanlar biraz bilgilendirme yapabilir misiniz ? Özellikle eğitim araştırma ve tıp fakültesi varsa

Eğitim araştırmayı önermiyordu doktorumuz.Tıp fakültesinde Şafak olgan hocam vardı ,başarılı bir doktor, memorial ‘a geçti, rapor çıkartılabiliyor

Eğitim araştırmayı önermiyordu doktorumuz.Tıp fakültesinde Şafak olgan hocam vardı ,başarılı bir doktor, memorial ‘a geçti, rapor çıkartılabiliyor
Peki neden önermiyordu gerekçe olarak ? Ben doktorun ismini çok duyuyorum gitmek isterim ama fiyat ne olur bilmediğim için gidemiyorum tüp bebek için gerekli iki aşılama şartı vardı ilkini oldum ikincisini olacağım oda olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacaktık

Daha yeni açılmış olduğu için deneyimli olacaklarını düşünmüyordu ,ordan bi kızla tanışmıştım memnun kalmadığını söylemişti ,doktorlar sürekli yurtdışına eğitime gidiyorlarmış tedavi yarım kalıyomuş ,hem de önemsemiyorlarmış sil başta başka doktora kendini tanıtıyorsun ne kadar mantıklı bilemedim .bi işi bi doktor götürür .

Ben bi sorun yaşamadım şimdilik bakalım

Vitale hastane tavsiye ederim Mehmet Taner kılınç. Aşılama önce pitihlasma olup olmadığını baktırdinizmi eğer varsa bebek tutunamiyor düşüyor.2asilamayla hamile kaldım. İlk aşılama kaldığımda pozitifti 4gun sonra kan bidaha verdim negatife düştü değeri düştü.mehmet hoca supelendi pitihlasma olduğumu. Yaptırdım varmis şimdilik 16 hafta 5gunluk hamileyim kan sulandırıcı hap ve iğne vuruyorum.
Aşılama gelince maksimum 8bin civarı tutar.ilaclar,sperm yikama,aşılama .
Pitihlasma baktirma istiyorsaniz eğitim araştırmada genel genetik bölü yaptırabilirsiniz yeni binada.2ay sonra sonucu çıkıyor.

Ben şu an eğitim araştırma da tedavi görüyorum orda olacağım ilk aşılama yarıda kaldı çatlatma iğnesi olmadım bu ay ikinciye başlıcam olmazsa tüp bebek

Aşılama süreciniz nasıl oldu yani hangi ilaclariı verdi acaba iğne dışında hap falan verdiler mi birde raporlu mu ilaç aldınız raporsuz mu ben Ekim başında adet olup gidiecem bu sefer sorun çıkmazsa aşılama için baslicaz .normal adetli iken gidip ilaç veriyorlar değil mi kaç günde bir yumurta takibine gittiniz birde

Antalya’dan birisini bulduğuma sevindim Gonal f verildi sadece bazılarına fitil de veriliyormuş alttan ama bana verilmedi gerek görmedi doktor adetin 2.3 günü hangisi denk gelirse artık gidince muayene edip iğneyi yazıyorlar ve başlıyorsun ben 3 günde bir gittim kontrole çatlatma iğnesi almadım çünkü sağ taraf önden gelişti sol geriden geldi adet olunca yeniden gidicem

Merhaba ben asilamayla oldum.suan hamileyim 17 haftalik.ilac parasini veriyorsunuz
adetli 2 yada 3gun ilaç başlıyor.bana önce 2kutu verdi gonal f 450verdi ve ovitrale catlatma iğne vedi.
günde 1defa ayni saate vurdum 75mlde .4gun doktor çağırıyor yumurta boyutu bakiyor buyumezse biraz daha fazla 75mlde 100le çıkaran var.boyutu ulaşırsa çatlatma iğne vuruyor.34saat sonra aşılama oldum..aşılama olduktan sonra 3gun yattım fazla ayakta kalmayın dinlenmen lazım.aşılamani ilk ve 2gunu duşa girmeyin 3gun girin ılık suyla yıkayın.isterseniz 10gun idrar testi baslayin 3gun boyunca yapabilirsin koyulaşma varsa hamilesin.14gun kan veriyorsunuz.

Maşallah canım sana hangi doktordu doktorun

Bugün 3d ultrasyon var bakalım ondan sonra bir sorun çıkmazsa Ekim başında adet olucam aşılama için baslicaz evrakları hazırladım bakalım

Raporu hemen çıkartırlar inşallah bakalım neler olacak inşallah yarın ultrasyonda kötü bir şey çıkmaz benim işlerim mayıstan beri gereksiz uzadı o yüzden umutsuzum

Raporu hemen çıkartırlar inşallah bakalım neler olacak inşallah yarın ultrasyonda kötü bir şey çıkmaz benim işlerim mayıstan beri gereksiz uzadı o yüzden umutsuzum
Hangi hastane kuzum eğitim araştırma mı ? Bende bugün orada olacağım

Evet eğitim araştırma serap hanım doktorum sonuclarim temiz çıktı öğleden sonra idi benim randevu adetli iken gidicem aşılama için baslicaz tuplerim açık ama hafif yapışıklıklar var bakalım belki tekrar özelde hsg çekerim Ekim başında adet olacam siz aşılama yapmış miydiniz 2. Sini yada ne zman yapacaksinzi o gonolf denilen ilaç iğne mi hap mi acaba

Kızlar aranızda erkek infertilitesi sebebinden tüp bebek yaptıran var mı bende antalyadayım

Ben ilk aşılamada çatlatma iğnesi vermedi Serap hanım sayesinde 5 cm kist olmuş şu an ara verdik doğum kontrol hapı kullanıp eritmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…