Antalya OFFF

Muratpasa super. Bende su an ankaradayim.

Sizi korkutmak istemem ama havasi sıcak insanlari buz gibi olan biyer ben bir sene anca durdum geri izmirime dondum. Bu arada muratpasada oturabilirsiniz kepeze gore daha iyi ve kepeze yakin

Sizi korkutmak istemem ama havasi sıcak insanlari buz gibi olan biyer ben bir sene anca durdum geri izmirime dondum. Bu arada muratpasada oturabilirsiniz kepeze gore daha iyi ve kepeze yakin
Bende izmirden buraya geldim antalyaya ve izmiri hafizamsan sildim 26 yıl yasadigim sehri ☺insanin ruhu ne aca 'yiip

Merhaba .Kepezin tam olarak neresine tasinmak istiyorsunuz?Ben yeni yapilan Kepez Devlet Hastanesine cok yakin oturuyorum diger arkadaslarinda dedigi gibi kepez bolgesi malesef her turlu insanin yasadigi karisirik bir yer.Dogma buyume Antalyaliyim 21 yildirda buradayim.Inanin annemleri ikna edebilsem hic durmam buralarda ama akrabalar vs hep bu cevrede oldugu icin tasinmak istemiyorlar.Bir de suan kentsel donusum ve hastane acilisindan dolayi kira fiyatlari aldi basini gidiyor buraya vereceginiz parayla Muratpasa Lara taraflarinda cok daha iyi evler bulabilirsiniz.Illa Kepez bölgesi olacak dersenizde Kepez Belediyesi Cevre yolu tarafini secin ulasimda sıkıntı cekmezsiniz.Benim bulundugum bolgede malesef 9 dan sonra hayat duruyor sokaklar tehlikeli hale geliyor.

Karşı yaka mah. Kara yusuf caddesi burası söylendi şimdilik bu kadar biliyorum

Guzelob
Neresinde oturuyor sunuz
Guzeloba da oturyorum.karsi yaka okadar iyi biyer degil . cocugunuz varsa bence hic o semte tasinmayin.yine caybasi .meydan .perge.tarim mahallesi.soguksu.meltem.konuksever ..gebizli.enazindan kepeze yakin duzgun yerler. Guzeloba karsiyakaya uzak.secimde gorevliydim ben yetisemedim.

antalyada konyaaltinda oturuyorum., antalyaliyim aynı zamanda ev konusunda da yardımcı olabilirim isterseniz.özelden yazarsanız eger

Karşı yaka mah. Kara yusuf caddesi burası söylendi şimdilik bu kadar biliyorum
Hadi ya şoyle soyleyeyim kepez Istanbul'un Bagcilar semti gibi her turlu pis is burdan cikiyor yani.Dedigim gibi imkaniniz varsa illa kepeze yakin olsun istiyorsaniz Kizilarik falanda iyi Cevreyolu tarafida iyi ama kepez belediyesinden yukari cikmanizi tavsiye etmem cunku Antalyadan nefret edersiniz benim gibi bende aksine bu sehirden kurtulmaya calisiyorum

Antalya harika bir şehir. Ben muratpaşa yı öneririm. Tam merkez. Şuan orda yaşamak için neler vermezdim ama eşimin işi nedeniyle gidemiyoruz

Kızlar sanırım konuştum görüştüm eşimle 1 sene sonra ev almayı planlıyoruz o yüzden bir süreliğine kepezde oturmak durumun da kalicaz

Hayirlisi olsun Hakkinizda her guzellik bi arada olmuyor malesef☺Huzurunuz yerinde olsun yeterki .evinizi aldiginizda dusunursunuz mevki secimini

Merhaba, biz de eşimin işi dolayısıyla Antalya merkeze yerleşeceğiz.. çocuklar için uygun ortaokul bakıyoruz... önereceğiniz merkezde ortaokul varmı ??

Merhaba, biz de eşimin işi dolayısıyla Antalya merkeze yerleşeceğiz.. çocuklar için uygun ortaokul bakıyoruz... önereceğiniz merkezde ortaokul varmı ??
Melahat faraclar okulu kircamide arkadaslarim ordan cok meme mhk un bide antalyada en iyi okul olarak duymustum degerlendiriseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…