Evet öyle diyorlar bakalım bende şuan da konya altına bakıyorum kiralık olarakkepez çok iyi bir semt sayılmaz. güvenlik açısından ve daha çok dışardan gelenlerin yerleştiği biraz kozmopolit bir yerdir.şehir merkezine çok da yakın sayılmaz. eğer maddi kaygılarınız yoksa lara Konyaaltı uncali gibi semtleri oneririm
Rica ederm.canım ne demek ben yasayamiyorum sen tadını cikarrÇOK TEŞEKKÜR EDRİM
Suan ki kiraniz ne kadar?Ankara da işime 1 saat sürüyor zaten uzun bir zaman çalışmayacağım oraya gelirsem bir yönden istiyorum bir yönde evimi güzel Ankaramı da bırakmak istemiyorum Kafam çok karıştı
900Suan ki kiraniz ne kadar?
O kadar kötümü 2 yıldır buradayım eşimin iş yeri orada o yüzden orası olsun dedik yürüme mesafesi ev almayida düşünüyoruz ama hemen değil tabikiSuan ki kiraniz ne kadar?
Çok teşekkür ederimCok rahat konyaaltinda deniz goren bir eve cikabilir sabahlari kumsalda dinlenip kosuya cikabilir, laradan denizi az goren bir eve cikip avmlerde cafelerde kaybolabilirsiniz :)
LİMAN MH. KONYAALTI PLAJLARININ ÖNÜNDE DENİZ MANZARALI KİRALIKC
Çok teşekkür ederim
Çok güzel şuanda eşimle konuştum tekrar oradan yarın bakıcam siz antalyada mı yaşıyorsun uzLİMAN MH. KONYAALTI PLAJLARININ ÖNÜNDE DENİZ MANZARALI KİRALIK
İlan No: 331561487
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...nunde-deniz-manzarali-kiralik-331561487/detay
Evi sadece konumu ornek olsun diye koydum, burda yada bir arka yolunda cayyolu gibi fiyatlarla oturabilirsiniz.
Not, evle alakam yok, suan ornek olsun diye buldum.
Daha once yasadim iyi bilirim. Birsey oldugunda ozelden yazarsaniz yardim ederimÇok güzel şuanda eşimle konuştum tekrar oradan yarın bakıcam siz antalyada mı yaşıyorsun uz
Bana linkini ata bilir misinizKiralik. Dusunrseniz. Ahatlida bos 2+1 imiz var. 75 m2 ayri mutfakli kucuk temiz 1 yillik .700 e kiraliyabilirz size erasta awm nin orda .otogarin ordaya yurume mesafesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?