Antalya OFFF

Evet öyle diyorlar bakalım bende şuan da konya altına bakıyorum kiralık olarak

Hayırlı olsun öncelikle.4 yıldan beri Antalya'da yaşıyorum.ilk sene çok zordu ama şu anda gayet memnunum ben hayatımdan.
Kepezde çakışıyorum sıkıntılı bir bölgesinde. Sizin çalışacağınız yer neresi mahalle olarak?Eğer toplu taşıma kullanacaksanız harita mesafesine aldanmayın.çünkü toplu taşıma sıkıntılı.

Bence kepez yerine meltem yada larayı düşün derim cünkü kepez hem şehir merkezine uzak hemde tekin yer değil. Güzel evler var evden cok cıkmayan veya etrafınızda kalabalık istemiyorsanız belki. Konyaaltıda cok güzel uncalı tarafı cok güzel evler var. Lara biraz pahalı kira ve satın alacaksanız

Antalya'ya bir kere gittim ama bayıldım. Hatta biz de kepezdeydik :) antalta tam olarak yaşanacak bir şehir. Gezilip görülecek çok yeri var. Mesela Düden şelalesi... gider gitmez mutlaka gitmelisiniz. Üstelik akdeniz iklimi daha ne olsun :) bu arada hayırlı olsun

Mesafesini bilmiyorum Kepez ile ama konyaaltini tercih edebilirsiniz.

Ankaraya alismis biri olarak mesafeler uzak gelmez. Kepeze tasinarak hatanin kralini yaparsiniz.konyaalti ve lara cayyoluna denk yerlerdir. İki sehirde de yasamis biri olarak soyluyorum, dogru yerde oturursaniz hayatimin en guzel yillari antalyada gecti diyeceginizi garanti ederim

Cok rahat konyaaltinda deniz goren bir eve cikabilir sabahlari kumsalda dinlenip kosuya cikabilir, laradan denizi az goren bir eve cikip avmlerde cafelerde kaybolabilirsiniz :)

Selamlar. Ben antalyada yasi 'yu orum lara guzelobada burasi cok guzel bir semt yuruyerek kumsala. Gidiyorum .konyaalti denizi tasli hep lara tarafi kum. Bu arada kepeze yakin olsun diyorsaniZ.gebizlide evler yeni 'yuapim sahanin orda .ya da meltem ttatafinada bakabilirsin .afsin kent sitesiNin konumu cok guzel hastane adliye universite. Yurume mesafesi . antalyada tek otobusle her yere gidilebilinyo.kepez e otobusle gidebilir esinz araci varsa cok yakarda.ornegin laradan kepeze tam 50 dakka otobusle gidebilir.
Caybasi da islek bi semt kepeze yakin olayim derseniz orasida guzel bi konumda .

Kiralik. Dusunrseniz. Ahatlida bos 2+1 imiz var. 75 m2 ayri mutfakli kucuk temiz 1 yillik .700 e kiraliyabilirz size erasta awm nin orda .otogarin ordaya yurume mesafesi

Haa bana sorarsaniz tabiki lara derim kepeze uzak ama temiz biyer.ev icin dusunurseniz yazin ben size evin fotolarini atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…