ÇAYYOLUAnkara'da hangi semttesiniz ?
Kepez bölgesi biraz sıkıntılı olabilir sizin için.ÇAYYOLU
Kepez'de şuan kentsel dönüşüm var.Ne yönden bir sıkıntısı var lara ile kepez arası uzak galiba
Ankara'dan sonra Kepez /Lara arası uzak gelmez emin olunTeşekkür ederim bende gitmek istemiyorum ama eşimin işin den dolayı lara tarafı kepez çokmu uzak düşüyor veya yakın farklı bir öneriniz varmı galiba Antalya da oturuyor sunuz siz de çok sordum bende
Ankara'dan sonra Kepez /Lara arası uzak gelmez emin olun
İlk başlarda ararsınız birazAnkara da işime 1 saat sürüyor zaten uzun bir zaman çalışmayacağım oraya gelirsem bir yönden istiyorum bir yönde evimi güzel Ankaramı da bırakmak istemiyorum Kafam çok karıştı
Yakın canımKepez lara arası 6-7 km değil mi, ben mi yanlış biliyorum? Sürse sürse 15 dakika sürer sanki.
İnşallah Lara ya bakıcam artık ev kiraları da pahalı sanırım oralar daİlk başlarda ararsınız biraz
Ama daha sonra Ankara'ya gidince sıkılırsınız.:)
ÇOK TEŞEKKÜR EDRİMAntalya li biri olarak memleketimin her karış toprağını cokk seviyorum ankara da yaşamadım nedir ne değildir yine bilemem ama antalyayi sevmiyorum yaşayamam diyeni de duymadım canimm hakkınızda hayırlısı olsun ben memleketimı hiç bir yere değişmem maddi durumunuz iyiyse lara da oturabilirsiniz konyaalti da güzeldir kepez biraz daha yenilenme olan bi yer arkadasin dediği gibi kentleşme var biraz sönük kalabilir siz hele bi gidin antalyaya gezin tozun neresi hoşuna giderse orada oturursun Allah gönlüne göre versin canimm ama bence bu kadar üzülmene gerek yok Antalya gayet güzel bi şehir yaşanılası bi yerrr
Konyaaltına'da bakın oralarda güzeldir.İnşallah Lara ya bakıcam artık ev kiraları da pahalı sanırım oralar da
kepez çok iyi bir semt sayılmaz. güvenlik açısından ve daha çok dışardan gelenlerin yerleştiği biraz kozmopolit bir yerdir.şehir merkezine çok da yakın sayılmaz. eğer maddi kaygılarınız yoksa lara Konyaaltı uncali gibi semtleri oneririmArkadaşlar merhaba iş dolayısı ile Antalya kepeze taşınacağız kısmetse oralar nasıldır bir fikriniz varım ı hangi mahalleler daha iyidir yaşam nasıldır oralar da şuan da ankaradayız ama antalya ya insan kolay alışıyormu LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?