Antalya OFFF

mh0671

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
44
12
8
36
Arkadaşlar merhaba iş dolayısı ile Antalya kepeze taşınacağız kısmetse oralar nasıldır bir fikriniz varım ı hangi mahalleler daha iyidir yaşam nasıldır oralar da şuan da ankaradayız ama antalya ya insan kolay alışıyormu LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Ne yönden bir sıkıntısı var lara ile kepez arası uzak galiba

Teşekkür ederim bende gitmek istemiyorum ama eşimin işin den dolayı lara tarafı kepez çokmu uzak düşüyor veya yakın farklı bir öneriniz varmı galiba Antalya da oturuyor sunuz siz de çok sordum bende

Ankara da işime 1 saat sürüyor zaten uzun bir zaman çalışmayacağım oraya gelirsem bir yönden istiyorum bir yönde evimi güzel Ankaramı da bırakmak istemiyorum Kafam çok karıştı

Ankara da işime 1 saat sürüyor zaten uzun bir zaman çalışmayacağım oraya gelirsem bir yönden istiyorum bir yönde evimi güzel Ankaramı da bırakmak istemiyorum Kafam çok karıştı
İlk başlarda ararsınız biraz
Ama daha sonra Ankara'ya gidince sıkılırsınız.:)

Antalya li biri olarak memleketimin her karış toprağını cokk seviyorum ankara da yaşamadım nedir ne değildir yine bilemem ama antalyayi sevmiyorum yaşayamam diyeni de duymadım canimm hakkınızda hayırlısı olsun ben memleketimı hiç bir yere değişmem maddi durumunuz iyiyse lara da oturabilirsiniz konyaalti da güzeldir kepez biraz daha yenilenme olan bi yer arkadasin dediği gibi kentleşme var biraz sönük kalabilir siz hele bi gidin antalyaya gezin tozun neresi hoşuna giderse orada oturursun Allah gönlüne göre versin canimm ama bence bu kadar üzülmene gerek yok Antalya gayet güzel bi şehir yaşanılası bi yerrr

ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM

kepez çok iyi bir semt sayılmaz. güvenlik açısından ve daha çok dışardan gelenlerin yerleştiği biraz kozmopolit bir yerdir.şehir merkezine çok da yakın sayılmaz. eğer maddi kaygılarınız yoksa lara Konyaaltı uncali gibi semtleri oneririm

merhaba
ben de okul sebebiyle geldim antalya'ya
kepez'de yaşıyorum, okula yakın olduğu için.
aslında güzel bir yer benim bildiğim kadarıyla ama buralarda kiralar fazla diyorlar.
lara'yi oneriyorum herkes gibi tabi lara da kepez'e oldukça uzak.
konyaaltı'nı da önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…