- 6 Mart 2019
- 963
- 224
- 103
- 27
Evet haklısın yaş faktörü önemli tek seferde dondurmasıda çok iyi senin için canım en azından sadece transfer vs süreci olur sil baştan olmazKarar vermekte iyi yapmışsın tek tüp olunca çok vakit kaybı oluyor, benim sol taraf tıkalı dediler ve genelde soldan yumurtlama oldu aylarca psikolojik mi bilmiyorum ama direnmenin çok anlamı yok hemen hemen aynı yaşlardayız, yaşımız genç hücrelerimiz organlarımız gençken daha fazla şansımız oluyor. Şafak hoca senin çocuğun olmaz diyemem ama şimdi gidip bir sene sonra gelsen yine olmayabilir onu bilemem eğer hazırsanız deneyelim tek seferde yumurtaları alıp donduralım aynı işleme defalarca maruz kalma dedi. Öylece sürece başladık işte.
Ben ilaçlar için olabiliyor diye biliyorum ama sen şartları sağlıyorsun galiba başarısız aşılama deneyimin de olmuş belki benimde şartlar sağlanırdı ama beklemedim adetin 2. Günüydü hemen tedaviye başladım. Eylül ekim gibi başlayacak olursan ve ben ozamana hamile olursam bende gonal f var sana veririm inş canım biz 11 bin verdik ignelereKızlar size bir şey sorucaktim ben aşılamayı vitale oldum gonalf yi doktorum raporlu olarak verdi acaba memorialda böyle bir imkan yokmudur ? Tedavi için yok sanırım zaten ama ilaçlar için var midiir ?
Ya canım çok sağol Tabikide haberleşiriz sen kendine veya başkasına lazım olur diye kalan iğnelerin aynı şekilde soğuk yerde sakla ama inşallah sana değil başkasına belki bana nasip olur pazartesi haber gelirse tekrar haber banadaBen ilaçlar için olabiliyor diye biliyorum ama sen şartları sağlıyorsun galiba başarısız aşılama deneyimin de olmuş belki benimde şartlar sağlanırdı ama beklemedim adetin 2. Günüydü hemen tedaviye başladım. Eylül ekim gibi başlayacak olursan ve ben ozamana hamile olursam bende gonal f var sana veririm inş canım biz 11 bin verdik ignelere
İnşallah canım tabiki buzdolabına saklıyorum yeni aldık zaten geçen hafta, çok değerli iğneler gözüm gibi bakıyorum. İnşallah tekrar kullanmama gerek kalmadığını anladığım an vericem ihtiyacı olan birisine.Ya canım çok sağol Tabikide haberleşiriz sen kendine veya başkasına lazım olur diye kalan iğnelerin aynı şekilde soğuk yerde sakla ama inşallah sana değil başkasına belki bana nasip olur pazartesi haber gelirse tekrar haber banada
Hadi inşallah canım haber et bizlerede güzel haberlerle gelEvet benim salı günü toplandı. 3 tane vardı biri küçük alamam demişti...operasyonda bir yumurta toplanabildi o da döllendi yarın 5. gün eğer gelişim iyiyse dondurulacak...yarın büyük gün benim için
Evet geçen hafta tüp bebek tedavisine başladım doktor gercekten çok iyi ama fiyatlar çok uçuk ben 30 bin civarına hazırlanıp başladım ama yumurta dondurma vs 50 yi geçecek gibi tam anlayamadım kaç lira vereceğimizi yne
İnşallah hayırlı haberler olur ama gerçekten tüp bebek neden bu kadar yüksek anlamıyor hakkimiz da hayırlısı olsunEvet geçen hafta tüp bebek tedavisine başladım doktor gercekten çok iyi ama fiyatlar çok uçuk ben 30 bin civarına hazırlanıp başladım ama yumurta dondurma vs 50 yi geçecek gibi tam anlayamadım kaç lira vereceğimizi yani
Evet gerçekten ćok yüksek fiyatlar bi kan testine bile 2buçuk alıyorlar ama insanlar ne yapsın gözden çıkarıyor mecburenİnşallah hayırlı haberler olur ama gerçekten tüp bebek neden bu kadar yüksek anlamıyor hakkimiz da hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım inşallah tutar önemli olan sağlıklı bir sperm ve yumurtanın olması sonuçta. İnşallah benimki de çarşamba günü dondurulacak, senin transfer nezaman ben ilk adetimi oldum yumurta toplamadan birkaç gün sonra5.gün embriyo donduruldubir yumurta olduğu için sizce tekrar toplama yaptırmak mı doğru yoksa transfer mı?
Şafak hoca sagolsun bulaşıcı hastalık, tam kan, kan grubu isteminde sağlık ocağına aile hekimine yönlendirdi ücretsiz yaptırırsınız diye
Canım senin embriyo 5gune ulaştı mı transfer mi kaldı sadece?5.gün embriyo donduruldubir yumurta olduğu için sizce tekrar toplama yaptırmak mı doğru yoksa transfer mı?
Şafak hoca sagolsun bulaşıcı hastalık, tam kan, kan grubu isteminde sağlık ocağına aile hekimine yönlendirdi ücretsiz yaptırırsınız diye
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahEvet 5. Gün donduruldu. Transfer olmadı adet tarihimi bekliyoruz transfer sürecine hazırlık aşaması olacak. Ama benim bir yumurta olduğu için ve yaşım 38 tekrar bir toplama daha yaptırmak istiyorum...
Vitale ye gitmek pişmanlıktır bence.Ben sadece 1 kez aşılama oldum vitalede sonrada zamana bıraktım yaz sonuna kadar olmazsa tüp bebek için bir doktor ile görüşmek istiyorum
Sağol canım detaylı Bilgi için bende nasipse onu baslicam Eylül ekimde bizde eşim sadece kullaniyor detoks için ne verdi ?Ben de uzun araştırmalar sonucunda Şafak hocaya ulaşabildim ki hangi hastaneye geçecekse ona gidecektim.Memoriale gideceği duyumunu alınca hemen gittim.
Elinde daha önceki tüp bebek denemelerim,tahlillerim ,eşimin sperm sonuçları dosyasını inceledi.
Tek tek notlar aldı.
İlk ay eşim ve beni sigara da içtiğimiz için detoks ve vitaminlere başlattı.
2. Ay yumurta takibimi yapıp yumurta büyütme iğnelerine başladım.
toplandı 2 embriyo elde elde ettik.
Bu ay transfer olacak sanıp aradım kendisi bilgisini verdi embriyo kalitelerime kadar anlattı telefondan , embriyologtan da bilgisini almıştım ama doktorun kendisinden duymak çok iyi geldi.
Transfere başlatmadı rahmin dinlensin doğum kontrol hapına başla dedi.
Bakalım transfer sürecimi de sizlere pozitif olur umarım anlatırım.
Çok ilgili , işine çok hakim,
size para gözüyle değil hastası, kardeşi gözüyle bakıp ;yüreğinize de dokunan bir insan.
Öyle aceleye de getirmiyor çabucak çok sırada hasta bekliyor imaları da yok.
Ben kendisini çok sevdim.
Çok doktor gezdim böylesini görmedim.
Dualarınız da beni de bulundurun , Allah isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun
Evet bende doktor tavsiyesi üzerine gittim ama hastane olarak hiç içime sinmedi zaten aşılamadan sonra bir daha gitmedimVitale ye gitmek pişmanlıktır bence.
Hastanenin bir kere saatlerce sırada bekletiyor ,
Sistemleri yok.
Doktora sıraya diziyorlar sizi daha sizinle görüşmeden çataldan muayene ediyor yüzünüzü dahi görmeden .Hadi sıradaki tavırları Dünyanın en varoş hastanesi .Ne anlıyorlar o hastaneden anlamıyorum .Ömründe özel hastane görmemiş insanların abarttığı bir yer bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?