Antalya Memorial Şafak Olgan Tüp Bebek

Merhabalar embriyo oluştuktan sonra bütün hastalarda mi dondurma yapılıyor misal ben yurtdışından gidicem şafak hocaya embriyo oluştuğu anda transfer yapiliyormu veya neye göre yapılıyor bilgisi olan aydinlatirsa çok mutlu olurum

Bence her hastanın durumuna göre bir yol izliyor...ultrason kontrolünde iki yumurta daha gördü ve 15 gün içinde ikinci opu yu oldum. İlk toplamada da 3.gun embriyosunu 5. Güne kadar bekleteceğini söylemişti ki öyle de oldu...şimdi bir sonraki kontrolüm 2. Adet dönemim...ama tüp bebek düşünceniz var ise Şafak Hocadan başka kimseye gitmeyin. maddi manevi süreç yeteri kadar zor zaten Şafak Hocanın insanlığı bilgisi tecrübesi yeter

Ben geçen hafta akdeniz tıpa gittim duvarda bu tablo asılıydı. Resmi hasta ne demek ücretli hasta ne demek bir bilgisi olan var mı bir de 64 bin lira yazıyor ki ben şok geçirdim.

Son düzenleme:
Bende canı gönülden öneririm 1. Tüp bebek vitalede oldu embriyo gelişmedi tam paragöz bi hastene , 2. Tüp bebek akdeniz tıpta Şafak hocada oldu 2 tane 5. Gün embriyosu oldu,dondurulmuş transfer yapıyor, hastane değiştirmişti o süreçte ,ben de transferi Şafak hoca yaptırdım ,15 bin transfer ücreti,5.500 tl de diğer embriyo için dondurma ücreti verdik, bin tl muayene ücreti bi kere veriyosunuz ,kan tahlilinde gereksiz değerlere bakmıyor,bazı kan değerleri için ücret ödememek için sağlık ocağından istiyor .Elinden geleni yaptı canım doktorum ,işinin hakkını veriyor Allah razı olsun, şimdi sonuç bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanır

Eşime emodex
Bana teatrio verdi
merhaba, şu an ki durumunuz nedir acaba. bende 39 yaşındayım ve şu an antalya ıvf ile memorial arasında kararsızım. birine karar verip tedaviye başlamak istiyorum. bu sebeple tecrübelerinizi merak ediyorum

sonucunuz ne oldu acaba şafak hocayla

Merkez olarak tercihiniz nedir? Antalya ıvf ya da Memorial düşünüyorum fakat netleşemiyorum. Tecrübe eden arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

merhaba, şu an ki durumunuz nedir acaba. bende 39 yaşındayım ve şu an antalya ıvf ile memorial arasında kararsızım. birine karar verip tedaviye başlamak istiyorum. bu sebeple tecrübelerinizi merak ediyorum
Merhaba ben psikolojik ve bedenen daha rahatlayacağım dönem aralık ayı olduğunu düşündüğüm için 3. Aya girdim doğum kontrol haplarını kullanmaya devam ediyorum.
Hızlı hızlı hemen sonuç almak istemedim.Doğum kontrol hapını kullanma sebebim de doktorum kist oluşmasını önlemek için vermişti.Aralık ayın da olumsuzda olsa sonucu iletirim size.

genel olarak memnunsunuz o zaman şafak hocadan

1. Tüp bebek Ali fuat şengör ,hiç memnun kalmadım ,ticari amaçla yaklaşıyor.
2. Tüp bebek Şafak olganda oldu, onda da malesef negatif oldu.
Ali Fuat bey ile ilgili aynı görüşteyim, saatlerce kapıda bekledim, sonrasında muayene için çatalda çok uzunca bir süre durup bekledim, asıl isteğime neden geldiğime bile değinilmeden histereskopi ameliyat yarın sabah gel hadi oldu, geçiştirilerek ve direk ameliyata yönlendirilerek. Kaldı ki daha önce gittiğim hiçbir yerde bana ameliyatlık durumum olduğu söylenmedi. Şafak Bey'i çok araştırdım, çok içime sinerek gideceğim şu an, henüz gitmeden kendimi mutlu hissettim diyebilirim. Umarım hissettiğim şekilde ilerler

Gittikten sonrada düşüncelerini yazar mısın canım

Daha halden anlayan insani bi doktor diyebilirim ,hasta ile iletişimi güzel ,inşallah olumlu sonuç alırsınız

Gittikten sonrada düşüncelerini yazar mısın canım
Gittikten sonraki düşüncelerim çok ama çok daha olumlu. Eşim de ben de kendisine bayıldık. O kadar güzel anlattı ki her şeyi, karşısındakinin tıp dili bilmediğini bilerek. Öyle olumlu bir görüşmeydi ki bizim için, içimize sine sine gönül rahatlığıyla devam edeceğiz.

Ay çok sevindim umarım olumlu sonuç alıp bu memnuniyetiniz taçlanır güzel haberlerle gelmeni diliyorum

Şafak Olgan Hoca hakkında bilgi almak için ilk buraya yazmıştım. Allahım’a çok çok şükür gebelik haberini en sonunda aldım. Daha onceki deneyimlerim ve Şafak Hoca hakkında dilerseniz bana msj atabilirsiniz (kısaca mükemmel bir doktor). Kafamı toparlayabilirsem tüm hikayemi sizlerle paylaşacağım. Deneyimlerim umarım sizlere de faydalı olur

genel olarak memnunsunuz o zaman şafak hocadan
Merhaba evet memnunum.
Sadece doktor da değil, karşılamadaki deskte çalışan arkadaşlar (randevu konusunda özel sektörde çalıştığımdan hep yardımcı oldular )canım hemşirelerim Müfide ve Deniz , embriyologlar Merih ve Özlem hanımlar ve hepsi çok tatlı anlayışlılar.
Çok hijyenik , kaliteli profil çalışanların olduğu bir hastahane..
Bu ay transferim olacak bakalım sonuç ne olacak.
Şafak hoca;
Önceki transfer sonuçlarımın neden olumsuz olduğuna da kafa yoruyor demek ki bu sefer daha farklı yol izleyelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…