Herkese merhaba,
Tüp bebek serüvenim Ekim 2022'de Anadolu hastanesinde başladı. Geçen yaz komple araştırmayla geçmişti ve doktor iyi diye orada başladım polip ameliyatı hsg si aşılama (Aralık 2 defa)sizde tutar yapalım bu takviyeleri alın şunuda alın derken tam bir fiyasko oldu bizim için.. soyulduk kısacası

tabii siz o kadar deneme sonunda doktorunuza güvenmek istiyorsunuz ve ne derse Ok diyorsunuz... yapmayın

sonra yanlış yerde olduğumuzu anlayıp o kadar yıpranma üzülme süreci derken ocak ayında tekrar araştırma yorumlar akdeniz üniversitene giden arkadaşlarla sohbetler Şafak hocaya karar kıldım. Tabii tüm yorumlar instada takibe aldım herseyi araştırdım zor bela 8 şubat randevu buldum ama deprem olunca benim psikoloji yine yerle bir devlet göçükte bulduğu çocukları 2 günde evlatlık verecekmiş randevuyu iptal ettim bu psikoloji ile denesek bile olmaz diye..Sonra toparlandım işlerin yoğunluğu derken Nisan ayında Şafak hocadan randevu alayım dedim ama ne mümkün gece bile kalkıp bakıyorum yok.. yok yaşama geçecek yok üniversitede devam ediyor sonra temmuz ayına randevu buldum ama memoriala geçti..hastaneyi aradık sadece memorial de hasta kabulü yapıyormuş eşimde dedi zaten aylardır bekliyoruz hadi gidelim...Şafak hoca kadar ilgili terbiyeli saygılı süper bir doktor bulmak çok zor (o kadar çok kadın doğumcuya gittim ki

kıyas yapabiliyorum) başta muayene parası amh bakıldı eşimden sperm örneği 2000 bin tuttu sonra Tüp bebek protokolü yapıldı 31500... iğneler derken 20 bine yakın da eczane tuttu.. şimdi dondurma olursa yumurta sayısına göre ücret ödeyeceğiz..ama bir embriyo var gelişmesini bekliyoruz 5. Gün sonuna umarım ulaşır..Şafak hoca kendisi tek tek bilgilendirdi...hemşiresi tek tek herseyi whatsupdan yazdı, embriyolog hergün sabah arıyor.. o kadar ilgili işlerine saygılılar ki hepsi takdiri hakediyor... çok uzun yazdım kusura bakmayın umarım açıklayıcı olmuştur. Artık süreçten haberdar ederim sizi hepimize Şafak hoca ve ekibi şifa olsun güzel bebişlere kavuşmak dileğiyle