Antalya Memorial Şafak Olgan Tüp Bebek

Ben de şubat ya da mart ayında gitmeyi planlıyorum bunu duymak güzel oldu. İnş güzel haberi de verirsiniz

Ben geçen hafta akdeniz tıpa gittim duvarda bu tablo asılıydı. Resmi hasta ne demek ücretli hasta ne demek bir bilgisi olan var mı bir de 64 bin lira yazıyor ki ben şok geçirdim.

64 bin cocugu olanlar ıcın veya da raporu olmayanlar ödeyecek oldugu mıktar

merhaba, şu an ki durumunuz nedir acaba. bende 39 yaşındayım ve şu an antalya ıvf ile memorial arasında kararsızım. birine karar verip tedaviye başlamak istiyorum. bu sebeple tecrübelerinizi merak ediyorum
Sonucum negatif oldu
Ama yılmayacağım.
Önce depresyona girdim toparlandım mecburum hayat devam ediyor ilaçların etkisiyle oldu hepsi çok ağır ilaçlardı.
Şuan zayıflamaya karar verdim öncelikle, sonra bol bol doğanın içinde bol oksijen.
Beslenme türümü değiştiricem bol su.
Badem, fındık, ceviz ve avakado öğününden eksik olmayacak.
Folik asite ve d vitaminine devam.
Sigarayı bıraktım.
İlk ay doktorun ilk verdiği gibi detoks ilaçlarımı kullanacam.
Pes etmek yok Allahın izniyle olacak

Böyle güçlü kadınlara bayılıyorum okuyunca sizden hem güç hem de cesaret aldım. Allahım hepimize kolaylık cesaret ve hayırlı evlatlar nasip etsin

herşey gönlünüzce olsun en kıza sürede. detoks ilaçları dediğiniz nedir acaba

Merhaba uzun zaman olmuş ama merak ettim hamile kaldınız mı bende şuan şafak hocada tedavi görüyorum

Merhaba transfer oldunuz mu acaba

Arkadaşlar merhaba aranızda erkek infertilitesi için Antalyada tüp bebek yaptıran var mı

5 gün embriyosu rahim hazirligide ilaçlı olmuştu
Negatif mi oldu ? Kalitesi neydi bu arada, benim de 5. Gün 3ba ydı , ilaçlı hazırlık yapıldı negatif oldu , 2ba kaldı bi tane onun da kalitesi çok düşük tutmaz diye düşündüm bekliyor , bide ilaçsız rahim hazırlığında şans daha yüksekmiş Şafak hoca bi dahakinde öyle yapalım demişt bana ama neden ilk transferde ilaç kullandı ki o zaman ona anlam veremedim hiç ..

Aaa şafak beyde mi tedavi görüyorsun benim 5 AA ydi bence kaliteye takılma nasip bu işler benim olmaması için hiç bir sebep yoktu ama yinede olmadi

Aaa şafak beyde mi tedavi görüyorsun benim 5 AA ydi bence kaliteye takılma nasip bu işler benim olmaması için hiç bir sebep yoktu ama yinede olmadi
Yaaa çok enteresan 5aa nın tutmaması nasip , diğer embriyolarınızın kalitesi nedir , ne dedi size tutmayınca ve ne önerdi ? Bide doğurganlık aşısı ,serumlar uygulayan doktorlar var ,bizim doktor hiç onlardan bahsetmiyor ,belki onların da faydası olabilirdi..

Evet bende onları duydum doktor bey banada hiç söylemedi nasip iste olmayinca olmuyor süreç yine aynı devam edecek

Evet bende onları duydum doktor bey banada hiç söylemedi nasip iste olmayinca olmuyor süreç yine aynı devam edecek
Doğal siklusu bi deneyin rahminiz kendi kalınlığına ulaşsın yani ,bana onu söylemişti şansı yüksek diye bi teklif edin söylemedi ise bide bu serumları sorun ,bikaç arkadaşım bunları da yaptırdı pozitif haberini aldı, bide insülin direnci varsa ona göre de ilaç vermiş doktoru bu detaylar da gözden kaçabiliyor ,tsh değeri vs ,onlara bakılmamıştı bende hiç

Ben tüm testlerimi yaptım hem tedavi öncesi hemde transfer öncesi görünürde hiç bı sıkıntı yoktu sadece opudan sonra doktor bey gliforu bırak dedi belki de ilacı bıraktım değerim yükseldi ondan da olmadi

Yani belki o belki embriyo kalitesi .. sonraki tedavinizde inşallah güzel sonuca kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…