Antalya Memorial Şafak Olgan Tüp Bebek

Akdeniz derken Akdeniz şifa mi eğer orasıysa hiç beğenmiyorum o hastaneyi benim rahim filmimi orada çekinmiştim doktor filme bile bakmadı doğru düzgün

Bende merak ediyorum bakalım belki yardımcı olabilicek vardır
Merhaba arkadaşlar Şafak Hoca sayesinde ikiz bebişlerime hamileyim. Çevremde birçok arkadaşım yine Şafak hoca vesilesiyle bebek sahibi oldu. Güleryüzlü, samimi ve içten…Hiç bir doktorun göremediği sıkıntımı görüp tedavi etti ve sonunda 3 başarısız tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kalabildim. Eğer Antalya’daysanız tavsiye ederim.

Merhabalar Şafak hoca artık antalya memorial hastanesinde tüp bebek yapıyormuş. Şafak hocanın iyi olduğunu duymuştuk. Memorial de iyi bir hastane, son dönemde tedavi için giden var mı?
Merhabalar ben 39 haftalık gebeyim ve bu safak olgan hocamın sayesinde oldu. 3 senedir aralıksız tedavi gördüm başka yerlerde güven alamadım ilgi 0 dı ve sürekli araştırmaktaydım en son şafak beyi buldum ve İyiki buldum ilk görüşmede o güveni ve benim kadar isteğini yüzünde gördüm gerçekten ve sürece başladık çok güvendim kişiye göre tadavileri ve çok ilgili kendi de ekibime her gün dua ediyorum mucizemi yakında kucağıma alıcam Allah isteyen herkese nasip etsin ben şafak beyi sonuna kadar tavsiye ederim hiç tereddüt edilmeksizin gidilmesi gereken bir doktor. Gittiğinizde ilk görüşmede anlayacaksınız güneyde bir çok hasta bakıyor ve herkese karşı aynı gerçekten işini seven bir doktor. Allah'ım ayağına taş değdirmesin.

Biz geçtiğimiz Hafta Şafak Hoca ile tedaviye başladık. Şafak Hocayı anlatmaya zaten gerek yok Gerek bize olan ilgisi ,bizi bilgilendirmesi bütün sorularımızı sabırla açıklayıcı bir şekilde cevaplamasi gercekten bizi fazlasiyla memnun etti.
Bu genç yaşında bu kadar talep görmeyi gercekten hak eden bir hekim.
Fiyat konusunda neredeyse Antalyanin en uygun Tüp bebek tedavisi suan.
Ben laboratuvar kısmınida araştırdım.
Öğrendiğim kadarıyla en son teknoloji kullanıyor ve alanın çok uzman bir ekip çalışıyormuş.
Başarı oranlarida çok yüksekmiş.
Tedavi suan çok iyi gidiyor sonucu buradan paylaşırım.
Hepimiz için hayırlısı olsun.

Merhabalar Şafak hoca artık antalya memorial hastanesinde tüp bebek yapıyormuş. Şafak hocanın iyi olduğunu duymuştuk. Memorial de iyi bir hastane, son dönemde tedavi için giden var mı?
Biz geçtiğimiz Hafta Şafak Hoca ile tedaviye başladık. Şafak Hocayı anlatmaya zaten gerek yok Gerek bize olan ilgisi ,bizi bilgilendirmesi bütün sorularımızı sabırla açıklayıcı bir şekilde cevaplamasi gercekten bizi fazlasiyla memnun etti.
Bu genç yaşında bu kadar talep görmeyi gercekten hak eden bir hekim.
Fiyat konusunda neredeyse Antalyanin en uygun Tüp bebek tedavisi suan.
Ben laboratuvar kısmınida araştırdım.
Öğrendiğim kadarıyla en son teknoloji kullanıyor ve alanın çok uzman bir ekip çalışıyormuş.
Başarı oranlarida çok yüksekmiş.
Tedavi suan çok iyi gidiyor sonucu buradan paylaşırım.
Hepimiz için hayırlısı olsun...

Sağlıkla büyüsünler bebişleriniz inşallah teşekkür ederim bilgi için canım

Fiyat olarak ne kadar bir tutar çıktı ortalama canım ?

Merhaba umarım güzel bi hamilelik geçirirsin acaba şafak bey hangi vitamin kullanmanızı önerdi

Selamlar .Üç yıldan bu yana tüp bebek için mücadele ediyorum.Sonunda arkadaşımın tavsiyesiyle Şafak hocama ulaştım.Sıcak kanlı yaklaşımı ve güler yüzlü ekibi bir harika.Çevremden edindiğim bilgiler ışığında tüp bebekteki başarı oranı ve gebelik istatistikleri çok iyi.Ayrıca Memorial Hastanesi konforunda üstelik uygun fiyatlarda.

Antalyanın tüm tüp bebek merkezlerinde fiyatı detaylı araştırdım. maalesef tedvi de oldum. Sadece en iyilerden bahsediyim uzatmamak için. Antalya IVFdevtup bebek 35 bin Memorialde 30 bin lira. (benle beraber tedavi olan arkadaşıma şafak bey eğitim araştırma hastanesinden rapor bile çıkarttı, ilaç fiyatlarını çok düşürüyor o zaman, Maalesef benim sartlarım uymadıgı için yonlendirdiği halde bana vermediler). Gelelim tedaviyee, Şafak bey taze embriyo teansferi yapmayı önermedi. 5 yuksek kalite embriyomu 3 ayrı tupte dondurdular. Bunun için 11 bin lira ödedim. Daha önce Antalya IVF de de tedavi olmuştum . kalitesi düşük embriyoların her biri için dondurma ücreti 4000 lira vermiştim. Dolayısıyla antalya ivf’de tedavi yaptırmış olsaydım Su an 20 bin lira sadece embriyo dondurmaya verecektim. Derdim para da diil yeterki bebeğimi kucağıma aliyim. Çok şükür ediyorum Allahın da izniyle güzel embriyoların oldu, bir daha iğne ve yumurta toplama yaptırmııcam inşallah. Lutfen dua edin. Onumuzdeki ay transferimi olucam Şafak hocaya cok guveniyorum. Diyeceğim odur ki tedavinizi nerede yaptıracağınıza doğru karar verin. Memorial için de eleştirilerim var maalesef. Şafak bey ve laboratuvar gercekten çok iyi. Ancak sekreterler ve hemşireleri boyle bir hastaneye hiç yakışmıyor.

Allah ödeme kolaylığı versin emeklerinizi boşa çıkarmasın

Pera sen aşamalardan falan haber eder misin hem memnuniyet , hastane , doktor konusunda hem maddi olarak bu sürece başlıcak olanlara bir fikir olur
Tabi ederim bugün sabah yumurta toplama işlemim oldu. Öncesinde gonal f 900 lük iğneden 2 kutu kullandım. Yaklaşık 20 tane yumurta büyüdü. İlaçlar 11 bin tuttu. Sonra yumurtalar büyüyünce doktor 3 tane catlatma iğnesi verdi ve dünden önceki gün yaptım. Birkaç gündür çok kasık ağrım vardı yumurtalar büyüdüğü için ama çekilmeyecek bise değil yani. Sonra bu sabah yumurta toplama işlemim vardı onada 30 bin lira ödedik toplama ve transfer ücretini birarada alıyorlar, dondurma ücreti daha sonra alacaklar. Anestezi altında 19 tane yumurtam toplandı.biraz gerginim ama ağrı falan olmadı kanama 1 2 damla oldu sonra eve geldim zaten şimdilik bunları yaşadım süreçten haberdar ederim yine

Ah ne güzel detaylı anlatmişsin çok teşekkür ederim doktor sürekli cagriyor mu canım peki kontrol vs için ? 2 güne bir yani . O zaman sadece dondurma işlemi için ücret ödemeniz kaldı .. ay vallah Allah yardımcımız olsun

Evet ilk başta 5 gün iğneyi vuruyorsun ondan sonra 2 güne bir çağırıp kontrol ediyor bazen kan testi istiyor hormonları takip ediyor. Doktor gerçekten çok iyi ilgisi alakası güzel. Yumurta toplamada ayrı bir oda vermediler ama olduğum bölme rahattı yatak dolap vardı hemşireler ulaşılabilir konumdaydı. Bi yarım saat dinlenip eve gittim. Yarin arayacaklar döllenme olup olmadığını söylemek için.

Herkese merhaba,
Tüp bebek serüvenim Ekim 2022'de Anadolu hastanesinde başladı. Geçen yaz komple araştırmayla geçmişti ve doktor iyi diye orada başladım polip ameliyatı hsg si aşılama (Aralık 2 defa)sizde tutar yapalım bu takviyeleri alın şunuda alın derken tam bir fiyasko oldu bizim için.. soyulduk kısacası tabii siz o kadar deneme sonunda doktorunuza güvenmek istiyorsunuz ve ne derse Ok diyorsunuz... yapmayın sonra yanlış yerde olduğumuzu anlayıp o kadar yıpranma üzülme süreci derken ocak ayında tekrar araştırma yorumlar akdeniz üniversitene giden arkadaşlarla sohbetler Şafak hocaya karar kıldım. Tabii tüm yorumlar instada takibe aldım herseyi araştırdım zor bela 8 şubat randevu buldum ama deprem olunca benim psikoloji yine yerle bir devlet göçükte bulduğu çocukları 2 günde evlatlık verecekmiş randevuyu iptal ettim bu psikoloji ile denesek bile olmaz diye..Sonra toparlandım işlerin yoğunluğu derken Nisan ayında Şafak hocadan randevu alayım dedim ama ne mümkün gece bile kalkıp bakıyorum yok.. yok yaşama geçecek yok üniversitede devam ediyor sonra temmuz ayına randevu buldum ama memoriala geçti..hastaneyi aradık sadece memorial de hasta kabulü yapıyormuş eşimde dedi zaten aylardır bekliyoruz hadi gidelim...Şafak hoca kadar ilgili terbiyeli saygılı süper bir doktor bulmak çok zor (o kadar çok kadın doğumcuya gittim ki kıyas yapabiliyorum) başta muayene parası amh bakıldı eşimden sperm örneği 2000 bin tuttu sonra Tüp bebek protokolü yapıldı 31500... iğneler derken 20 bine yakın da eczane tuttu.. şimdi dondurma olursa yumurta sayısına göre ücret ödeyeceğiz..ama bir embriyo var gelişmesini bekliyoruz 5. Gün sonuna umarım ulaşır..Şafak hoca kendisi tek tek bilgilendirdi...hemşiresi tek tek herseyi whatsupdan yazdı, embriyolog hergün sabah arıyor.. o kadar ilgili işlerine saygılılar ki hepsi takdiri hakediyor... çok uzun yazdım kusura bakmayın umarım açıklayıcı olmuştur. Artık süreçten haberdar ederim sizi hepimize Şafak hoca ve ekibi şifa olsun güzel bebişlere kavuşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…