Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

Cok tesekkur ederim.Evet bunun icin sabahlari yarim fincan nescafe icmemde sorun olmaz dedi doktor.Cunki yillardir bu sekilde yasiyorum;(.meyve olarakta portakal ile basladim...
mevsim meyvelerini ye canım,bır de kahve rahimde kasılmalar yapıyor dıye bılıyorum ama tabı doktor önermişse bişe diyemicem..inşallah kavusursunuz bebeklerınıze..

Merhaba kizlar. hamis olanlara allah tamamini erdirsin..

ben almanyada yasiyorum. ilk tedavime burda basladik fakat maalesef gece hafta yarida birakmak zorunda biraktik. hic yumurta olusmamis amh degerim 0,8 yasim 28. Doktorum „fazla bir yumurtan olusmaz ama 3-5 olur“ demisti. O ümitli gittim fakat sonrasinda yikildim L

esimin ailesi antalyada yasiyor. Aralik ayinda orda tedavime baslamak istiyorum. Batu beyle ilgili düsünceleriniz nedir? Fiyat nekadar? Ve nekadar sürede randevu veriyorlar.

Yardimclariniz icin simdiden cok tesekkür ederim kizlar..

Merhaba Spring2014,

Bende Batu beyin hastasiyim.Cok memnun kaldim kendisinden.bugun transferimin 9.gunu,bir kac gune kadar belli olacak.Baska sormak istedigin bisey olurse cekinme lutfen.

Ecrin slm))bugun test yaptik evde,ikinciyi cizgiyi gorduk)))
:) masallah diyelim once ne guzel haber bu..cok sevindim canim,umut oluyor bize..bu arada nasil gecti tedavin anlatirmisin biraz ..kac yadindasin sorun neydi..ilk tedavin mi?
ben 33 yasindayim 3 tup bir asilam var negatif

kızlar merhaba batu hocada tedavi olan varmı
ben batu hocayla 2 sene önce tanışmıştım ve ilk tüp bebek denememi orada yaptırmıştım,sonuç olarak tuttu kese bile göründü ama devamı gelmedi,hayırlısı.ama batu hoca gerçekten çok ilgili candan bir doktordur,sekreteri esra hanımı ve hemşireleri hiç sevmedim o ayrı.sırf esra yüzünden 2.denemeyi orada yaptırmadım ama batu hoca iyi bir doktordur,ben kapris ve surat çekemeyeceğim için tekrar gitmedim.

ben de Batu Bey den cok memnunum canım,randevu saatlerınde beklememek de bır artı..benımde bır asılama ve bır tup denemem ver Batu hocayla,bu ayın sonunda genetık testım var ,bılmıyorum nasıl ılerleyecek surec
bebegın oldu mu sonrasında

hayır bebeğim olmadı,2.denemeyi antalya ıvf de denedim ama oradada tuttu ve düştü,benim kaderim bu sanırım.şimdi 3.yü istanbulda denemeye karar verdik,merkez konusunda karar verme aşamasındayım.

batu hoca gerçekten candır,çok iyi yaklaşır hastasına,moral verir,en ufak ayrıntıyı atlamak istemez araştırır,ben gerçekten çok sevmiştim,başarılıda olduğunu düşünüyorum,labotuvar ekibide başarılı.mesela batu hoca benim yumurtalarıma bakıp dozu düşük tutmuştu ohss olurum diye,gerçi oldum ama hafif atlattım,ama ıvf de doktoru uyarmama rağmen yüksek doz verdi ve ben tam 1 hafta gözyaşları içinde ohss durumunu yaşadım,ölüyorum sandım,üstelik transferimde olmuştu.neyse sözün kısası batu hoca doğru bir karar bence,dilerim kalbindeki arzun yerine gelir.

Amin canim insallah ikimizi de nasip eder hayirla ve saglikla Rabbim..ant.ivf de ben de iki kez denedim olmadi,nasip degilmis..ist.da nereyi dusunuyorsun?ist.tup bebekte Emre bey cok begeniliyor..ben de dusunmuyor degilim orayi

Amin canim insallah ikimizi de nasip eder hayirla ve saglikla Rabbim..ant.ivf de ben de iki kez denedim olmadi,nasip degilmis..ist.da nereyi dusunuyorsun?ist.tup bebekte Emre bey cok begeniliyor..ben de dusunmuyor degilim orayi
istanbulda şişli memoriali seçersem semra hanımı istiyorum ama bahçeci fulya tüp bebeği seçersem erbil yağmuru düşünüyorum.ama kalacak yeri nasıl çözücem onu bilmiyorum işte.

istanbulda şişli memoriali seçersem semra hanımı istiyorum ama bahçeci fulya tüp bebeği seçersem erbil yağmuru düşünüyorum.ama kalacak yeri nasıl çözücem onu bilmiyorum işte.

etrafında kucuk oteller vardır muhtemelen,konuk evlerı yok mu sordun mu?

merhaba kizlar. sabah esra hanimla görüstüm.biraz soguk bir bayan sanki..
neyse :) ilk muayeneye nekadar ödediniz? ben burda 150 okudum bana 300 dedi...

merhaba kizlar. sabah esra hanimla görüstüm.biraz soguk bir bayan sanki..
neyse :) ilk muayeneye nekadar ödediniz? ben burda 150 okudum bana 300 dedi...
O kadar yoktur canım biz ağustos sonu ilk muayene oldu.170 tı sanırım.o kadar odemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…