Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

Arkadaşlar bundan 6 yıl önce İstanbul Memorial da ilk denememde bir kız çocuğum oldu. 6 Senedir ikinci bir çocuğa hamile kalamadığım için yeniden tüp bebek istiyorum. Antalya da yaşadığım içinde Memorial da yaptırmayı düşünüyorum. Hastanede tedavi gören hastalardan ricam, hastane ve doktorlar hakkında biraz bilgi verir misiniz? Birde tavsiye eder misiniz?

bundan 3 yıl önce bende memorial batu beyde tüp bebek denemeleri yaptım ancak sonuç hüsrandı. şimdi geriye dönüp düşündüğümde tamamen para tuzağı olduğunu çok daha net görebiliyorum. benim herhangi bir rahatsızlığım yoktu, yumurta sayım da kalitesi de oldukça iyiydi. görünürde eşimde de bir sıkıntı yoktu ama olmuyordu bir türlü... ben antalyada yaşamadığım için muayeneye gidip gelmeler bile bize eziyet haline gelmişti.ikinci denememizde bulunduğum ilçede ki kadın doğum uzmanı ara muayenemi yaptı ve senin rahim duvarında kalınlık var bunu doktorun söylemedi mi sana dedi, bu öyle hemen bir ayda olacak bir şey değil uzak bir geçmişi var ve bu şekilde bebeğin rahimde tutunması söz konusu olamaz dedi, yani polip varmış ve batu bey bu konuda uzman olmasına rağmen bunu görmedi. diğer doktorun dediğini kendisine anlattığımda aaaaa evet ben nasıl görmedim bunu deyip ekranı bana çevirdi ben bile farkettim. Diyeceğim ne kadar çok deneme o kadar çok para onlar için...üç denemeden sonra ben eşime daha fazla tüp bebek denemesi istemediğimi ve bu konuyu oluruna bırakmak istediğimi söyledim. spora başladım, beslenmemde unlu mamül ve şekerleri çıkardım, kızartma ve sağlıksız yağı kestim. kilo vermeye başladım.artık her ay aman hastalanacakmıyım diye düşünmeyi kestim. takvime adet günlerimi işaretlerdim ki uygun günü ve yeni adet günümü hesaplayım diye, onu da bıraktım, eşim bir süre daha dayanamayıp hesap yaptı, ona da bıraktırdım ve sonuç kendiliğinden hamile kaldım.. Allahıma bin şükür oğlum şimdi 16 aylık oldu..Allah isteyen herkese nasip etsin. Diyeceğim kendinizi kafanızı bir rahat bırakın, çok ciddi rahatsızlıklar dışında eminim durum psikolojik...her şey gönlünüzce olsun...

Ben üniversiteden randevu aldım artık hiç umudum yok ama denemiş olayım tekrar. Benimle aynı durumda olan arkadaşım ilk denemede tek yumurta ile bahçeci kliniğinde istanbulda yani hamile kaldı. Şans heralde. Ama memorial bana iyi gelmedi.

Merhaba canım
Senin bu yazınla Mehmet neye başladım
Umarım sonucu senin gibi güzel olur
Doktorumu çok seviyorum
İlk deneme transfer dün yapıldı

Canım sen sonrasında nerede hamile oldun ?
Ben memorial de başladım

Merhabalar Memorial de tüp bebek düşünüyorum ama sonucunuz ne oldu tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Transfer oldum dün
Sonucu bekliyorum

Memorial hastanesi Antalya da tüp bebek ilk denemem oldu sonucu bekliyorum

Memorial de yatırıyorlar şuanda

Bende memorial Mehmet Bey le başladım

Bende test günü bekliyorum

3.tedavimde malesef olmadı
Merhaba canım
Konu Eski de olsa sonucu merak ediyorum naptın ?

Mehmet öztürkmen mi cnm ?

Antalya memorial hastanesi Mehmet ÖZTÜRKMEN doktorumuzun ilgisi ve yaklaşımıydi tedavimizde tüm aşamalarını atlattık dün transfer oldum
Umarım sonuç da bir o kadar güzel olur
Doktorumu çok seviyorum
Çok güzel bir doktor ilgisi bilgisi

Bnde Mehmet bey de tedavi oldum ilk tüp denemem olumlu oldu ikiz bebeklerim var çok şükür darısı size isteyen herkese nasip etsin rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

Bnde Mehmet bey de tedavi oldum ilk tüp denemem olumlu oldu ikiz bebeklerim var çok şükür darısı size isteyen herkese nasip etsin rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım
Umut oldun bana
Maşallah maşallah
Kaç yaşındalar şuan
Kız ikiz mi ?
Darısı başıma inşallah
10 gün bekleyeceğim daha
Zaman geçmiyor
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Çok sevindim canım
Umut oldun bana
Maşallah maşallah
Kaç yaşındalar şuan
Kız ikiz mi ?
Darısı başıma inşallah
10 gün bekleyeceğim daha
Zaman geçmiyor
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Biri kız biri erkek 15 aylık çok şükür
İnşallah gönlünce olur herşey isteyen herkese nasip etsin Allahım . Aynen beklemesi zor ve keyifli kafanı dağıt yoğunlaşma iyi düşün iyi olsun :))

Biri kız biri erkek 15 aylık çok şükür
İnşallah gönlünce olur herşey isteyen herkese nasip etsin Allahım . Aynen beklemesi zor ve keyifli kafanı dağıt yoğunlaşma iyi düşün iyi olsun :))

İçimden bir ses bana da
Biri kız biri erkek olabilir diyor
Amin inşallah canım Sağolasın
Darısı bizlerin başına
Çok sevindim
Kuzucuklara bakmak zor oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…