Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

canım eşinin sperm durumu ıyı ıse aşılama denemende fayda var,hiç değilse bı kez..çünkü çift taraflı gelişebilir yumurtaların..histeroskobini nerede oldun?zor muydu?benımde küçük bır miomum var..
bu arada hangı vıtamınlerı yazdı eşine..eşim aşılama ıstıyor ama ıkna edebılırsem 3-4 ay sonra bende tup düşünüyorum Batu beyde

canım hareketlilik ve sayı iyi sıkıntı yokmuş morfoloji %1 çıktı bu şekildede aşılama yaparız ama şansımız yükselsin diye eşime koenzim Q10 diye ilaç yazdı 3 ay kullanıcaz tek şişesi 65 tl.histeroskopiyide ıspartada fakültede hoca yaptı aslında narkozu alınca hiç bişey hissetmiyosun 2 saat sonrada hastaneden çıktık ama fakülte olunca çok yoğun baya bekledik 8 de gittim ameliyat sırası 2 de geldi beklerken çok sıkıldım. hiç ücret almadılar özeller baya pahalı araştırdımda.birde batu bey antitpo diye gizli tiroit oluyomuş onuda yaptır tahlilini bana bildir dedi.sen hiç aşılama yaptırdın mı?başka topikte tüpü tıkalı biri aşılamya başlamış kapalı taraftan gelişince aşılamyı iptal etmiş normal deneyin demiş ama şimdi hamile kaldı.batu beyde dedi zaten tüpün yumurtayı hangi taraftan yakalayacağı belli olmaz diye.hakkımızdan hayırlısı arkadaşım rabbim bekletmeden sağlıklı evlat nasip etsin.

benım eşim de kullanıyor onu canım bılıyorum..evet fakultede beklersın ama netıce guzelse beklemek sorun olmaktan cıkıyor..bak bu gızlı tıroıdı de ılk kez duyuyorum..eşim varıkosel amelıyatlı ,,değerlere hıc bellı olmuyor ama vıtamının yanında kecıboynuzu kurune de başladım yenı..bu ınış cıkışlar yuzunden aşılamaya cok sıcak bakamıyorum ben..ustelık sansımda tek tuple,o da zorla yanı..gercı umıtsız de değilim Rabbım ol deyınce neler olmaz kı..ama ben 32 yaşındayım,33 olucam kışın..beklemek ve aşılama ıle zaman kaybetmek ıstemıyorum bakalım hayırlısı olur ınşallah hepımız ıcın..benım komsum vardı burda Batu bey ın tup tedavısı vesılesı ıle 8 yıl sonra hamıle kaldı..bu arad benım bır de negatıf tup denenem var

bende antalyanın bi ilçesinde yaşıyorum ankaradan geldim buraya çok bi bilgim yok hastanelri konusunda tüp bebek yaptırmayı düşünyorum ama hangi hasteney ve doktora gideceğme kara veremdim kafam çok karıştı

canım görüşmen gerekir karar verebılmen ıcın..raporun var mı?özel de mı duşunuyorsun devlette mı?ben daha once bır tup bebek denedım ama olmadı..Antalya Tup bebek merkezındeydı..Kemal bey de tecrubelı bır doktor ama nasıp değilmiş bızım ıcın
Bı kez daha istiyorum ama bu kez Memorial de Batu bey vesılesı ıle..

kemal beyle telde konuştum pcos dan dolayı yaptırcam tüp bebeği bana %60 dedi tutma oranı özel yaptıracam raporla uğraşmak istemiyorum . bende batu beyle kemal bey arasında kaldım ama batu beyden çok memnun olan kişiler çok daha falza geldi sanki bana . ama şuan korkuylarım var ben başka bi formdada görüştüğüm aynı hastalıktan kişiler var tüp bek yaptrıdıalr hiç biri tutmadı çok korkuyorum ama onalr devlette yaptrıdı raporla tek emmbriyo ile özlede nasıl bu durm onalrdamı tek embriyo koyuro acaba

canımi ben antalyaya yakın ildeyim 2 hafta önce gittim batu beye memnun kaldım aşılama ile başlayacağız tedaviye tavsiye ederim iyi bir hastane ilgililerde.hakkında hayırlısı olsun.

canım sen tedaviye ne zaman başlayacaksın?aşılamaya karar verdin mi.bu arada devlette rapor çıkarılıyor mu yoksa sadece fakülteler mi veriyor tüm tahlilleri yeniden mi istiyorlar ki

bence ıkısıyle de yuzyuze görüşün ve bır karar ver..%60 ıyı bır oran..
cok fazla okuyup kafanı karıştırma derım,akışına bırak bazı şeylerı,stres topu halınde tedavıye başlarsan olumsuz etkılenırsın..ılkınde bende böyleydım çunku,stres had safadaydı
özelde tek embrıyo değil bıldıgım kadarıyla

canım sen tedaviye ne zaman başlayacaksın?aşılamaya karar verdin mi.bu arada devlette rapor çıkarılıyor mu yoksa sadece fakülteler mi veriyor tüm tahlilleri yeniden mi istiyorlar ki

benım kı muhtemelen kışa doğru olur..aşılamaya kararsızım,eşım bı kez deneyelım dıyor da,bana tup daha mantıklı gelıyor
ben rapor konusunda bılgılı değilim açıkçası yanlış yonlendırmek ıstemem,benım ılkı özeldeydı,ama araştır rapor cıkarırsan cok uygun fıyatta yaptırabılırsın tedavını ama o da her merkezde gecmıyor

haklısın evet araştıracam diye kafam çok karıştı yüz yüzze gidecem konuşacam iki doktorlaraada içime hangisi sinirse onda karar verecem zaten bu bebk olmamaısnın bendeki sitres ben heryeşi takıntı kuruntu ederim ama şuan dinleneme aldım kendimi

canımi ben antalyaya yakın ildeyim 2 hafta önce gittim batu beye memnun kaldım aşılama ile başlayacağız tedaviye tavsiye ederim iyi bir hastane ilgililerde.hakkında hayırlısı olsun.
inşallah hakkında hayırlısı olur çok bekletmeden gelir bebeğin bende antalyay yni geldim yabancıyım burda anca netten araştırabiliyorum doktor hast hiç bi yerini bilmiyorum oturuduğum ilçe manavgat dışında

neden cok kuruntu edıyorsun?kaç yaşındasın bu arada?doktor ıyı bır başarı oranı vermış.bıze %45 vermıştı..bence rahat olmalısın,gayet guzel bır oran ı

neden cok kuruntu edıyorsun?kaç yaşındasın bu arada?doktor ıyı bır başarı oranı vermış.bıze %45 vermıştı..bence rahat olmalısın,gayet guzel bır oran ı

26 yaşındayım ben ben ailemden uzka yere geldim evlendim bilmediğim bi yere işte burayı bilmiyorum kimse yok tanıdığım bi başıma evdeyim bunaldım alışamdım psikolojim bouzldu şimdi de skıntıdan işte herşeyi kafama takar oldum bide bebeğin olmaması beni çok yığrattı çok istemiştim bana yanzlığımda arkadaş olsun dedim ama olmadı işte . okadar tedaviden sonra hep olumsuz yanıt aldım şimdi buda olumsuz olacak korkusu var bende bide ben antalyayı hç bilmiyorum nasıl gidip gelecem onu bile bilmiyorum

canım benım,öncelıkle cok gencsın ve bu başarı oranını olumlu yonde etkıleyecektır..yaşadıgın yer hakkında bılgım var,oraya alışman uzun surmez ınşallah ve alışınca vazgecemezsın emın ol..tayınlı bır ısınız mı var?
bak canım,anne olmayan çogu kadın kalabalıkta da olsa yanlızlık hıssedebılır,benım kalabalık bır cevrem var ama kendımı yalnız hıssettıgım zamanlar yaşarım..dığer tedavılerını unut,,bu yenı bır tedavı ve yepyenı bır umut..belkı bu tedavın vesılesı ıle nasıp edecek Rabbım sıze..cok dua et ve guzel seyler duşun,ümitsız olmak müslümana yakışmaz
yalnız mı seyahat edeceksın?eşınle bırlıkte olacaksan duşunme bıle bunu,onlar yer bulma konusunda gercekten uzman

Son düzenleme:

tayinli değil eşim manavgatlı evlenip geldim ben buraya . evet eskisi gibi değilim ilk geldiğim günler gibi alışmaya başladım şuan eski sitereslerim yok spor yapıyorum günlük 1 saat ırmk kenarında yürüyüş yapıyorum inan b spor bana çok iyi geldi hem vuct için hemde beyin için çok iyi geldi kendimi toplamaya başldım inşallah bu mücadelemin sonuçalrını alırım inşallah alla herkese nasip etsin okadar çok dua ediyorumki ne duyduysam yaptım inşallah kabul olur . peki senin ne sorn var neden olmuyor

e yerlısıyse Antalya da tedavı olmak zor olmaz korkutma şimdiden gözünü emi canım..e spor yapmanda cok ıyı,hem sağlıgın hem sosyalleşebılmen ıcın
amin canım,guzel dualarına yurekten amın..eşim varıkoselden amelıyat oldu,bız de 4 yıldır beklıyoruz..bu arada negatıf bır tup denemem de var..bende de tuplerın bırınde gecış varmış sadece sanırım..bunu da 3-5 ay önce öğrendık..2009 da rahım fılmı cekılmeme rağmen üstelık...
sen hangı tedavılerı gordun?

inşallah canım herşey yoluna gider sende daha fazla beklemezsin eşinde o sorun olupta çok hamile kalan gördüm ben hatta bu gün yürüyüş yaperken bi riyle konuştum ablası tüp bebek yapmış ablasının eşindede bu sorun varmış varıkosel tüp olmamaış 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış herşey nasip ksımet işi bi vakti vardır elbette . ben 1 aylık evliyken günüm geçmişti test yaptım çıkmazdı doktoa gitim yumrtların gelişmemeiş dedi sonra biarz bekledim sorun devam edince doktora giitim doktor polikistik over hastası olduğumu söyledi hormonel bi sorunan kaynaklanıtor en byük etksii sitresmiş işte adet olamıyordum kilo artılı oluyordu karnım hamile gibiydi sanki kıllnam felan 19 aydır tedavi görüyorum yumurta geliştiriciler vs. şimdi b u 3, ayım klomen + çatlatma iğnesi ama doktorum tüp den başka çaren yok dedi işte bende hastane araştırıorum ben antalya tüp bebek merkziyle görüştüm bana kilo ver öyle gelin deid şansın artar diye kilo veremeye çalşıyou ilaçalrla 20 kilo aldım ben şükür 7 kilosu gitti en az 10 kilo verip direk tüp bebek yaptıracam

amin canım,INŞALLAH..işte hepimizin sorunları farklı farklı..bıtkısel caylar falan ıcmıyor musun?Ne olursa olsun,Allah nasıp edecegınde yollar acılıyor önünde..hayırlısı olsun..Kemal beyle mı görüştün?

çok bikisel ilaç kullandım soğan suyu içtim incir kürü içtim arı sütü bal polen hayır çayı hayıtın macunu kullandım şimdi ise hapını içiyordum yeni bıraktım süt buharalrı yakı ne duyduysam yaptım ama nasip değilmiş işte .evet kemal beyle görüştüm en netten ahst sayfasına girdim orda forum doldurdum tel bırakmıştım aradıalr beni konuştum ama yüz yüze değil.

ıspartat çok iyi bi doktor varmış türkieyde 1 numaraymış bu doktor aslında ona gitmek istiyorum ama kalam olayı var işte ben diğer forma da üyeyim aktif olarak orda birisi yaptırdı eşinde sperm azlığı ve harketsizliği sorunu vardı 5 yıldır olmuyordu ısmartada o doktora gittiler mikroenjeksiyon yöntemiyle tüp bebek yaptrdı tuttu şimdi hamile istersen sende araştır o doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…