Yok canim patolojiye göndermedik..bir anlamı yok zaten...bu gibi durumlarda genetik kırılma söz konusu oluyor.Dr umla konuşup bu karara vardık.inşallah denemeye devam edeceği m.
Canim bende pko var...15 yıllık evliyim tüp bebek 5 defa denedim.ilk defa gebelik oluştu.bu da bana umut verdi..Canim öncelikle gecmis olsun allahim tekrar bir bebek nasil etsin sana. Cnm senin kacinci denemendi.bide ozel olmazsa sorun neydi cnm.benim esimin.ileri hareketin de sorun varda.o yuzden merak ettim. Tekrar gecmis olsun.
Siz de memoriala gittiniz.gebelik oldumu...benim 4 denemem başka yerde 5 . memorial da oldu....inşallah hakkında hayırlısı olur.
Siz de memoriala gittiniz.gebelik oldumu...benim 4 denemem başka yerde 5 . memorial da oldu....
Hayirli olsun davve cok iyi ne guzel hamilesin ins. Bizede olur. Ilk seferde tutma oranı nedir ki acaba senin ılk miydievet bende memorialde tedavi gördüm hamileyim şimdi
Hayirli olsun davve cok iyi ne guzel hamilesin ins. Bizede olur. Ilk seferde tutma oranı nedir ki acaba senin ılk miydi
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA TEKRAR NASİP EDER.Canım merhaba.ben de memorial da yaptırdım gebeliğim oldu.ama 7 hafta da kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.4 gün oldu bebegimden ayrılalı.a.tekrar 2 ay sonra Rabbim nasip ederse tekrar memorial da basliycam.bence de laboratuvarı iyi...Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bence memoriali tercih edin labarutuvarı embriyologu gayet başarılı. gerçi karar sizin.
YORUMUNUZU ALTTA GÖRDÜM HAMİLEYMİŞSİNİZ NE GÜZEL DARISI BİZLERİN BAŞINA.ilkseferde tutma oranı diye bişey yok. kişiden kişiye değişr bu sıkıntımıza göre.
YORUMUNUZU ALTTA GÖRDÜM HAMİLEYMİŞSİNİZ NE GÜZEL DARISI BİZLERİN BAŞINA.
Eminim öyledir ama bunu düşünerekte kendine stres yapma.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bol bol duainşallah duam bütün bebek isteyenlere çok yıpratıcı süreç ama bu süreç hamile kalmakla bitmiyor hamilelik daha yıpratıcıymış sürükli düşünüyorum acaba kalpleri atıyomu sağlıkları nasıl falan filan işte
Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun bende başlayacağım aynı yerde.İğneler toplama işlemine kadar devam ediyor.Ben akdeniz tıp fakültesinde 1.tüp denemem oldu şimdi burada 2.olacak.Merhaba
Öncelikle herkesin kalbinden geçenlere karışmasını dilerim. Bende memorial Mehmet Bey le başladım iğnelerin 4.günü. Daha önce denemesi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum, iğneler transfer olursa, transferden sonra da devam ediyor mu? Birde iğnelerden sonra yanma kaşıntı normal mi?
Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun bende başlayacağım aynı yerde.İğneler toplama işlemine kadar devam ediyor.Ben akdeniz tıp fakültesinde 1.tüp denemem oldu şimdi burada 2.olacak.
Ben de mehmet beyle devam ediyorum tedaviye , ben son aşamadayım , transferim yapıldı şimdi test için gün sayıyorum , transferden sonra bana başka bi iğne verdi her gün göbekten yapıyorum , test gününe kadar devam edecek dedi sonrasında devam eder mi bilmiyorum
RABBİM KİMSENİN EMEĞİNİ BOŞA GÖTÜRMESİNSize mutluluk verecek sonuçlar alırsınız inşallah
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun, heyecanlı bi bekleyiş, emeklerimiz boşa çıkmasın dilerim
Ben de mehmet beyle devam ediyorum tedaviye , ben son aşamadayım , transferim yapıldı şimdi test için gün sayıyorum , transferden sonra bana başka bi iğne verdi her gün göbekten yapıyorum , test gününe kadar devam edecek dedi sonrasında devam eder mi bilmiyorum
Netten baktım hemen bilgi için teşekkürler :)Eşimde sperm sayı ve hareket azlığı var , bende görünen bi sorun yok , iğnenin adı Hibor 3500 , ne işe yaradığını ben de biliyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?