Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

Maşallah cok güzel bir haber rabbim saglıkla kucaga aldırsın inşallah
Evet relax olmak daha önemli

Ne güzel uzun uzun anlatmışsınız.İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Darısı tüm isteyenlere ve bizlere..Bende şuan Mehmet Öztürkmen'de tüp bebek tedavisi görmekteyim inşallah hayırlı sonuçlar alırız

sadecim sonucunu merak ediyorum.. hayırlı haberlerini bekliyorum :)

sadecim sonucunu merak ediyorum.. hayırlı haberlerini bekliyorum..

Antalya Memorialde benimde ikinci denemem oldu öncesinde çizik atıldı fakat bu da olmadı dikkatimi çeken de her ikisinde de son güne elimizde çok az yumurta kaldı. iki yumurta kaldı ve sadece onlar transfer yapıldı. ben embriyoloklarında sorun olduğunu düşünüyorum. sizinde kafanızda soru işaretleri kalıyormu bu konu ile ilgili. tamam bizde de sorun var fakat onlar da da sorun olabileceğini hiç düşünen varmı yada para almak için yaptıklarını. bir sürü şey geçiyor kafamdan paranoyak oldum. orada tedavi gören birileri ile konuşmak iyi gelecek sanırım. benim de ilk denemem haziran dı ikinci ağustos ta oldu . bugün sabah idrar testinde çıkmadı az önce kan verdim. kanda da çıkmayacak büyük ihtimalle. tekrar deneme yaparmıyım bilmiyorum. yaparsam da u hastanede mi olur onuda bilmiyorum. ama bildiğim şey bu tüp bebek tedavisi yıllar önce uygulanmaya başladığında yaptıran insanların yüzde 99 da tutuyor du. fakat teknoloji ilerlemesine rağmen birçok denemede hala tutmuyor olması bana kesinlikle ticari olduğunu düşündürüyor. bilemiyorum kafam çok karışık.sizlerin de fikrini almak isterim. en azından bu hastane ve doktor için.

merhaba
her tedavide farklı yöntem mi izlendi. sende de . farklı birşeyler yapıldımı.
ben ilk tedavimi tıp fakültesinde denedim uzun protokoldü olmadı.2.Tedavi memorial kısa protokol 7 yumurta toplandı progen kullandırdı 3 tane transfer oldu yine tutmadı (1 orta 2 kalitesiz) 3 .tedavimde memorial da oldu.Tedavi öncesi doğum kontrol hapı verdi yumurtaları baskılamak için.Sonra rahime çizik atıldı gonal f kullandırdı 6 yumurta toplandı 3 tnae transfer oldu yine olmadı

benimkine benzer bir tedavi olmuş memorialde fakat dikkatimi çeken şu genelde yumurta sayısı az oluşmuş. mesela forumlarda okuyorum başka yerlerde kişilerde 25 yumurta toplanmış 20 si döllenmiş 15 toplanmış 12 dölln. bu yüzden başka bir yer denemeyi düşünüyorum. gerçekten laboratuvar faktörü çok önemli. ama doktorumu da seviyorum bilemedim. biraz da zamana bıraktım .

sen neyapmayı düşünüyorsun varmı bi planın. umarım bi an önce olumlu sonuçlanır.

Canim seni anlıyorum zor sürecler inşallah nasip kısmette vardır evlat sahibi olmak memorial benim ikinci merkezim kafama takmadan gittim hatta olumsuz da baktım yumurtam az oldugundan antalya tüpde cok ilac veriyorlar cok daha stresli 3 tup yaptım orada memorial tek dr diye seçtim batu bey vardı o zaman benim tek yumurtayla bile tutuyor ama kalp sesinden sonra düşüyor .para rant olayları vardır malesef sonuna kadar hastayi deniyorlar sen kafa yorma bunlara 4 tüp yapmış biri olarak relax olmak çok önemli özellikle transferden sonra bence fsh daha cok etkili tutunmada dogal şeyler kullan benim vucud ilaclara cevap vermiyor ben Allaha bıraktım artık tamamen verende o alanda o yüzden direnc artırıcı sana ne iyi geliyorsa onları dene bence az ilaç veren dr iyidir ve seni relax eden dr tabi inşallah bebek sahibi oluruz rabbim ol desin tek

bende öyle düşünüyorum yase07. hatta spora filan başladım. şekeri komple bıraktım. bakalım doğal yollardan yumurta kalitemi arttırmayı hedefliyorum. artık bende oluruna bıraktım. ama adet günleri yinede bi hayal kırıklığı oluyor. napalım bekliycez artık.

Bende oluruna bıraktım artık.Sigaraya başladım üstelik Kafamı toplayıp sigarayı bırakıp biraz kilo verdikten sonra ancak öyle 4.tedaviyi düşünebilirim.Maddi manevi çok yorucu bi süreç .Nasip kısmet artık

sıkma canını arkadaşım, zaten herşeyde vardır illaki bi hayır. herşeyin hayırlısı olsun. doğa ne diyorsa o.

Yazdıklarınıza kayıtsız kalmak istemedim Bnde orda tüp bebek yaptırdım ama orda denemeden önce Ankara'da ünlü bir tüp bebek merkeziyle başlayacaktım orası gel hemen başlayalım Dedi daha sonra Mehmet beyle görüştüm ameliyat olman gerek yoksa tutmaz Dedi ticari olsa direk deneme yapabilirdi yapmadı. Ticari yapılan şeyler yokmu illa ki var ama o konuda olduğunu açıkcası düşünmüyorum. Bnmde 8 yumurta toplandı 5.güne 2 tanesi kalabildi ama BNden kaynaklandı sol yumurtalığım tahrip olduğu için hiç yumurta üretmedi. Hiç ticaret Yok demiyorum illla ki var ama insanların duygularıyla oynayacak kadar olduğunu düşünmüyorum çnkü araştırma yaparken Memorial başarı odaklı bir merkez olduğu için seçmiştim. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin gözünü başka kucaklarda bırakmasın. İyi düşünün iyi olsun Rabbimin vardır Bi zamanı die düşündüm bn hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…