- 3 Ocak 2021
- 68
- 10
- 25
-
- Konu Sahibi ANTALYALI ALLYF
Fiyatlarda baya uygun geldı bana ben motıva için Eylül ayında 8.500 fiyat altıgen silikon ve sutyene 8200 ödedim
Ben silikon ve sütyene 8200 odedimFiyatlarda baya uygun geldı bana ben motıva için Eylül ayında 8.500 fiyat almıstım
Ya ciddimisiniz ya çok iyi gerçekten..özelden gorusebılırmıyız acaba?Ben silikon ve sütyene 8200 odedim
geçmiş olsun bizde yeni gittik Asım beye yapmıyoruz dediEvet oldum 1 kasımda bugün 17. Günüm :)
TabiiYa ciddimisiniz ya çok iyi gerçekten..özelden gorusebılırmıyız acaba?
Sanırım hastaneden gidecekmiş bide kendisinin sağlık problemleri varmış o sebeplerden ötürü olabilirgeçmiş olsun bizde yeni gittik Asım beye yapmıyoruz dedi
Özelden yazdım ama görmediniz sanırım??
Yaa bende görünmüyor amaÖzelden yazdım ama görmediniz sanırım??
evet gideceğini söyledi bizede ama mavikişilik arkadaşımızı yapınca bizi neden almadığını düşündümSanırım hastaneden gidecekmiş bide kendisinin sağlık problemleri varmış o sebeplerden ötürü olabilir
Ben eylül ayında gitmiştim belki o zaman hastaneden gitme gibi bisey olmamıştır. Bilemiyorum üzüldüm adınıza..evet gideceğini söyledi bizede ama mavikişilik arkadaşımızı yapınca bizi neden almadığını düşündüm
çok teşekkür ederim inşallah daha iyi bir doktor buluruzBen eylül ayında gitmiştim belki o zaman hastaneden gitme gibi bisey olmamıştır. Bilemiyorum üzüldüm adınıza..