Antalya Eğitîm Araştırmada meme büyütme :)

tamamen semt ve hastane olayı. ben de acıbademden fiyat aldım bi dr 12 bin tl şükrü yazar ise 10 bin Euro istedi. araba parası bu:) tabi ki yaptırmadım .ve bir hafta önce Çanakkale de yaşıyorum ben devlet hastanesinde yaptırdım ben de hala inanamıyorum ama süper bir dr a denk geldim kesinlikle güvendim.1500 dolar la iş bitti. bir hafta geçmesine rağmen çok memnunum natrella 345 cc kondu. protezin markasını ısrarla sor mentor natrella gibi markaların garanti belgesini veriyo zaten dr. Çanakkale de özel bi dr a da gittim o da 6 bin tl stedi aynı marka aynı yöntem. bu dr hafta sonlarıda ist da bi poliklinikte çalışıyormuş oraya gelirsen direk 10 bin dedi. uun lafın kısası tamamen şehre semte ve kliniğe göre değişiyo fiyatlar. bilmem faydalı oldumu yazım:)

Aradan uzunn zaman gecmis ama nasilsiniz alistiniz mi acaba bende Asim usluyu arastiriyorum bi sıkıntı yasadiniz mi ameliyattan sonra

Bende çıkarttırmak için eğitim araştırmayı tercih edeceğim.Ahmet Demir iyi bir hekim kabul ederse ona çıkarttırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…