- 25 Kasım 2014
- 1
- 1
- 47
-
- Konu Sahibi ANTALYALI ALLYF
tamamen semt ve hastane olayı. ben de acıbademden fiyat aldım bi dr 12 bin tl şükrü yazar ise 10 bin Euro istedi. araba parası bu:) tabi ki yaptırmadım .ve bir hafta önce Çanakkale de yaşıyorum ben devlet hastanesinde yaptırdım ben de hala inanamıyorum ama süper bir dr a denk geldim kesinlikle güvendim.1500 dolar la iş bitti. bir hafta geçmesine rağmen çok memnunum natrella 345 cc kondu. protezin markasını ısrarla sor mentor natrella gibi markaların garanti belgesini veriyo zaten dr. Çanakkale de özel bi dr a da gittim o da 6 bin tl stedi aynı marka aynı yöntem. bu dr hafta sonlarıda ist da bi poliklinikte çalışıyormuş oraya gelirsen direk 10 bin dedi. uun lafın kısası tamamen şehre semte ve kliniğe göre değişiyo fiyatlar. bilmem faydalı oldumu yazım:)Kızlar merhaba ben aylardır araştırıyorum ama bu fiyat farkının nedenini bir türlü anlayamiyorum. Neden istanbul'da Hasan Fındık 11.000 gibi bir fiyat verirken, Asım Bey 3000-4000 veriyor. Sadece asim bey ve ya hasan bey meselesi de degil istanbuldaki doktorlarin verdiği fiyatla antalyadaki fiyatlar arasında çok büyük fark var. Neredeyse 2 katı!! Kullanilan protezin kalitesi mi etkiliyor acaba bunu, yoksa sadece doktorun isim yapmış olmasi ve hastane fiyatları mı. Ben de antalyada yaşıyorum ve Asım beye ameliyat olmak istiyorum ama kalitesiz bir protez kullanilir da ilerde cok pisman olurum diye aşırı korkuyorum. Lütfen ameliyat olmus arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi ? Kendimi cok sıkışıp kalmış hissediyorum :'(
Aradan uzunn zaman gecmis ama nasilsiniz alistiniz mi acaba bende Asim usluyu arastiriyorum bi sıkıntı yasadiniz mi ameliyattan sonraSelam,herkesin sandığının aksine devlet hastaneleride bu konuda iyi olabiliyormuş hem fiyat olarak iyi hem güvenilir.Bugün 12.günüm,Dr Asım Uslu yaptı,Antalyada ameliyat olmak isteyenler bi görüşün derim :)
Naptiniz ben de asım beye gideceğim pandemi olduğu için korkuyorumMerhaba bende şuan bi araştırma içersindeyim tavsiye ediyor musunuz devlet hastanesini ve fiyatı ne kadar?
Gitmedim kadın dr istediğim için,duygu AKSOY'la görüştüm ama baya maliyetliydi talep ettiği ucretNaptiniz ben de asım beye gideceğim pandemi olduğu için korkuyorum
Hangi hastane1800 hastaneye ödedim,dr medikalcinin numarasını verdi aradım drla görüşmemde yuvarlağa karar vermiştik ,gidip görüştüm 1500 tl mentor marka için ödemeyi yaptım,100 tl de sütyen için ödedim medikale hepsi bu kadar 3400 e bitti
Ne kadara oldunuz hangi hastaneSelam,herkesin sandığının aksine devlet hastaneleride bu konuda iyi olabiliyormuş hem fiyat olarak iyi hem güvenilir.Bugün 12.günüm,Dr Asım Uslu yaptı,Antalyada ameliyat olmak isteyenler bi görüşün derim :)
Bu ayın 20sinde asım beyle görüşmeye gideceğim umarım meme estetiği yapıyordur..Naptiniz ben de asım beye gideceğim pandemi olduğu için korkuyorum
merhaba görüştünüzmü gün veriyorlarmıBu ayın 20sinde asım beyle görüşmeye gideceğim umarım meme estetiği yapıyordur..
Evet normalde eylülde ameliyat günüm vardı bi sürü üst üste işlerim çıktı kasıma erteledikmerhaba görüştünüzmü gün veriyorlarmı
Kasımda ameliyat olacağım motiva ergonomix marka silikon fiyatı 8000 lira mentor marka 6000. Ben motiva istediğim için 8000 silikon ücreti 200 lira sutyen ve hastaneye 2500de odeyecem toplamda 10700 yapıyor :)Merhaba siz naptınız güncel fiyatlar ne kadarmış
Yapılıyor eylülde olacaktım ama işlerim ard arda geldi benim kasıma erteledik doktor beyle:)Ameliyat yapıyor mu asım bey korona dan dolayi yapılmıyor demişlerdi
Ameliyat oldunuzmu merak ettim umarım hersey yolundadırKasımda ameliyat olacağım motiva ergonomix marka silikon fiyatı 8000 lira mentor marka 6000. Ben motiva istediğim için 8000 silikon ücreti 200 lira sutyen ve hastaneye 2500de odeyecem toplamda 10700 yapıyor :)
Fiyatlarda baya uygun geldı bana ben motıva için Eylül ayında 8.500 fiyat almıstımAmeliyat oldunuzmu merak ettim umarım hersey yolundadır
Evet oldum 1 kasımda bugün 17. Günüm :)Ameliyat oldunuzmu merak ettim umarım hersey yolundadır