Antalya Eğitîm Araştırmada meme büyütme :)

Kızlar merhaba ben aylardır araştırıyorum ama bu fiyat farkının nedenini bir türlü anlayamiyorum. Neden istanbul'da Hasan Fındık 11.000 gibi bir fiyat verirken, Asım Bey 3000-4000 veriyor. Sadece asim bey ve ya hasan bey meselesi de degil istanbuldaki doktorlarin verdiği fiyatla antalyadaki fiyatlar arasında çok büyük fark var. Neredeyse 2 katı!! Kullanilan protezin kalitesi mi etkiliyor acaba bunu, yoksa sadece doktorun isim yapmış olmasi ve hastane fiyatları mı. Ben de antalyada yaşıyorum ve Asım beye ameliyat olmak istiyorum ama kalitesiz bir protez kullanilir da ilerde cok pisman olurum diye aşırı korkuyorum. Lütfen ameliyat olmus arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi ? Kendimi cok sıkışıp kalmış hissediyorum :'(
tamamen semt ve hastane olayı. ben de acıbademden fiyat aldım bi dr 12 bin tl şükrü yazar ise 10 bin Euro istedi. araba parası bu:) tabi ki yaptırmadım .ve bir hafta önce Çanakkale de yaşıyorum ben devlet hastanesinde yaptırdım ben de hala inanamıyorum ama süper bir dr a denk geldim kesinlikle güvendim.1500 dolar la iş bitti. bir hafta geçmesine rağmen çok memnunum natrella 345 cc kondu. protezin markasını ısrarla sor mentor natrella gibi markaların garanti belgesini veriyo zaten dr. Çanakkale de özel bi dr a da gittim o da 6 bin tl stedi aynı marka aynı yöntem. bu dr hafta sonlarıda ist da bi poliklinikte çalışıyormuş oraya gelirsen direk 10 bin dedi. uun lafın kısası tamamen şehre semte ve kliniğe göre değişiyo fiyatlar. bilmem faydalı oldumu yazım:)

Selam,herkesin sandığının aksine devlet hastaneleride bu konuda iyi olabiliyormuş hem fiyat olarak iyi hem güvenilir.Bugün 12.günüm,Dr Asım Uslu yaptı,Antalyada ameliyat olmak isteyenler bi görüşün derim :)
Aradan uzunn zaman gecmis ama nasilsiniz alistiniz mi acaba bende Asim usluyu arastiriyorum bi sıkıntı yasadiniz mi ameliyattan sonra

Bende çıkarttırmak için eğitim araştırmayı tercih edeceğim.Ahmet Demir iyi bir hekim kabul ederse ona çıkarttırcam

X