- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 46
-
- Konu Sahibi ANTALYALI ALLYF
ne kadar yaptı canm fiyat neydi? ve ne şekilde oldu kas altı kas üstü damla yuvarlak protez mentor marka mı?Selam,herkesin sandığının aksine devlet hastaneleride bu konuda iyi olabiliyormuş hem fiyat olarak iyi hem güvenilir.Bugün 12.günüm,Dr Asım Uslu yaptı,Antalyada ameliyat olmak isteyenler bi görüşün derim :)
1800 hastaneye ödedim,dr medikalcinin numarasını verdi aradım drla görüşmemde yuvarlağa karar vermiştik ,gidip görüştüm 1500 tl mentor marka için ödemeyi yaptım,100 tl de sütyen için ödedim medikale hepsi bu kadar 3400 e bittine kadar yaptı canm fiyat neydi? ve ne şekilde oldu kas altı kas üstü damla yuvarlak protez mentor marka mı?
Çokk teşekkür ederimm Mediface estetik merkezi canm. İstanbuldaydım Pazartesi geldik eve ve hasta oldum şuan tam anlamıyla. İlaç kullansam sorun olur mu ki doktora sorsam mı. Yoksa ben öksürürken bütün dikişlerim patlayacaksütyeni protezlerle birlikte medikalciden aldım NUHA markası 375 cc takıldı bana . .Doktorun hangi hastanede ?Yuvarlak sanırım daha iyi sonuç veriyor , damla taktırıp memnun olmayan çok var .Şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım,herşey istediğin gibi olur inşaal, güzel haberlerini bekliyoooore
Foton var mı canm bende 350 cc falan istiyorum ama abest olur mu zayıfım çünkü foton varsa bakabilir miyimsütyeni protezlerle birlikte medikalciden aldım NUHA markası 375 cc takıldı bana . .Doktorun hangi hastanede ?Yuvarlak sanırım daha iyi sonuç veriyor , damla taktırıp memnun olmayan çok var .Şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım,herşey istediğin gibi olur inşaal, güzel haberlerini bekliyoooore
merakla bekliyorum sonucu , mutlu olman dileğiylehmm anladım sorun değl. benm boyum 170 faln kilom 45 bakalım en son ne diyecek doktor
teşekkürlermerakla bekliyorum sonucu , mutlu olman dileğiyle
Canım çok zayıfsın, bende kendime zayıf diyordum, aynı boydayız ben 10 kilo fazlayım.hmm anladım sorun değl. benm boyum 170 faln kilom 45 bakalım en son ne diyecek doktor
umarım, teşekkürler :) bende 10 kilo almak istiyorum 55-60 kilo olmak istiyorum ama bu zamana kadar hep aynı kilodaydım :/Canım çok zayıfsın, bende kendime zayıf diyordum, aynı boydayız ben 10 kilo fazlayım.
Zayıf bayanlarda dolgun dik memeler çok güzel duruyor. Eminim sendede öyle olur. Herşey gönlünce olur inşallah.
hmm anladım sorun değl. benm boyum 170 faln kilom 45 bakalım en son ne diyecek doktor
evet zayıfım. boyunuza göre iyi kilonuz benim boyum uzun maalesef kilom aşağıda kalıyr..Cidden çok zayıfmışsınız. Ben 164 boy ve 50 kiloyum 325cc takıldı. 300cc bile sizde büyük durur zannımca..
evet zayıfım. boyunuza göre iyi kilonuz benim boyum uzun maalesef kilom aşağıda kalıyr..
öyle diyorlar teşekrler :)bende 178 boy 58 kilo idim bekarken ,çok uğraştım kilo almak için,2 doğumdan sonra 62-63 kilo yum şimdi,zayıf olmanın tadını çıkar bence
evet çok doğru, bunu söyleyeceğim :)Bence şu kadar cc istiyorum demeyin, hangi cc kimde nasıl duracak bilemiyoruz. Vücudunuza uyacak, abartı durmayacak en büyük ccyi isteyin doktorunuzdan.. :)