Antalya Eğitîm Araştırmada meme büyütme :)

Kızlar merhaba ben aylardır araştırıyorum ama bu fiyat farkının nedenini bir türlü anlayamiyorum. Neden istanbul'da Hasan Fındık 11.000 gibi bir fiyat verirken, Asım Bey 3000-4000 veriyor. Sadece asim bey ve ya hasan bey meselesi de degil istanbuldaki doktorlarin verdiği fiyatla antalyadaki fiyatlar arasında çok büyük fark var. Neredeyse 2 katı!! Kullanilan protezin kalitesi mi etkiliyor acaba bunu, yoksa sadece doktorun isim yapmış olmasi ve hastane fiyatları mı. Ben de antalyada yaşıyorum ve Asım beye ameliyat olmak istiyorum ama kalitesiz bir protez kullanilir da ilerde cok pisman olurum diye aşırı korkuyorum. Lütfen ameliyat olmus arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi ? Kendimi cok sıkışıp kalmış hissediyorum :'(

Kızlar merhaba ben aylardır araştırıyorum ama bu fiyat farkının nedenini bir türlü anlayamiyorum. Neden istanbul'da Hasan Fındık 11.000 gibi bir fiyat verirken, Asım Bey 3000-4000 veriyor. Sadece asim bey ve ya hasan bey meselesi de degil istanbuldaki doktorlarin verdiği fiyatla antalyadaki fiyatlar arasında çok büyük fark var. Neredeyse 2 katı!! Kullanilan protezin kalitesi mi etkiliyor acaba bunu, yoksa sadece doktorun isim yapmış olmasi ve hastane fiyatları mı. Ben de antalyada yaşıyorum ve Asım beye ameliyat olmak istiyorum ama kalitesiz bir protez kullanilir da ilerde cok pisman olurum diye aşırı korkuyorum. Lütfen ameliyat olmus arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi ? Kendimi cok sıkışıp kalmış hissediyorum :'(
11bin'e yazık günah ya. Asım bey çok iyi bir doktor diye duydum. Benim ameliyat olduğum hastanede tanıdık vasıtasıyla Mahmut ulvi kayalı ile tanıştım iyi olduda. Araştırmalarım sırasında bu iki doktorunda rastlamıştım. Asım beyde işinde çok iyi diye duydum. 11bin'e yazık yaaa

Cok teşekkür ederim cevabın için, hani sonuç güzel olsun, bıçak altına yattığıma değsin diye neredeyse o kadar parayi verip istanbulda olacaktim ameliyatimi ki biraz daha araştırıp dusuneyim dedim iyi ki de demisim. Insan kolay kazanamiyor sonucta o kadar parayı kullanilan protezde - yontemde hiç bir fark yoksa antalyada yasadigim yerde olur en azindan evimde rahat ederim. Tekrar teşekkürler :)

ben 3 kasımda asım beye oldum, anadolu hastanesinde duygu hanıma 5500 verecektîm ablam Asım beyle görüştürdü , îyi ki ablamı dinledim, çok memnunum, protez heryerde aynı, kalitesinden şüphe etme çünkü gidip medikalciye kendin ödeme yapıyırsun istediğini sor anlatsın , hatta istersen asım beyin medikalcisinin numarasını vereyim görüş :KK66:

ALLYF, ben mesaj atamıyorum, medikalcinin numarasını özelden bana yazarsan çok sevinirim.:KK37:
Natrella ve mentor arasında seçimi kendimiz mi yapıyoruz acaba? ben 450 ccnin altında olsun istemiyorum ama sert, çok yapay ve top top durur diye de birazcık korkuyorum.:KK22:
Ama yabancı sitelerden de çok araştırdım benim boyumda ve kilomda olup 500cc bile yaptıran var hiç kötü durmuyor . :KK23: umarım en geç önümüzdeki ay şu ameliyatı olur da kurtulurum artık

Ben 1.65, 52 kiloyum. Muhtemelen doktoru ikna etmem biraz zor olucak :) 2 yıldır spor yapıyorum kalçam ve omuzlarım geniş ama yine de kolay kolay kabul ettiremeyeceģim istediğim cc'yi :'(

Ben 1.65, 52 kiloyum. Muhtemelen doktoru ikna etmem biraz zor olucak :) 2 yıl:KK61::KK61:dır spor yapıyorum kalçam ve omuzlarım geniş ama yine de kolay kolay kabul ettiremeyeceģim istediğim cc'yi :'(
kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yaptır canım, benim eşimde biraz daha büyük olsa daha iyi olacaktı deyip beni sinir ediyor , keşke 450 cc taksaymış banada :KK43:

Screenshot_2014-11-30-15-22-26-1.png

Screenshot_2014-11-30-15-23-01-1.png

Kızlar cc'lere fazla takılmamak lazım. Bakın önceki msja nekadar farklı duruyor. Önceki yapınıza dokunuza bağlı sanırım. Ilk 450 cc lik resim mesela nekadar büyük görünüyor. Alttaki 350 cc ile arkasındaki 425 cc çok az farkı var gibi. Herkeste farklı görünebilir anlamına getirmek istedim.

Çok haklısın 250-300 ccnin bile kocaman durduğu kadınlar var. Araştırırken hep kendi ölçülerimde olanların önce sonra resimlerine bakarak 450cc diye karar vermiştim ben. Ama gittigim doktorlar ilerde sarkabilir pişman olursun sorunlar yaşarsın falan diyor :KK43: neyse evet ,artık ben de cok onemsemiycem. ne olursa olsun eskisinden iyi olucak nasilsa acgozluluk yapiyorum biraz sanırım :KK43:

Çok haklısın 250-300 ccnin bile kocaman durduğu kadınlar var. Araştırırken hep kendi ölçülerimde olanların önce sonra resimlerine bakarak 450cc diye karar vermiştim ben. Ama gittigim doktorlar ilerde sarkabilir pişman olursun sorunlar yaşarsın falan diyor :KK43: neyse evet ,artık ben de cok onemsemiycem. ne olursa olsun eskisinden iyi olucak nasilsa acgozluluk yapiyorum biraz sanırım :KK43:
Yinede isteğini dile getir derim sonuçta birkere diye giriyoruz bu amelyata, büyüklüğu hoşuna giden bi resim götür göster, neticede böyle olsun de mutlaka.

Miranda nın ki silikonmuymuş bilmiyordum doğal duruyo
Sanırım ufak cc leri seçmekle daha doğal netice elde ediliyor..... şöyle 450 cc den yükseği biraz doğallıktan uzaklaşıyor. Bu yüzden doğallık damla taktırınca anlamına gelmiyor. Yuvarlaklada kesin doğallık elde ediliyor.

Son düzenleme:
Sanırım ufak cc leri seçmekle daha doğal netice elde ediliyor..... şöyle 450 cc den yükseği biraz doğallıktan uzaklaşıyor. Bu yüzden doğallık damla taktırınca anlamına gelmiyor. Yuvarlaklada kesin doğallık elde ediliyor.

325 cc ile sıfır dokudan bi meme yapıldı bana nasıl memnunum anlatamam biraz top top dursa daha mı iyiydi bilmiyorum aşırı doğal sadece diriliğinden anlaşılır gibime geliyor.. her daim favorim yuvarlaktır.. genelde en iyi duranı en çok yakışacak olanı yapıyor sağ olsun doktorlarımız önemli olan istediğimizi anlatabilmek.. 1000 cc leri taktıranların ne iş yaptığı niçin taktırdığı belli kafamdan büyük duruyo :p

325 cc ile sıfır dokudan bi meme yapıldı bana nasıl memnunum anlatamam biraz top top dursa daha mı iyiydi bilmiyorum aşırı doğal sadece diriliğinden anlaşılır gibime geliyor.. her daim favorim yuvarlaktır.. genelde en iyi duranı en çok yakışacak olanı yapıyor sağ olsun doktorlarımız önemli olan istediğimizi anlatabilmek.. 1000 cc leri taktıranların ne iş yaptığı niçin taktırdığı belli kafamdan büyük duruyo :p
Seninki kesinlikle doğal duruyor. 1000 i bırak ben bu hafta alman tv sinde 1400 taktıranı izledim. Bu büyüklüğü alman doktorlar bile takmayız dediler, gitti ispanyada taktırdı, komik olan poposunada taktırdı, akıllı kadın ne sırt üstü yatabildi nede karınüstü :-)
Görüntü desen o biçim.
Allah'tan bizim türk dr'ları saçma boyutların taraftarı değil zaten.

Seninki kesinlikle doğal duruyor. 1000 i bırak ben bu hafta alman tv sinde 1400 taktıranı izledim. Bu büyüklüğü alman doktorlar bile takmayız dediler, gitti ispanyada taktırdı, komik olan poposunada taktırdı, akıllı kadın ne sırt üstü yatabildi nede karınüstü :-)
Görüntü desen o biçim.
Allah'tan bizim türk dr'ları saçma boyutların taraftarı değil zaten.

1400 mü  :KK53:kafayı yemiş o cc yi niye üretirler ki özel üretim mi acaba kafamda canlandıramadım onlar yüzünden biz silikon diyince insanlar öyle bir şey olacak sanıyo :)

P pravda5 naptın drla yada medîkalciyle görüştün mü canım ?

X