Antalya da meme büyütme ameliyatı

Karemelcim merhaba,

Haklisi bu ameliyat tam ozele giriyor da iste bazi kan tahlileri ve yatak ucretinin bi kismini saglik karnesi karsilio die biliyorum..yanlista olabilir...insallah senin hersey yolundadir..ben gun sayiyorum ve cok heyecanliyim...simdiden ic camasiri alisverisi yapmaya basladim,ameliyattan sonra fotolari silerle paylasicam kizlar...bi dernek kuralim cicisli kizlar dernegi,her ay goruselim,ameliyat olanlara olmayanlara olmak isteyenlere yardi edelim:))))saka bi yana bu forum beni bircok ameliyat hakkindabilgi sahibi olmama hatta karar verip olmama neden oldu,oyuzden bu forumda olduguma,ve sizlerle konusup bilgi edindigim ici cok mutluyum..hersey gonlunuzce olsn,cicislere sorunsu kavusmamiz dilegiyle,opuorum

cnm haklısım ama inan okadar az tutuyorki o tahliller 100-150 ancak yani neyse sen zaten iyice araştırmışsındır sen cicişlerine kavuşta gerisi önemli değil fotolar için heycanla beklicez inşallah senin sevincinede ortak olucaz heycanla ameliyattan çıkışını beklicez ben iyiyim kızlar bitti dediğinde şurası şöyle bu böylemi oluyor diye sorduğunda hepsi normal gün geçtikçe düzelicek dicez şasn seninle olsun şimdiden vedalaş eski desteklilerle ve tabi sana kendini mutsuz hissettiren memişlerinle çünkü yakında aynanın karşısından ayrılamaıcaksın ellerin mütemadiyen cicişlerine gidecek

canım heycanla seni bekliyoruz herşey gönlünce olsun dualarımız senınle.

karamelcim harikasın ne güzel ifade etmişsin .şimdi bende aynanın karşısından ayrılmak istemiyorum .eşimin karşısında loş ışıkta soyunmuyorum artık oh be cicişlerimi çok seviyorum

Son düzenleme:
Karemelcim ve yelizcim cok tesekkur ediyorum sizlere ve birer nazar boncugu yolluyorum,cicisleriniz cokkkkkkkk guzel allah nazardan saklasin..
Kizlarrrrrr benim geri sayim basladi 29,28,27 gunler azaldikca heyecanim daha bi artiyo..kesin bende resim koyucam ve yorumlarizi almak icin
Hepinizi cok opuyorum,cokkk gecmisler olsun

merhaba yelizcim ben fotografları göremedim nasıl gorebılırım ? cok uygun yaptırmıssın merak ettim acıkcası şimdi nasıl sikayetin var mı?

canım arkadaşlık daveti gönder dim
kabul edresen resimlerime bakabilirsın öptüm

canım 16 gün oldu şuan gayet iyiyim.fakat yine hareketlerimde kısıtlamalarım var.mesala yan yatmayı özledim vsss.çocugumu kucaklıyamıyorum bunlar sıkıntı verici ama geçecek sabrediyorum.her guzelligin zorlukları var .:18::18:

Akın Demiralay'a mail attım ama istanbulda gözüküyor antalyada ameliyat yapıyor mu Karamel sen nerde ameliyat oldun?

Akın Demiralay'a mail attım ama istanbulda gözüküyor antalyada ameliyat yapıyor mu Karamel sen nerde ameliyat oldun?

Akın bey her çarşamba Antalya ya geliyor.. 3 hafta önce kendisine yaptırdığım ameliyatımdan son derece memnunum..

Merhaba Kızlar, bende 1 hafta önce Dr Akın beye amaliyat oldum. Gerçekten herkese doktorumu tavsiye ederim. Şu anda sadece yatarken biraz basınç hissediyorum ama onun dışında hiç bir sorunum yok

Merhaba Kızlar, bende 1 hafta önce Dr Akın beye amaliyat oldum. Gerçekten herkese doktorumu tavsiye ederim. Şu anda sadece yatarken biraz basınç hissediyorum ama onun dışında hiç bir sorunum yok

bende burdan doktoruma gönderiyorum.hakan çepni konyada herkese tavsiye ederim.yinacım seninki daha yeni benim 19 gün oldu inan çok rahatlıyorsun.basıncdan nefes bile alamıyordum ilk zamanlar
şimdilerde zorda olsa arada sırada yan yatmaya çalışıyorum kısa süre lik ama
cicişlerinle güzel yaşa bir ömür

Son düzenleme:

canım sen ameliyat olmuşsun memnun musun ameliyattan? ne kadara yaptırmıştın ben de antalyadayım ve doktor arıyorum önerebileceğin başka bir doktor var mı ?

canım merhaba... bende Akın beyle görüştüm ... onda karar kıldım gibi ama hala terettütlerim var... nasıl şu anda... iyileşme sürecin , cc ( büyüklüğünü ) akın beye mi bıraktın.kaç cc takıldı... bilgilendirirsen sevinirim. ve eger mümkünse fotograflarını gorebilir miyim...
tesekkürler

canım kime yaptırmaya karar verdin hangi dr ... durumunu paylasırmısın benimle ...

Akın bey her çarşamba Antalya ya geliyor.. 3 hafta önce kendisine yaptırdığım ameliyatımdan son derece memnunum..

canım şu an ki durumunu paylaşır mısın.. bende onunla gorustum... her doktorun farklı stili var zor karar vermek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…