özelden mesaj atıyorum kendi doktorumu.
canım ben dr.koray beyle görüştüm.fiyata 5,500 dediği için biraz pahalı geldi.ben konyada dr.hakan çepni ile görüştüm hem fiyatı uygun hemde deneyimli oldugu için kararımı bu yönde verdim.nasip olursa 23 mayıs da ameliyattım gerceklesecek.
Canım Koray beyin verdigi fiyat ozel hastane için geçerli ama devlet hastanesinde ne kadara mal olur onu sormadım. Ben Dr Hakan Cepni den 2200 tl fiyat aldım. Beni en çok etkileyen şey Hakan beyin kendine olan güveni ve çok rahatlatıcı konuşması. İnş sende doktor konusunu çözersin ve cicişlerine kavuşursun
Doktorum mentor marka protez kullanacak. Evet fiyat gercekten çok uygun ama bence olması gereken miktarda bu. 1200 tl protez 1000 tl de doktor alıyor. Tabi ameliyatın devlet hastanesinde olmasıda önemli. Eğer hemen olmayı düşünmüyorsan ben ameliyat sonrası resimleride koyup tecrübelerimi paylaştıktan sonra karar verirsin canım. Antalya Konya arasıda çok uzak değil hani
Canim saol hangi hastane ssk dami yoksa devlet hastanesin demi yanilmiyorsam her ikiside devlet.bide kac para istiyolar?hangi protez kulaniolar?ben onlara nasil ulasabilirim ki?mesela ameliyata karar verirsem hemen yapiolarmi?cok soru sordum demi(( panik oldum,neyse dualarim seninle sorunsuz kavusursun insallah..foto bekliorum kesin:))))