Antalya da meme büyütme ameliyatı

hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur :KK16: ilk günler için ağrı olucak buna kendini alıştır sonrası kolay geçiyor ki en çok ağrı çekenlerden biri olarak bugün 8.günüm sadece gerginlik var ağrım olmuyor bulaşık v.s çok yormayan işlerimi kendim yapıyorum :KK34:

şu an ki durumu nasıl tatlım... antalyada en iyi yapan dr kim arkadaslar

ayyy atamıyormuşum mesaj.
Arkadaşlar dokturm Akın Demiralay. Gökhan İşmerkezinde... İstanbuldan geliyor haftanın iki günü antalyada.. ben bu hafta oldum ameliyatımı. çoookk memnunum... hayatımın en güzel kararıydı :)

su an nasıl tatlım bende onu dusunuyorum...

Merhaba Kızlar, bende 1 hafta önce Dr Akın beye amaliyat oldum. Gerçekten herkese doktorumu tavsiye ederim. Şu anda sadece yatarken biraz basınç hissediyorum ama onun dışında hiç bir sorunum yok:KK61:

canım akın bey e yaptırmak istiyorum nasıl hala memnun musun tatlım

yok tatlım olmuşken iyisi olsun... fikirlerini paylaşırmısın lütfen..

canım ben antalyada yaklaşık 5 doktore ile görüştüm hepsi aynı ölçüde söyledi fakat nedense içime sinen diyebileceğim pek doktorda olmadı taki buradan aldığım tavsiye üzerine asım beyle tanışıncaya kadar :) nedense hem araştırma hastanesi oluşu hemde hasta yoğunluğu benim içime sinmesine vesile oldu...özellerde fiyat 5000-6000 civarı ve dahada yükseliyor ben ise araştırmada 3200-3500 civarı olucak gidip sonuçta sağlık kadar maliyette önemli görüşmeni tavsiye ederim ... onun haricinde özerdem kardeşler ve akın beyde ön planda ama yinede iyi düşün ben 1 yıldır araştırıyorum ve inşallah hayırlısı ile hayallerime 13 ocakta kavuşacağım :KK16:

Antalya'da Mahmut Ulvi Kayalı ile de görüşmenizi öneririm. En azından fikir alma açısından da size faydası olacaktır :KK3:

canım ben antalyada yaklaşık 5 doktore ile görüştüm hepsi aynı ölçüde söyledi fakat nedense içime sinen diyebileceğim pek doktorda olmadı taki buradan aldığım tavsiye üzerine asım beyle tanışıncaya kadar :) nedense hem araştırma hastanesi oluşu hemde hasta yoğunluğu benim içime sinmesine vesile oldu...özellerde fiyat 5000-6000 civarı ve dahada yükseliyor ben ise araştırmada 3200-3500 civarı olucak gidip sonuçta sağlık kadar maliyette önemli görüşmeni tavsiye ederim ... onun haricinde özerdem kardeşler ve akın beyde ön planda ama yinede iyi düşün ben 1 yıldır araştırıyorum ve inşallah hayırlısı ile hayallerime 13 ocakta kavuşacağım :KK16:

canım asım bey kas zarı altı ameliyatı yapıyor mu bilgin var mı

canım asım bey kas zarı altı ameliyatı yapıyor mu bilgin var mı
canım kas zarı altı genelde biçok doktor yapıyor fakat asım bey kas altı daha uygun ve sağlıklı olur dedi ve bana o şekilde uygulanacak eğer göğüs dokusu az ise kas zarı altında hissedilmesi çok daha kolay olabiliyormuş ama kas altı hem daha çok uygulanan bir tür ve silikona daha doğal bir şekil veriyormuş :)

canım kas zarı altı genelde biçok doktor yapıyor fakat asım bey kas altı daha uygun ve sağlıklı olur dedi ve bana o şekilde uygulanacak eğer göğüs dokusu az ise kas zarı altında hissedilmesi çok daha kolay olabiliyormuş ama kas altı hem daha çok uygulanan bir tür ve silikona daha doğal bir şekil veriyormuş :)

canım kafam çok karıştı... istanbul dada gittim 3 dr a .. 2 si kas altı derken biri kaz zarı altı dedı burada da 3 kişiye gittim. gene aynı sonuç.. herkes kendi yaptığı yontemi övüyor... kime nasıl güveneceğim bilemedim canım...

canım kafam çok karıştı... istanbul dada gittim 3 dr a .. 2 si kas altı derken biri kaz zarı altı dedı burada da 3 kişiye gittim. gene aynı sonuç.. herkes kendi yaptığı yontemi övüyor... kime nasıl güveneceğim bilemedim canım...

çok haklısın canım aynı zaman içinde ve çok sık doktorla görüşünce kafanın ve duygularının karışması çok normal..kendine biraz zaman tanı...senin ölçülerin göğüs dokun ve yapın çok önemli...sanırım yarın asım bey ile görüşeceksin sorman gerekenleri not al ve ilk görüşmede aklındaki soruları ve diğer doktorların görüşlerini söyle ben öyle yapmıştım ve diğer doktorların görüşlerini en ince detayına kadar açıkladı ve bende uygun gördüm :) sorularını sor inan hiç bıkmadan cevap verecektir :)

Selam kızlar,bir yıla yakın bir süredir göğüs ameliyatım konusunda doktor araştırmalarım devam ediyordu ve bugün telefonla yaptıgım görüşme sonucu Konya'da Dr. Hakan Çepni .ye ameliyatımı olmaya karar verdim ve 23 Mayıs'a gün aldım. Ben Erzurum da oturuyorum ve tatil için 10 günlüğüne Antalya'ya gidip bu arada da operasyonumu gerçekleştirmeyi düşündük. 24 yasında bir çocuk annesiyim. Boyum 1.60 kilom 49. Minyon tipli biriyim ama buna ragmen full C veya küçük D bedene sahip olmak istiyorum ve doktorumda bu konuda elinden geleni yapıp koyabileceği en büyük silikonu yerlestirecegini söyledi. Benim aklimdaki rakam 350-400 cc göğüs dokum azda olsa var.
Ameliyat gunüm yaklaştıkça heyecan artıyor :) uzun bir yolculukla Konya'ya gideceğim için yanıma almam gereken vede dikkat etmem gereken seyler hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yarın minik göğüslerimle albüme bikac resim koyarım fikirlerinizide merak ediyorum hani :))) bu arada mentor marka high profil protez koymayı düşündüğünü söyledi doktorum. .Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsınız...

umarım herşey gönlünce olmuştur....Araştırdıkça kafalar karışıyor... sen bu kısmı geçmiş kararını vermişsin tatlım... darısı bize...

Son düzenleme:
İstanbul'da hangi doktorlara gittin canım. Melike Erdim'le de görüşmeni tavsiye ederim. Ben 6-7 doktorla görüştüm , sonunda Melike Hamımda karar kılmıştım.

İstanbul'da hangi doktorlara gittin canım. Melike Erdim'le de görüşmeni tavsiye ederim. Ben 6-7 doktorla görüştüm , sonunda Melike Hamımda karar kılmıştım.

teşekkürler canım malesef Antalyaya döndüm. hayati akbaş, hasan fındık, dilek avşar la görüşmüştüm... ancak araştırdıkça dr un yaşadığın şehirde olması daha iyi diye düşünmeye başladım. çünkü ameliyat sonrası kontroller ve oluşabilecek komplikasyonlar için dr un yakınlarında olmak daha mantıklı bence.... oyuzden eğer guvenebileceğim bir dr bulursam Antalyada yaptırmayı düşünüyorum canım... Şu an 2 arkadaş Freyzamm ve bir arkadaş 13 ocak ta ameliyat olacak onlarla bu sureci geçirip hem destek olmak hemde aynı dr a karar vermek istiyorum...
herkes için hayırlısı olsun... herkes istediğine kavuşsun inşallah...

teşekkürler canım malesef Antalyaya döndüm. hayati akbaş, hasan fındık, dilek avşar la görüşmüştüm... ancak araştırdıkça dr un yaşadığın şehirde olması daha iyi diye düşünmeye başladım. çünkü ameliyat sonrası kontroller ve oluşabilecek komplikasyonlar için dr un yakınlarında olmak daha mantıklı bence.... oyuzden eğer guvenebileceğim bir dr bulursam Antalyada yaptırmayı düşünüyorum canım... Şu an 2 arkadaş Freyzamm ve bir arkadaş 13 ocak ta ameliyat olacak onlarla bu sureci geçirip hem destek olmak hemde aynı dr a karar vermek istiyorum...
herkes için hayırlısı olsun... herkes istediğine kavuşsun inşallah...

Sen anlaşılan çok kararsızsın.. Tüm forumlarda doktor önerisi istiyorsun. Herkesin ameliyat tecrübesi şahsa münasırdır. Bu yüzden, önemli olan senin hangi doktora içinin sindiği. Kim ne derse desin, birinin beğendiği doktor yaklaşımını başkası beğenmeyebilir. Ben mesela sana fotoğraflarımı göstersem, sürecimi anlatsam aynısı sende olmaya bilir. Bu nedenle sana naçizane tevsiyem, güvendiğin doktoru kafanda oturt. Sonrası daha kolay olacaktır.:KK16:

bende ameliyatımı oldum. ameliyat oncesi bütün yorumları okudum diyebilirim. doktorumla ön görüşme için gitmiştim ki ameliyat günü alarak cıktım keske daha önce görüşsseydim . doktorum Mahmut Ulvi Kayalı'ya cok tesekkür ediyorum. cok iyi gecti ameliyatım bugün 12.günüm cok iyiyim :)

Ben 30 yaşında bir anneyim. Sevgili doktorum Hakan Demir i bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdım. Şimdi kendime aynada baktığımda iyi ki hocamı tanımışım diyorum ... Tam bir sene önce ilk randevumu alıp tanışmaya gittiğimde istediklerimin doğrultusunda bana neyin gerekli olup olmadığını, ameliyat öncesi ve sonrasını güven veren tavrıyla en ince ayrıntısına kadar anlattı. Tabi ki en son karar benimdi ve üç bölgeyi aynı anda ameliyat yaptırma kararı aldım. ( bu kararı vermek benim için çok büyük bi çılgınlıktı :KK66: ) yüz estetiği ; Yaşımın genç olmasına rağmen doğuştan gelen göz altı torbalarımı, Kaş düşüklüğümü,suratımdaki yorgun ve üzgün ifadeyi yok etti.(şimdi sabahları ilk aynaya baktığımda güne 1-0 önde başlıyorum !! ) 2-Memebüyütme ; Bir çocuk annesi olarak emzirmeden sonra göğüslerimde oluşan deformasyonu ortadan kaldırdı... 3- Liposuction ( karın bölgesi ) ; Doğumdan sonra oluşan ve sporla yok edemediğim karın bölgemdeki deformasyonu düzeltti.. Ameliyat sonrasına gelince tabiki iyileşme süreci başladı, bu süreçte hocamın bana başta anlattığı gibi ve kendisinin ameliyat sonrası ilgisiyle bütün evreleri hızlı bir şekilde atlattım ( en önemlisi yaz yaklaşıyordu. Bikinimi giyip plajın ve denizin tadını çıkartmak için sabırsızlanıyordum, tabiki herşey hayalimdeki gibi oldu.) Aslında benim için en mühim olan şey natural gözükmekti!! Bugüne baktığımda sık görüştüğüm arkadaşlarımın, geçirdiğim estetik operasyonları bilmelerine rağmen naturallik adına hiç bir fark görmemeleri,doğru kişiyle yola çıkıp kendim için en iyi kararı verdiğimin en büyük kanıtıdır. Bana dinç,sağlıklı ve daha fazla kendine güvenen bir duruş sağladığı için Doktorum Hakan Demir 'e ve ekibine doğru operasyonları ve samimiyetleri için sonsuz teşekkürler

Canım benim gögüslerim iki çocuk emzirdikten sonra deformasyona ugramıştı.Gösümün üst kısımda meme dokusu yoktu,alt kısımda meme dokum vardı.Doktorum yaptıgı ölçümlerde sarkma yok sınır ölçülerdesin demişti,başka doktorlarda aynı şeyi söylemişti.Yani aslında bana sarkık gibi duran memişlerim sınıra gelmiş,doktorumu yanlış seçseydim dikleştirme ameliyatı ile birlikte silikon ameliyatı olacaktım..Neyse gögüslerim 400cc protezle dimdik,dolu dolu bir görünüme kavuştu.Doktorum Hakan Demir,tavsiye ederim doktorumu,gidip görüş derim..Belkide sende benim kadar şanslı çıkar ve sadece protez ameliyatıyla dolu dolu bir gögüslere kavuşursun canım..

X