24 mayısta ameliyatım gerçekleşecek dualarınızı bekliyorum...:18::18:
arkadaşlar selam.. bende 18 mayıs sabahı memeliler kervanına katıldım. kas zarı altı 240 cc konuldu.. doktorum Akın Demiralay gerçekten çok konforlu bir operasyon geçirtti bana.. göğüslerimde baskıdan başka pek bi sorunum yok.. ilk haftamın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum..tüm isteyenlerin sorunsuz bir şekilde bu mutluluğa erişmesini diliyorum..
geçmiş olsun aramıza hoşgeldin
inşallah sorunsuz iğleşirsin
biz resimleri paylaştık arkadaşlardan yorumları aldık sende paylaştığında haberimiz olsun
arkadaşlar selam.. bende 18 mayıs sabahı memeliler kervanına katıldım. kas zarı altı 240 cc konuldu.. doktorum Akın Demiralay gerçekten çok konforlu bir operasyon geçirtti bana.. göğüslerimde baskıdan başka pek bi sorunum yok.. ilk haftamın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum..tüm isteyenlerin sorunsuz bir şekilde bu mutluluğa erişmesini diliyorum..
Canim gecmis olsun,gelismelerden bizi haberdar etmeyi unutma.umarim hersey gonlunce olur gule gule kullan cicisler:)) darisi benim basima bende gun sayiorum
Yelizcim,cicilerini yeni gordum,cok yeni olmasina ragmen okadar dogal gorunuor ki tebrik ediyorum ve iyi gunlerde kullanmani diliyorum...yalniz senin gogus dokun baya varmis,benim hiccc yok cok merak ediyorum bende nasil olucak..portakal gibi olmasa bari..seni gorunce daha da imrendim..yara izi icin sana aleo vera jel tavsiye ediyorum,tabi iyilesince..sivilcelere,yaralara cok iyi gelio,izlerde gecio..ama sole %98 aleo vera bilmiyorum tr de varmi,sonucta dogal bisey bi zarar olmaz die dusunuyorum..dr.ile konus belki baska bisey onerebilir..sevgiler