Antalya da meme büyütme ameliyatı

Saol canim inan vermis oldugun bilgiler isime cok yaricak..bu arada antalyada bir cok plastik cerrahi varmis ben 7 sene once burun ameliyati oldugumda bi fakultede bide ozel muayane dr ole bir elin parmagini gecmezdi:))) simdi bir liste hazirladim kendime tek tek dr.bilgileri ve maliyeti hakkinda tr geldigimde tek tek gorusucem hepsiyle meme icin bilindik teknikler ve marklar kullaniolar ama maliyet cok farkedio:KK43:(( antalya turistik yer die mi bole fiyatlar ucuk...istanbulda ozel hastanede hersey dail 3500 tl ye yapan yer var:KK43:(( bilemedim sende diosun 2200 tl aklim karisti.baska sehirde daha ucuza olmaya kalksam canim rezil olucam tek basima ustelik kimseyi de tanimam etmem yol bilmem etmem taksi-otel-yeme icme bana zaten ayni fiyaa gelmis olacak:))) ikinci burun ameliyatim da bunu tecrube edindim sonunda cok daha fazla para ile birlikte buyuk rezillik cektim:KK43:(( senin gelismelerini takip edicem canim bende olunca sana gerekli ayrintilari yazarim birlikte burda yeni ameliyat olacaklara yardimci oluruz..opuyorum saglicakla kal

Canım antalya konusunda çok haklısın turistik yer olması fiyatları yükseltiyor sana tavsiyem doktorunun icine sinmesi önemli. Sonuçta bunların hepsi yıllarca bu isin egitimini almış ve bu ameliyatları 100 lerce kez yapmış insanlar. Meme konusunda da farklı yöntemler mevcut ve doktorlar genellikle alıştıkları daha çok pratik yaptıkları yöntemlerde ısrarcı oluyorlar. Yöntem çok önemli bunu biraz araştırmanı ve aklına yatan vücut yapına uygun yöntemde ısrarcı olmanı öneririm. Birde cidden turk doktorlarında büyük proteze karsı bi önyargı var. Ne istediğini iyi anlatmalısın. Kendine iyi bak çık öpüyorum ins bi an önce kararını verirsin

kopy dıe bı arkadas var forumda antalyada mehmet alı bozkurt a yaptırdı..doktorundan memnun..bı arastırın ıstersenız..

Cok tesekkur ederim,edindigim bilgiler cok isme yaricak.meme icin veriren bukadar para cok sacma gelio:KK43:(sonucta pahali ucuz ayni ameliyat belli basli teknikler belli basli protezler..bi burun kadar onemli olmasa gerek yapilan islem...oncelikle tek tek dr.gezicem kullandigi teknigi hastaneyi bana karsi tutumunu degerlendirip oyle karar vericem.cocugum yok o yuzden biraz dikkatli olmam gerekcek her teknik bana uygun olamaz.fiyatta zaten uc assa bes yukari ayni..inaniorum hersey herkez icin cok iyi olucak..sevgiyle kalin.

24 mayısta ameliyatım gerçekleşecek dualarınızı bekliyorum...:18::18:

hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur :KK16: ilk günler için ağrı olucak buna kendini alıştır sonrası kolay geçiyor ki en çok ağrı çekenlerden biri olarak bugün 8.günüm sadece gerginlik var ağrım olmuyor bulaşık v.s çok yormayan işlerimi kendim yapıyorum :KK34:

arkadaşlar selam.. bende 18 mayıs sabahı memeliler kervanına katıldım. kas zarı altı 240 cc konuldu.. doktorum Akın Demiralay gerçekten çok konforlu bir operasyon geçirtti bana :nazar:.. göğüslerimde baskıdan başka pek bi sorunum yok.. ilk haftamın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum..tüm isteyenlerin sorunsuz bir şekilde bu mutluluğa erişmesini diliyorum..

arkadaşlar selam.. bende 18 mayıs sabahı memeliler kervanına katıldım. kas zarı altı 240 cc konuldu.. doktorum Akın Demiralay gerçekten çok konforlu bir operasyon geçirtti bana :nazar:.. göğüslerimde baskıdan başka pek bi sorunum yok.. ilk haftamın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum..tüm isteyenlerin sorunsuz bir şekilde bu mutluluğa erişmesini diliyorum..

geçmiş olsun aramıza hoşgeldin :KK62: :KK64: :21:
inşallah sorunsuz iğleşirsin :KK71:
biz resimleri paylaştık arkadaşlardan yorumları aldık sende paylaştığında haberimiz olsun :KK34:

geçmiş olsun aramıza hoşgeldin :KK62: :KK64: :21:
inşallah sorunsuz iğleşirsin :KK71:
biz resimleri paylaştık arkadaşlardan yorumları aldık sende paylaştığında haberimiz olsun :KK34:

teşekkürler Karamel sana da geçmiş olsun. :KK71: . inşallah hepimiz sağlıkla iyileşir, ilerde tatlı bir tebessümle bugünleri hatırlarız :KK61:

birazcık daha şekli şemali oturunca umarım bende benle paylaşımda bulunan arkadaşlarımla bu güzellikleri paylaşırım :KK66:

Canim gecmis olsun,gelismelerden bizi haberdar etmeyi unutma.umarim hersey gonlunce olur gule gule kullan cicisler:)) darisi benim basima bende gun sayiorum

Canim gecmis olsun,gelismelerden bizi haberdar etmeyi unutma.umarim hersey gonlunce olur gule gule kullan cicisler:)) darisi benim basima bende gun sayiorum

teşekkürler ful77.. umarım tez zamanda sende bu güzellklere kavuşursun.. daha bir haftam dolmadı.. bazı sıkıntılarım var ama bu sonuca değer diye düşünüyorum.. sevgiler..

Yelizcim,cicilerini yeni gordum,cok yeni olmasina ragmen okadar dogal gorunuor ki tebrik ediyorum ve iyi gunlerde kullanmani diliyorum...yalniz senin gogus dokun baya varmis,benim hiccc yok cok merak ediyorum bende nasil olucak..portakal gibi olmasa bari..seni gorunce daha da imrendim..yara izi icin sana aleo vera jel tavsiye ediyorum,tabi iyilesince..sivilcelere,yaralara cok iyi gelio,izlerde gecio..ama sole %98 aleo vera bilmiyorum tr de varmi,sonucta dogal bisey bi zarar olmaz die dusunuyorum..dr.ile konus belki baska bisey onerebilir..sevgiler

Yelizcim,cicilerini yeni gordum,cok yeni olmasina ragmen okadar dogal gorunuor ki tebrik ediyorum ve iyi gunlerde kullanmani diliyorum...yalniz senin gogus dokun baya varmis,benim hiccc yok cok merak ediyorum bende nasil olucak..portakal gibi olmasa bari..seni gorunce daha da imrendim..yara izi icin sana aleo vera jel tavsiye ediyorum,tabi iyilesince..sivilcelere,yaralara cok iyi gelio,izlerde gecio..ama sole %98 aleo vera bilmiyorum tr de varmi,sonucta dogal bisey bi zarar olmaz die dusunuyorum..dr.ile konus belki baska bisey onerebilir..sevgiler

teşekkürler canım. inşallah sende kararını verir ve bian önce kavuşursun cicişlerine :)

Saol canim,ben kararimi verdim,dr.ile gorustum simdi bi aksilik olmassa temmuz sonu ameliyat gunumude aldim..insallah herseyin hayirlisi olur..cok heyecanliyim.cicisler hazir sira alisveriste:)))))
Yeni ic camasirli fotolarini koy ve bizleride bilgilendir kac beden oldun..ben hic anlamiorum bu beden olculerini..doctora c cup olsun dedim tamam deneriz en uygunu koyariz dedi ya hayirlisi insallah..opuyorum

Arkadaşlar istanbulda bir devlet hastanesinde çok ıtınalı olarak bu amelıyatı yapıyorlarmış orada çalışan bir gelinimiz var :KK60::KK60::KK60: plastik cerrahide hemsire :) sadece kullanılan silikonun ücreti alınıyormuş ınsallah önumuzdekı ay bende gıdıp muayene olup ucretler hakkında fıkır edınmek ıstıyorum burun amelıyatı olan bırını gördum ve gözlerıme ınanamadım sonrada dusundum dr ların hepsı uzman yada operatör sankı gıttıgımız muayenehanedekı yada klınıklerdekıler profösörmu sonucta bu dr ların yolu açık herdaim zorunlu hizmeti tamamlayıp belli bir hasta kıtlesıne ulaşınca devletten ayrılıyorlar :KK70::KK60::KK60::KK60::KK60:

Sevilay merhaba,
Cok haklisin,sonucta her dr.belli bir donem zorunlu hizmeti yerine getirmek zorunda..eger dr.tecrubesine guveniyorsan fiyatta degerse bence sakincasi yok..ben antalyada bircok dr.hastane arastirdim saglik guvencem olmadigi icin tum hastane masraflari bana ozelle ayni fiyata gelior hemen hemen..sana bol sans diliyorum..

cnm sağlık güvencen olsaydıda yararlanamazdın ki :44: benim vardı hiçbir işe yaramadı kullanamıyorsun hastaneye ücretli yatıyorsun protezi kendin alıyorsun genelde fiyat aynıya geliyor bunu belirtiyim istedim :KK34: senide aramızda görmek için çok uzun bir zaman kalmadı sanırım inşallah ağrısız atlatanlardan olursun ve çok memnun kalırsın :KK16:

X