- 27 Nisan 2010
- 373
- 6
Saol canim inan vermis oldugun bilgiler isime cok yaricak..bu arada antalyada bir cok plastik cerrahi varmis ben 7 sene once burun ameliyati oldugumda bi fakultede bide ozel muayane dr ole bir elin parmagini gecmezdi:))) simdi bir liste hazirladim kendime tek tek dr.bilgileri ve maliyeti hakkinda tr geldigimde tek tek gorusucem hepsiyle meme icin bilindik teknikler ve marklar kullaniolar ama maliyet cok farkedio(( antalya turistik yer die mi bole fiyatlar ucuk...istanbulda ozel hastanede hersey dail 3500 tl ye yapan yer var(( bilemedim sende diosun 2200 tl aklim karisti.baska sehirde daha ucuza olmaya kalksam canim rezil olucam tek basima ustelik kimseyi de tanimam etmem yol bilmem etmem taksi-otel-yeme icme bana zaten ayni fiyaa gelmis olacak:))) ikinci burun ameliyatim da bunu tecrube edindim sonunda cok daha fazla para ile birlikte buyuk rezillik cektim(( senin gelismelerini takip edicem canim bende olunca sana gerekli ayrintilari yazarim birlikte burda yeni ameliyat olacaklara yardimci oluruz..opuyorum saglicakla kal