Canim gecmis olsun,gelismelerden bizi haberdar etmeyi unutma.umarim hersey gonlunce olur gule gule kullan cicisler:)) darisi benim basima bende gun sayiorum
hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olurilk günler için ağrı olucak buna kendini alıştır sonrası kolay geçiyor ki en çok ağrı çekenlerden biri olarak bugün 8.günüm sadece gerginlik var ağrım olmuyor bulaşık v.s çok yormayan işlerimi kendim yapıyorum
ayyy atamıyormuşum mesaj.
Arkadaşlar dokturm Akın Demiralay. Gökhan İşmerkezinde... İstanbuldan geliyor haftanın iki günü antalyada.. ben bu hafta oldum ameliyatımı. çoookk memnunum... hayatımın en güzel kararıydı :)
Merhaba Kızlar, bende 1 hafta önce Dr Akın beye amaliyat oldum. Gerçekten herkese doktorumu tavsiye ederim. Şu anda sadece yatarken biraz basınç hissediyorum ama onun dışında hiç bir sorunum yok
Akın bey her çarşamba Antalya ya geliyor.. 3 hafta önce kendisine yaptırdığım ameliyatımdan son derece memnunum..
yok tatlım olmuşken iyisi olsun... fikirlerini paylaşırmısın lütfen..
canım ben antalyada yaklaşık 5 doktore ile görüştüm hepsi aynı ölçüde söyledi fakat nedense içime sinen diyebileceğim pek doktorda olmadı taki buradan aldığım tavsiye üzerine asım beyle tanışıncaya kadar :) nedense hem araştırma hastanesi oluşu hemde hasta yoğunluğu benim içime sinmesine vesile oldu...özellerde fiyat 5000-6000 civarı ve dahada yükseliyor ben ise araştırmada 3200-3500 civarı olucak gidip sonuçta sağlık kadar maliyette önemli görüşmeni tavsiye ederim ... onun haricinde özerdem kardeşler ve akın beyde ön planda ama yinede iyi düşün ben 1 yıldır araştırıyorum ve inşallah hayırlısı ile hayallerime 13 ocakta kavuşacağım
canım kas zarı altı genelde biçok doktor yapıyor fakat asım bey kas altı daha uygun ve sağlıklı olur dedi ve bana o şekilde uygulanacak eğer göğüs dokusu az ise kas zarı altında hissedilmesi çok daha kolay olabiliyormuş ama kas altı hem daha çok uygulanan bir tür ve silikona daha doğal bir şekil veriyormuş :)canım asım bey kas zarı altı ameliyatı yapıyor mu bilgin var mı
canım kas zarı altı genelde biçok doktor yapıyor fakat asım bey kas altı daha uygun ve sağlıklı olur dedi ve bana o şekilde uygulanacak eğer göğüs dokusu az ise kas zarı altında hissedilmesi çok daha kolay olabiliyormuş ama kas altı hem daha çok uygulanan bir tür ve silikona daha doğal bir şekil veriyormuş :)
canım kafam çok karıştı... istanbul dada gittim 3 dr a .. 2 si kas altı derken biri kaz zarı altı dedı burada da 3 kişiye gittim. gene aynı sonuç.. herkes kendi yaptığı yontemi övüyor... kime nasıl güveneceğim bilemedim canım...
Selam kızlar,bir yıla yakın bir süredir göğüs ameliyatım konusunda doktor araştırmalarım devam ediyordu ve bugün telefonla yaptıgım görüşme sonucu Konya'da Dr. Hakan Çepni .ye ameliyatımı olmaya karar verdim ve 23 Mayıs'a gün aldım. Ben Erzurum da oturuyorum ve tatil için 10 günlüğüne Antalya'ya gidip bu arada da operasyonumu gerçekleştirmeyi düşündük. 24 yasında bir çocuk annesiyim. Boyum 1.60 kilom 49. Minyon tipli biriyim ama buna ragmen full C veya küçük D bedene sahip olmak istiyorum ve doktorumda bu konuda elinden geleni yapıp koyabileceği en büyük silikonu yerlestirecegini söyledi. Benim aklimdaki rakam 350-400 cc göğüs dokum azda olsa var.
Ameliyat gunüm yaklaştıkça heyecan artıyor :) uzun bir yolculukla Konya'ya gideceğim için yanıma almam gereken vede dikkat etmem gereken seyler hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yarın minik göğüslerimle albüme bikac resim koyarım fikirlerinizide merak ediyorum hani :))) bu arada mentor marka high profil protez koymayı düşündüğünü söyledi doktorum. .Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsınız...
İstanbul'da hangi doktorlara gittin canım. Melike Erdim'le de görüşmeni tavsiye ederim. Ben 6-7 doktorla görüştüm , sonunda Melike Hamımda karar kılmıştım.canım kafam çok karıştı... istanbul dada gittim 3 dr a .. 2 si kas altı derken biri kaz zarı altı dedı burada da 3 kişiye gittim. gene aynı sonuç.. herkes kendi yaptığı yontemi övüyor... kime nasıl güveneceğim bilemedim canım...
İstanbul'da hangi doktorlara gittin canım. Melike Erdim'le de görüşmeni tavsiye ederim. Ben 6-7 doktorla görüştüm , sonunda Melike Hamımda karar kılmıştım.
teşekkürler canım malesef Antalyaya döndüm. hayati akbaş, hasan fındık, dilek avşar la görüşmüştüm... ancak araştırdıkça dr un yaşadığın şehirde olması daha iyi diye düşünmeye başladım. çünkü ameliyat sonrası kontroller ve oluşabilecek komplikasyonlar için dr un yakınlarında olmak daha mantıklı bence.... oyuzden eğer guvenebileceğim bir dr bulursam Antalyada yaptırmayı düşünüyorum canım... Şu an 2 arkadaş Freyzamm ve bir arkadaş 13 ocak ta ameliyat olacak onlarla bu sureci geçirip hem destek olmak hemde aynı dr a karar vermek istiyorum...
herkes için hayırlısı olsun... herkes istediğine kavuşsun inşallah...