- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
Iyiki varsiniz kizlar giren arkadaşin cikmasini bekliyorum..heyecan ve korku tavan yapti...son dakika kacmazsam iyidir 😊
canım benım aklım sende yemın ederım kii öyle merak edıorum nasıl oldugunu dualarım senınle ınsallahhh hersey iyi gidiordur ıyısındır insallahhhhhhh
rabbim yardimcin olsun güzelim begümünde dedigi gibi aklimiz sende
frezyamm ameliyata girip çıkmışsındır artık ve umarım çok iyisindirr,,merakla iyi haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsunn hayırlı olsunnnn canımmm
bu arada benimde ameliyat günüm belirlendii ocak 25 :18::18:heyecan korku garip garip hisler,,darısı bana inş bende bir an önce kolaylıkla atlatırım yaaa
Sagolun kizlar... simdilik iyiyim... saat 1de ameliyata girdim 3te ciktim.. 350 cc takildi :) su an kardesime yazdiriyorum detaylari daha sonra sizlerle paylasacagim :) hepinizi öpüyorum..
Sagolun kizlar... simdilik iyiyim... saat 1de ameliyata girdim 3te ciktim.. 350 cc takildi :) su an kardesime yazdiriyorum detaylari daha sonra sizlerle paylasacagim :) hepinizi öpüyorum..
geçmiş olsun canımmm kurtuldun sende oh bee... darısı başımıza nasılsın ağrın varmı?
Evet canim darisi sizin başınıza :) agridan fazla gogsumdeki baski rahatsiz ediyor..agri kesici iğne yapildi biraz rahatladim ...fakat henuz cok yeni gecicek inşallah
öyle onu merak edıorum yaaa naptı nasıl iyimiii amelıyat nasıl gectı dua edıorum sureklı insallah amelıyatı iyi gecmiştir canım benımmm yaaa keske yanında olma ımkanım olabılse ıdıde yanındaa olup destek verebılse ıdım sımdı kımbılır nasıl bı haber alsak ıyı oldugunu bılsek ınsallahhh ıyıdırrr
Evet canim darisi sizin başınıza :) agridan fazla gogsumdeki baski rahatsiz ediyor..agri kesici iğne yapildi biraz rahatladim ...fakat henuz cok yeni gecicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?