antalya da göğüs büyütme ameliyatı

hımm derin kaygılar bunlar kıyamam sana eşin insallahhh üzülmez onu da senı de uzenler olmaz insallah eger olursa onların ne kadar bencil oldugunu görmüş olursun canını sıkmana deger miii bos ver gıtsın bos vermekden ne kaybedıceksın kı umursayıp önemseyip kendını uzdugunle kalıcaksın tatlı canından kıymetlımı bence degıll :)))

hıssızlık konusunda benım pek fazla dıyebılıcegım bısıy yok ne desem olmaz bu forumda bıraz arastırma yaparsan arkadasların sureclerını okursan ıyı olur gıbıme gelıyor :)) doktorun ne dıyorsa sana öyle olucagından emınım sonucda onlar bu konunun uzmanı ınsallah cnm hakkında hakkımızda hayırlısı olur cnm

evet canım ya bakalım kısmet aslında gönlüm 325 cc den yana ama doktoruma güveniyorum 350 deneyip çapı büyük gelir potluk yapar takmam dedi bakalım pazartesi bir an önce gelsin istiyorum...hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

bence içini ferah tut canım...çok fazla büyük bir boyut seçmediğin takdirde fark edileceğini pek sanmıyorum soran olursada bitkisel çözümler buldum dersin geçersin..şahsen benim için soran merak eden çok olacaktır malum antalya sahil bölgesi özelliklede yazın ..kendi annem babam kardeşim ve eşim dışında bilen olsun istemiyorum...soran fark eden olursada krem di yağdı çözüm buldum demeyi düşünüyorum kandırabilirmiyim emin değilim ..hatta eşim espri yaptı o tarz kremlerin distribitörlüğünü alırız sayende ticaret yaparız filan diye hayırlısı olsun inşallah istediğim görüntüye kavuşalım

aslında ben şimdiden duyuyruyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum sanki büyüyolar ne yapsam falan diyeama çok ufak tefeğim ben inş bi sorun olmaz.hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inş

aslında ben şimdiden duyuyruyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum sanki büyüyolar ne yapsam falan diyeama çok ufak tefeğim ben inş bi sorun olmaz.hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inş

ben 3 yıl yasmine kullandım canım değişen bişey olmaz

yok ben kullanmıyorum zaten de sanki ondan kaynaklanıyomuş gibi bi izlenim bırakma peşindeyim

insallahhh tatlımm insallah (V) kalbım senınle dualarım senınle olucak ogun insallah hersey çoook güzel olucak guzel gecıcek inanmak basarmanın yarısıdır derler bende öyle dusunuorum :))) hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıor olcam tatlım :))

Aynen ayrıca detayları çok merak ediyorum ben inş herşey güzel ve gönlünce olur

çokkk fenasın bilee diemiorum sana bende o kaygılardayım benımde aklıma bıtkısel ılaclar kremler geldı bende kımsenın bılmesını ıstemıorum :))) ama iştee inanırlarmııı orası varr ben hala dusunuorum goguslerın mı buyudu senın dedıklerınde ne dıecegımı :))) cevap yok malesef :))) napıcaksam o saruyla karsılastıgımda hala bılmıorum

şöyle sağsalim bir memişlerimize kavuşalımda ne cevap vereceğimizi bir daha düşünürüz kimbilir belki süper ötesi bişey olur belkide gururla silikon yaptırdık deriz hiç fena olmaz hani

şöyle sağsalim bir memişlerimize kavuşalımda ne cevap vereceğimizi bir daha düşünürüz kimbilir belki süper ötesi bişey olur belkide gururla silikon yaptırdık deriz hiç fena olmaz hani

ayyyyy düşünemiorum bileee yaaa silikon taktırdım dedigim anıııı şöyle bir canlandıda gözümün önündeee tırsmaaa mevcut oldu diebiliriz insallahhh saklıyabılırım dıee dua edıorum hepdee hiç beceremem gizli saklı işii :))) elime yuzume bulusar istesemde beceremem bakalım o gunu görüyümdeee ben :))) sonrası ALLAH KERİM :))) napakkk sonuclarına katlanıcaz gayriiii :)))

aynen öyle oldu vallahi ...sıra sizin günlerinizede gelecek inşallah

insallah tatlımmmmm :)))) vallahiii su amelıyatlarımızı bır atlatalım üzerimizden koskocaa bir yuk kalkıcak :))
rahatlıycaz yaniii öyle böyle degil :))
birde insallah rabbım yuzumuze bakar sonuclarda denıldıgı gıbı olur guvendıgımız gıbı gıder hersey sonucundada ıstegımız goruntuye varalım mutlu olalımmm oOoOo DEGMESiNLer Keyfimizeeee :)))

amin tatlım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…