• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

Sağolun kızlar..coksukur ağrilarim var tabiki ama agri kesici ignelerle kontrol altinda....fakat anestezi sebebiyle sanirim surekli istifra ediyorum :( halsizligim cok fazla...gececek inşallah :)

hepsi gecicek tatlım 1-2 gun daha boyle :* rabbim gonlune gore verdi cok sukur darisi begume :)

Sağolun kızlar..coksukur ağrilarim var tabiki ama agri kesici ignelerle kontrol altinda....fakat anestezi sebebiyle sanirim surekli istifra ediyorum :( halsizligim cok fazla...gececek inşallah :)
Çok geçmiş olsun canım :71:Kendini yorma sakın, uyu ve yürüyüşler yap bol bol.. Kas ağrısı yaşıyorsun,gerginlikler olacak.İlaçlarını düzenli kullan.. Herşey düzelecek ve çok güzel olacak :16:

geçmiş olsun frezyamm inşallah bundan sonraki sürecinde çok güzel sağlıklı gelişir, hep yüzünü güldüren bir sonucun olur :) Darısı olmak isteyenlerin başına :)

öyle onu merak edıorum yaaa naptı nasıl iyimiii amelıyat nasıl gectı dua edıorum sureklı insallah amelıyatı iyi gecmiştir canım benımmm yaaa keske yanında olma ımkanım olabılse ıdıde yanındaa olup destek verebılse ıdım sımdı kımbılır nasıl bı haber alsak ıyı oldugunu bılsek ınsallahhh ıyıdırrr :16:

cnm bana bildirimler gelmiyor artk :( takip edemiyorum bu yuzdn cok iyi kaciriyorum arada bana yazilanlari frezyama 350cc takilmis ama kas altimi yuvarlakmi yazmamis sanirim onu :) meraakk ediyoruumm :1:

çokkk geçmiş olsun frezyamm, inşallah sürecini güzel bir şekilde geçirirsin. Büyük bölümü gitti azıcık daha sıkıntı sonrasında tadını çıkarmak kalıcak:16::16:

Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.Uzun zamandır foruma uzun uzun bakamamıştım.Senin henüz ameliyat olduğunu okuyunca çok heyecanlandım.Kendi ameliyat günlerim canlandı gözümde.Umarım ilk bir kaç haftayı az sancılı atlatırsın.Sonrası zaten çok güzel olacak.Ohhh 350 cc birde olmuşlar.Sefan olsun canım.Görüceksin yazın o bikinilerin içinde kendini harika hissedeceksin.Hayali bile çok güzel.Çok şükür dileyen herkesin hayalleri bir bir gerçek oluyor burada.Darısı isteyip te daha olmayanlara.Güzel haberlerini ve ayrıntılarını merakla bekliyoruz.Tekrar hayırlı olsun
Çok sağol canim...sizler iyiki varsınız ...suan sade 2 adet fuzeye sahibim :))) zamanla doğallasicak insallah..

çokkk geçmiş olsun frezyamm, inşallah sürecini güzel bir şekilde geçirirsin. Büyük bölümü gitti azıcık daha sıkıntı sonrasında tadını çıkarmak kalıcak:16::16:

Inşallah bi tanem..sizler daha iyi bilirsiniz gogus kafesime olan baski ve ağri cok fena biseymis...gecicek insallah

Çok geçmiş olsun canım :71:Kendini yorma sakın, uyu ve yürüyüşler yap bol bol.. Kas ağrısı yaşıyorsun,gerginlikler olacak.İlaçlarını düzenli kullan.. Herşey düzelecek ve çok güzel olacak :16:

Sağol arzumm...dinlenmeye calisiyorum..fakat gogus kafesine olan baski ve agri fena biseymis...hemsireler sagolsun iyi ilgileniyorlar...gececek insallah

çok geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah. korkmaya başladım açıkçası yaaa:18::18::18:

çok geçmiş olsun.. kurtuldun maşallah.. bende dr 350 dedim büyük dedi (üstelik kas altı istiyorum ) yine de istersen yaparım dedi tereddüte düştüm benimde dilimde bi 350 var hayırlısı ...

• Beğen
Reactions: ffz
çok geçmiş olsun.. kurtuldun maşallah.. bende dr 350 dedim büyük dedi (üstelik kas altı istiyorum ) yine de istersen yaparım dedi tereddüte düştüm benimde dilimde bi 350 var hayırlısı ...

KESİNLİKLE BÜYÜK DEĞİL.ben de hep kortum büyük olur diye. 300 cc taktırdım.ama gözüm 350 cc de kaldı. doğal dursun diye doktorum 300 cc taktı ama bu halleri bile çok hoş. zayıf olmama rağmen kesinlikle 350 cc büyük durmazdı. bence korkmayın .hayırlısı olsun diyelimmm

Kizlar artik evimdeyimmm....hareketlerim elbet kısıtlı ağrılarımda dayanılmayacak kadar değil...kardeşim iyiki yanımda kendi ihtiyaclarimi karsilayamiyorum :( tek sorun bu...ama memişlerim super oldu :nazar:

Kizlar artik evimdeyimmm....hareketlerim elbet kısıtlı ağrılarımda dayanılmayacak kadar değil...kardeşim iyiki yanımda kendi ihtiyaclarimi karsilayamiyorum :( tek sorun bu...ama memişlerim super oldu :nazar:
İşte bu kadar :nazar: :nazar: :nazar: Her ameliyat sonrası olduğu gibi bu ameliyattada tabiki hastaya yardımcı olacak biri olmalı muhakkak.. Maşallah Barekallah .. Eminim çok güzel olmuştur tabi :21:

geçmiş olsun canımmm iyileştiğin zaman resim koy bizler için :1: :D

Back