• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

Hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Hayırlısıyla ameliyatını ol veeeeee sonucunu bizimle paylaş. İnşallah herşey çok güzel olacak, bol bol dinlen, tabii uyku tutarsaaaaaa.

aynen şekerim günler bitti son 1 gün daha kaldı :14: uykusuz gecelerim çoktan başladı bakalım gelsin pazartesi :1:

şu an ne heyecan vardır sende tam olarak anlayamasamda anlıyorum:30:
benimde yaklaşık 15günüm kaldı iki doktorla görüştüm ve karar veremedim hangisine olacağımı:31: bikaçgün içinde kararımı verip doktora ok dediğim zaman engeç 4gün sonra ameliyat günümm bende regl dönemim başlayacak 2 3 gün içinde onun bitmesini bekleyipp olacam ameliyatımıı yaa ben şimdiden deli gibi heyecanlıyım son gün ne yaparım düşenemiyorumm:52::10:
sanırım ocak 20 25 arası memişli olacam bendeeee:17::16:

Kizlarrrr ben geldimm heyecanıniza ortagim benimde 30 ocak pismanliga gelince dyrm ya pisman olursam ama suda var esim ne gerek var ya cok guzelsin dedi dedi dedi eee sonra akdatti :( ne oldu hani guzeldim...

Kizlarrrr ben geldimm heyecanıniza ortagim benimde 30 ocak pismanliga gelince dyrm ya pisman olursam ama suda var esim ne gerek var ya cok guzelsin dedi dedi dedi eee sonra akdatti :( ne oldu hani guzeldim...

ay canım benımmm hepımız zaten bırbırımızın heyecanına ortagız :)))) ne guzell :)))

pişman olma korkusu hepimizde var bızlerden once amelıyat olup super sonuc alan arkadaslarda da vardır ama netıcesı süper oldu bunu yasamadan bılemeyız bende amelıyat olucagım benımde duygularım hemen hemen aynı ama bu amelıyatı olmam gerekıor en azından ılerde keske olsaydım dememek ıcın :)))) en buyuk pişmanlık bu olurr bence .... esım dedı dedı akdattı aldattımı oluyor eger öyleyse lutfen herseyden önce kendıne aklına kalbıne hakım ol ınan bana degmez bana kım ne yaparsa kendıne yapar sen kendını uzersen yıpratırsan kafayı yersen olan sana olucak canım benım erkek mılletı degılmı topunun köküne kibrit suyu calıcaksın..........

aynen şekerim günler bitti son 1 gün daha kaldı :14: uykusuz gecelerim çoktan başladı bakalım gelsin pazartesi :1:

allah yardımcın olsun bana ne oluyosa bende acayip heyecanlıyım...sağlıkla sıhhatla ağrısız sıkıntısız ol gel inş bizlede paylaş hislerini mutluluğunu tecrübeni. sabırsızlıkla bekliyoruz:54::54:sorunsuz atlatman temennisiyle:54:

Kizlar suan evden cikiyorum....hersey kontrol altinda fakat heyecan firarda...sanirim öğleye doğru ameliyata alınacağim ... Allahim bana yardim et...

Kizlar suan evden cikiyorum....hersey kontrol altinda fakat heyecan firarda...sanirim öğleye doğru ameliyata alınacağim ... Allahim bana yardim et...

Ayyy cok heyecanli hadi guzelles de gel bekliyoruz heyecanla ins.cok begenirsin Allah yardimcin olsun.

Hepinize cok tesekkur ediyorum...edjum un ameliyati birazdan basliyor..sonrada sira bende..insallah allahin izni ile guzel haberlerle burada olucam ....hastanede beklemesi dahada zormus...zaman gecmiyor sanki...

Hepinize cok tesekkur ediyorum...edjum un ameliyati birazdan basliyor..sonrada sira bende..insallah allahin izni ile guzel haberlerle burada olucam ....hastanede beklemesi dahada zormus...zaman gecmiyor sanki...

günaydın canım :))))
nasılsın heyecan tavannnnnnnn yaptımııııııııııııııı :D
korkma kendını fazla strese sokma bugunnn hayatının en buyuk ve en en anlamlı gunuuuuu olucak :)))))))
dualarım senın le olucak bıtanem ınsallah yatcan kalkcan hersey bıtmıs olucakkkkkkkkkk :))))
ve cıcılerınle beraber uyanıcaksın cnmmm haberlerını beklıor olcam :))) duanlarım senınle kocaman opuluosunuz:)))) sımdıdenn gecmıs olsun dıelım :))) ılk dıen ben olayım :))))

Iyiki varsiniz kizlar giren arkadaşin cikmasini bekliyorum..heyecan ve korku tavan yapti...son dakika kacmazsam iyidir 😊

Iyiki varsiniz kizlar giren arkadaşin cikmasini bekliyorum..heyecan ve korku tavan yapti...son dakika kacmazsam iyidir 😊

sakın aklından bıle gecırmee kacmayııı delılık etme gunlerdır gun sayıyoruz :))) o kadar zahmeti sıkıntıyı yorgunlugu kacmak ıcın cekmedın tatlım aklına hakım ol ıcınden hep guzel seyler gecır bak hayallerını dusun :))) yaz tatılını dusun cıcılerıı dusun yapıcagın cıcı alısverıslerı dusun OoOoO cıcılere kavusdukdan sonrasını dusun asıl sen basardınnnnnnnnnn yaaa son bır adımın kaldı yuppiiiiiiiiiii :)))) artık fılımın son yerındesın :)) yuppiiii :46: :46: :46::46: :46:

• Beğen
Reactions: ffz
Sağol tatlim ama bu dereceye kadar gelip beklemek varya dakikalar geçmek bilmiyorki :( acil bir vaka geldi sanirim onu alacaklar ben biraz daha bekliyeceğim ...bundada bir hayır vardır...geç olsun güç olmasın inşallah...

• Beğen
Reactions: ffz
Sağol tatlim ama bu dereceye kadar gelip beklemek varya dakikalar geçmek bilmiyorki :( acil bir vaka geldi sanirim onu alacaklar ben biraz daha bekliyeceğim ...bundada bir hayır vardır...geç olsun güç olmasın inşallah...

canım benım haksız degılsın bılıorum bende amelıyat gununde kımbılır nasıl olucam kalbım kut kut atıcak elım ayagım dolanıcak bı ton duygularım olucak aklımdan neler neler gecıcek kolay degıl tabıkıde ama yuzdun yuzdun sonuna geldın bıraz daha sabır gerekıor basardın sayılır bı kac saat sonra cook guzel cıcılerın olucak :)) ne mutluu sana ınsallah rabbım banada nasıp eder bitanem bende ogunun bıran once olmasının ozlemını cekıorum :)) gecermı dakıkalar sımdı zaman sana nasıl zor gecıordur gecmek bılmıordur anlıyabılıorum senı :)) ama gecıcekkk öyle yada böyle zaman akıp gıdıcek sonra sen hayırlısıyla ınsallah amelıyatını olucaksın guzel seyler dusun olurmu yuzunu gulumset pozıtıf ol :))) tabıkıde ondada var bır hayır allah yardımcısı olsun acıl sıfa versın bende bak ınankı hergun öyle dıorum gec olsun da guc olmasın hayırlısı olsun dıe dua edıorum senın ıcınde edıorum hayırlısıyla ınsallah atlatıcaksın tatlım :16:

sağol tatlim ama bu dereceye kadar gelip beklemek varya dakikalar geçmek bilmiyorki :( acil bir vaka geldi sanirim onu alacaklar ben biraz daha bekliyeceğim ...bundada bir hayır vardır...geç olsun güç olmasın inşallah...

aaaaa.en az sen kadar heyecanlandım ben şimdi...bende dün akşam doktorumla konuştum bende haftaya ankara yolcusuyum ...kararın hayırlı uğurlu olsun

aaaaa.en az sen kadar heyecanlandım ben şimdi...bende dün akşam doktorumla konuştum bende haftaya ankara yolcusuyum ...kararın hayırlı uğurlu olsun

canımmmmmmmmmm :))))))))))
hayırlı olsun kararın :))) kazasız belasız yolculuklar dılıorum sana ınsallah ıstedıgın gıbı gıder hersey çoook sevındım senın ıcın hayırlısı olur ınsallah :)

Back