aynen canım öyle oldu sadece 2 güncük kaldı...pazartesi büyük gün
Hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Hayırlısıyla ameliyatını ol veeeeee sonucunu bizimle paylaş. İnşallah herşey çok güzel olacak, bol bol dinlen, tabii uyku tutarsaaaaaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım öyle oldu sadece 2 güncük kaldı...pazartesi büyük gün
Hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Hayırlısıyla ameliyatını ol veeeeee sonucunu bizimle paylaş. İnşallah herşey çok güzel olacak, bol bol dinlen, tabii uyku tutarsaaaaaa.
Kizlarrrr ben geldimm heyecanıniza ortagim benimde 30 ocak pismanliga gelince dyrm ya pisman olursam ama suda var esim ne gerek var ya cok guzelsin dedi dedi dedi eee sonra akdatti ne oldu hani guzeldim...
aynen şekerim günler bitti son 1 gün daha kaldı uykusuz gecelerim çoktan başladı bakalım gelsin pazartesi
Kizlar suan evden cikiyorum....hersey kontrol altinda fakat heyecan firarda...sanirim öğleye doğru ameliyata alınacağim ... Allahim bana yardim et...
Kizlar suan evden cikiyorum....hersey kontrol altinda fakat heyecan firarda...sanirim öğleye doğru ameliyata alınacağim ... Allahim bana yardim et...
Hepinize cok tesekkur ediyorum...edjum un ameliyati birazdan basliyor..sonrada sira bende..insallah allahin izni ile guzel haberlerle burada olucam ....hastanede beklemesi dahada zormus...zaman gecmiyor sanki...
Hepinize cok tesekkur ediyorum...edjum un ameliyati birazdan basliyor..sonrada sira bende..insallah allahin izni ile guzel haberlerle burada olucam ....hastanede beklemesi dahada zormus...zaman gecmiyor sanki...
Iyiki varsiniz kizlar giren arkadaşin cikmasini bekliyorum..heyecan ve korku tavan yapti...son dakika kacmazsam iyidir 😊
Sağol tatlim ama bu dereceye kadar gelip beklemek varya dakikalar geçmek bilmiyorki acil bir vaka geldi sanirim onu alacaklar ben biraz daha bekliyeceğim ...bundada bir hayır vardır...geç olsun güç olmasın inşallah...
sağol tatlim ama bu dereceye kadar gelip beklemek varya dakikalar geçmek bilmiyorki acil bir vaka geldi sanirim onu alacaklar ben biraz daha bekliyeceğim ...bundada bir hayır vardır...geç olsun güç olmasın inşallah...
aaaaa.en az sen kadar heyecanlandım ben şimdi...bende dün akşam doktorumla konuştum bende haftaya ankara yolcusuyum ...kararın hayırlı uğurlu olsun
Iyiki varsiniz kizlar giren arkadaşin cikmasini bekliyorum..heyecan ve korku tavan yapti...son dakika kacmazsam iyidir 😊