İşte bu kadarHer ameliyat sonrası olduğu gibi bu ameliyattada tabiki hastaya yardımcı olacak biri olmalı muhakkak.. Maşallah Barekallah .. Eminim çok güzel olmuştur tabi
geçmiş olsun canımmm iyileştiğin zaman resim koy bizler için
Inşallah canim elbet koyacagim ...sizlerin fotoğraflari bana çok yardimci oldu...bende insallah bundan sonra arkadaslara fikir olsun diye ekleyecegim
ohhhhh oldu da bitti... haydi bakalim güle güle kullan. Dikkat et kendine. sakin yorma kendini. koltuga yastiklari yerlestirt kitaplarini, dergilerini al , TV komandayi da al ve dinlen. Uykun geldikce uyu... Ayrica dirseklerin altina da birer kücük yastik koy. inanki inanilmaz rahatlatiyor. Ödem icin de, yarim limon suyu 1 l su ile karistir ve günlük bitir baya ise yariyor. Karnin da sislik var mi?
Cok sagol canim evet oldu bitti artik :) ama agrilarim var normal olarak dun 1 bugun 2 olacak..karnimda suan bir sislik yok anestezi sonrasi cok istifra ettim zorla yemek yiyorum belki o sebepledir..goguslerimde odem cok ozelliklede ust ve orta kismimda gogus kafesine fazla baskı yapıyor sanirim normalbir haftaya kadar toparlanirim insallah...
Cok sagol canim evet oldu bitti artik :) ama agrilarim var normal olarak dun 1 bugun 2 olacak..karnimda suan bir sislik yok anestezi sonrasi cok istifra ettim zorla yemek yiyorum belki o sebepledir..goguslerimde odem cok ozelliklede ust ve orta kismimda gogus kafesine fazla baskı yapıyor sanirim normalbir haftaya kadar toparlanirim insallah...
canım nasıl oldun halen kusma varmı benim ağrılarda aynı öğlen ki gibi baskı var
Canim gecmis olsunn dayan biraz cok az kaldi 1 haftayi atlat rahatlicaksin ins:)) ama bol bol su ic ve yuruyebildigin kadar yuru canim
Insallah tatlim bende oyle umit ediyorum...evde olabildigi kadar yurumeye calisiyorum zaten uzaninca kalkmak felaket yardim sayesinde ancak
Insallah tatlim bende oyle umit ediyorum...evde olabildigi kadar yurumeye calisiyorum zaten uzaninca kalkmak felaket yardim sayesinde ancak
ben yanliz kalkiyordum nasil zordu iyi bilirim ama sana ufak bi tip vereyim sag elinle sag bacagindan tutarak destek al öyle kalk brz daha iyi benim 5.günden sonra kendim yatip kalktim agrilarim azaldi farkedilcek kdr olmustu cok sükür simdi 12 gün oldu cokk iyiyim masallahsende öyle olucaksn tatlim en zorunu atlattin
ben de hatırladım bu hareketi, ben de tek basıma kalkmam gerektiği zaman öyle yapıyodum, ellerimle bacaklarımı tutup destek alıyordum, çok zorlamıyodu o hareket :) bu arada sana da çok geçmiş olsun Tubacım insallah hep böyle güzel atlatırsınız hepiniz :)
canım nasıl bır sey bu ben bunu tam anlamıyla kavrıyamadım ham alttan hem ustten mı nasıl oldu yemın ederım kafam karısdı anlamadım ben
ben yanliz kalkiyordum nasil zordu iyi bilirim ama sana ufak bi tip vereyim sag elinle sag bacagindan tutarak destek al öyle kalk brz daha iyi benim 5.günden sonra kendim yatip kalktim agrilarim azaldi farkedilcek kdr olmustu cok sükür simdi 12 gün oldu cokk iyiyim masallahsende öyle olucaksn tatlim en zorunu atlattin
Geçmiş Olsun Canım. Acil Şifalar..
Offf bilirim o agrilari hatirlamak bile istemiyorum ama enn fazla 1 ay sonra herseyin eski haline donucek canim emin ol sabret sadece bide iyi bak cicislerine sakin zorlama kendini hep yardim al
aminnndarısı bizim başımıza inşallah.terar geçmş olsun.resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla
Insallah canim toparlaninca fotolari hemen koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?