Sağolun kızlar..coksukur ağrilarim var tabiki ama agri kesici ignelerle kontrol altinda....fakat anestezi sebebiyle sanirim surekli istifra ediyorumhalsizligim cok fazla...gececek inşallah :)
Çok geçmiş olsun canımSağolun kızlar..coksukur ağrilarim var tabiki ama agri kesici ignelerle kontrol altinda....fakat anestezi sebebiyle sanirim surekli istifra ediyorumhalsizligim cok fazla...gececek inşallah :)
öyle onu merak edıorum yaaa naptı nasıl iyimiii amelıyat nasıl gectı dua edıorum sureklı insallah amelıyatı iyi gecmiştir canım benımmm yaaa keske yanında olma ımkanım olabılse ıdıde yanındaa olup destek verebılse ıdım sımdı kımbılır nasıl bı haber alsak ıyı oldugunu bılsek ınsallahhh ıyıdırrr
Çok sağol canim...sizler iyiki varsınız ...suan sade 2 adet fuzeye sahibim :))) zamanla doğallasicak insallah..Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.Uzun zamandır foruma uzun uzun bakamamıştım.Senin henüz ameliyat olduğunu okuyunca çok heyecanlandım.Kendi ameliyat günlerim canlandı gözümde.Umarım ilk bir kaç haftayı az sancılı atlatırsın.Sonrası zaten çok güzel olacak.Ohhh 350 cc birde olmuşlar.Sefan olsun canım.Görüceksin yazın o bikinilerin içinde kendini harika hissedeceksin.Hayali bile çok güzel.Çok şükür dileyen herkesin hayalleri bir bir gerçek oluyor burada.Darısı isteyip te daha olmayanlara.Güzel haberlerini ve ayrıntılarını merakla bekliyoruz.Tekrar hayırlı olsun
cnm bana bildirimler gelmiyor artktakip edemiyorum bu yuzdn cok iyi kaciriyorum arada bana yazilanlari frezyama 350cc takilmis ama kas altimi yuvarlakmi yazmamis sanirim onu :) meraakk ediyoruumm
çokkk geçmiş olsun frezyamm, inşallah sürecini güzel bir şekilde geçirirsin. Büyük bölümü gitti azıcık daha sıkıntı sonrasında tadını çıkarmak kalıcak
geçmiş olsun frezyamm inşallah bundan sonraki sürecinde çok güzel sağlıklı gelişir, hep yüzünü güldüren bir sonucun olur :) Darısı olmak isteyenlerin başına :)
Çok geçmiş olsun canımKendini yorma sakın, uyu ve yürüyüşler yap bol bol.. Kas ağrısı yaşıyorsun,gerginlikler olacak.İlaçlarını düzenli kullan.. Herşey düzelecek ve çok güzel olacak
çok geçmiş olsun.. kurtuldun maşallah.. bende dr 350 dedim büyük dedi (üstelik kas altı istiyorum ) yine de istersen yaparım dedi tereddüte düştüm benimde dilimde bi 350 var hayırlısı ...
Canimsin ..350 cc dual plan yuvarlak puruzlu mentor protez takildi canim
Evet canim sayilir...ust kismi kas alti alt kismi kas uzeri dual plan yani
İşte bu kadarKizlar artik evimdeyimmm....hareketlerim elbet kısıtlı ağrılarımda dayanılmayacak kadar değil...kardeşim iyiki yanımda kendi ihtiyaclarimi karsilayamiyorumtek sorun bu...ama memişlerim super oldu
Kizlar artik evimdeyimmm....hareketlerim elbet kısıtlı ağrılarımda dayanılmayacak kadar değil...kardeşim iyiki yanımda kendi ihtiyaclarimi karsilayamiyorumtek sorun bu...ama memişlerim super oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?