- Konu Sahibi XIXsin_lal
-
merhaba çok güzel bir gelin olmuşsunuz saçınızı kimse yapdırdınız öğrenebilirmiyim ?biz de karalar dugun salonunu tuttuk 25 eylule kizlarhihoyyyt simdi benim en buyuk korkum salona misafirlerin sigip sigmamasi 650 kisilik salon..
merhaba arkadaşlar...daha 1 sene var ancak biz şimdiden sine düğün salonunu tuttuk..salonla ilgili iyi ya da kötü fikri olan var mı?teşekkür ederimm
mrb arkadaşlar ben kasımda ewlenıcem kısmetse düğün salonlarına bakıyoruz, aranızda sine düğün salonunda düğün yapan oldu mu yada oraya düğüne giden oldu mu? web sitesınden baktım ama göründüğü gibi olmuyo, durukan düğün salonuna da bakmıştım netten, gitttim canlı gidip görünce hayal kırıklığı yaşadım. sine ye giden weya başka yer öneren warmı arkadaşlar?
mrb arkadaşlar ben kasımda ewlenıcem kısmetse düğün salonlarına bakıyoruz, aranızda sine düğün salonunda düğün yapan oldu mu yada oraya düğüne giden oldu mu? web sitesınden baktım ama göründüğü gibi olmuyo, durukan düğün salonuna da bakmıştım netten, gitttim canlı gidip görünce hayal kırıklığı yaşadım. sine ye giden weya başka yer öneren warmı arkadaşlar?
ben de kısmetse kınamı antalyada yapacağım. 100-150 kişi olacak ancak. düğün de lüleburgazda olacak.
tekirdağda yaşadığım için kına için mekan araştıramıyorum. uygun fiyatlı hoş bir mekan istiyorum , açık veya kapalı olabilir. nereleri önerirsiniz?
Arkadaşlar, bu öneriler 2010 yılında kalmış.Uygun fiyatlı güzel bir düğün salonu önerebilir miisniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?