Antalya///07

uncalıda oturuyorum canım evet yakınız sizinle okadar sıcakkı dışarı adım atamıyorum :KK43:
siz alışmıssınızdır artık ben afyonluyum aslen nem yoktu en azındn orda.

uncalıda oturuyorum canım evet yakınız sizinle okadar sıcakkı dışarı adım atamıyorum :KK43:
siz alışmıssınızdır artık ben afyonluyum aslen nem yoktu en azındn orda.

burda insan dışarı çıkınca sıcaktan yapış yapış olduğu için sanki aylardır duş almıyomuş gibi hissediyorum kendimi :KK1: seninle yakınız bu arada

gece felaket bi sıcak vardı ben klima karşısında da uyuyamıyorum piştim resmen

merhaba bayanlar bende 2 ay oldu antalya ya taşınalı liman mh de oturuyorum burda iyi bir kuaför önerebilirmisinz kesimde ve boyada iyi oln cevap bekliyorum tşk

Mrb bende üc yildir Antalya da iyi bir Kuaför ariyorum ama henüz bulamadim :) Internet de arasitmalarima göre Güllük de Prenses Kuaför ( Fiyatlari cok uygun ) Konyaaltinda Trendy, Cix öneriyorlar. Bunlarin fiyatlari biraz daha yüksek ancak gercekten deyermi bilmiyorum tabi :KK43:

Merhabalar. bende antalyaya yeni taşındım .bayanların en ihtiyacı olan kuaförü bende arıyorum antalyada iyi ve uygun fiyatlı temiz bir kuaför tavsiye edermisiniz özellikle röfleyi iyi yapan biri olursa sevinirim tavsiyelerinizi bekliyorum...sevgiler...

Bende Antalyada yaşıyorum.yeni geldim sayılır ve çok zorlanıyorum.Kimsem yok gibi birşey.Herkese selamlar

X