Antalya///07

kızlar antalyaya yalnızca tatıl icin geldim ve 1 er hafta ... bu sene tayın istiycez öğretmeni nasıl antalya yani güzel ama yasam sıkıntıları benım bir kızım var ve eğitim kreşler secenekler

kızlar antalyaya yalnızca tatıl icin geldim ve 1 er hafta ... bu sene tayın istiycez öğretmeni nasıl antalya yani güzel ama yasam sıkıntıları benım bir kızım var ve eğitim kreşler secenekler

Antalya yaşamak için güzel bi yer.eğitim konusunda da iyi okullar var ama ben isim olarak bilmiyorum.kreşlere gelince konyaaltı bölgesinde çok fazla kreş var.mutlaka size uyan bi kreş çıkar.

kızlarr bi dee çevrenizde türkçe dersine ihtiyacı olan çocuk varsa özel ders veriyorumm.. yabancılara da türkçe dersi verebilirim, bilginizee :))

Son düzenleme:
pelin sen evlenince de mi konyaaltında oturacaksn? bi de burda bi yere spora gidiyo musun? iyi biyere gitmek istiyorumm :KK68:

:KK16: ayyyyyyy hayırlı olsun şmdideeeenn.. düğünün nerde olacakk??

amin cnm inşallah saol.antalyada olacak burda.spor salonuna gelince Alanyadayken gidiyodum ama doktorum sporu kesmemi söyleyince bıraktım yalnız iyi bi salon dersen konyaaltı 1e1 varya onun karşısında bi salon var iyi bi yer diye duydum bi de uncalıdaki 2m migrosun yanındaki salon içinde iyi diyorlar.

amin cnm inşallah saol.antalyada olacak burda.spor salonuna gelince Alanyadayken gidiyodum ama doktorum sporu kesmemi söyleyince bıraktım yalnız iyi bi salon dersen konyaaltı 1e1 varya onun karşısında bi salon var iyi bi yer diye duydum bi de uncalıdaki 2m migrosun yanındaki salon içinde iyi diyorlar.

mrhbalar bende alanyada oturuyorum ve burda sıkıntıdan catlıyorum cunku kımseyı tanımıyorum..cnm sen bana spor salonu önerebılır mısın.

mrhbalar bende alanyada oturuyorum ve burda sıkıntıdan catlıyorum cunku kımseyı tanımıyorum..cnm sen bana spor salonu önerebılır mısın.

Keykubat caddesinde migros var onun arkadasında ALİ'S GYM var ali hoca çok iyi biridir gidebilirsin.kim önerdi derse önceden alanyada oturan ayağı hemşire hatasından felç olan bi arkadaş dersin o beni bilir.

X