- 21 Ocak 2011
- 88
- 62
Keykubat caddesinde migros var onun arkadasında ALİ'S GYM var ali hoca çok iyi biridir gidebilirsin.kim önerdi derse önceden alanyada oturan ayağı hemşire hatasından felç olan bi arkadaş dersin o beni bilir.
iyiyim saol geçti herşey
Keykubat caddesinde migros var onun arkadasında ALİ'S GYM var ali hoca çok iyi biridir gidebilirsin.kim önerdi derse önceden alanyada oturan ayağı hemşire hatasından felç olan bi arkadaş dersin o beni bilir.
çook sevindimyarın kına gecen yarından sonra da düğünün var inşallah her şey gönlünce olur ve yolunda gider.. mutluluklaaarrr
geçmiş olsun cnm... ben de mıgrosun yan tarafında oturuyorum eşim daha önce gitmiş oraya ama bay - bayan karısıkmış sanırım.....
geçmiş olsun cnm... ben de mıgrosun yan tarafında oturuyorum eşim daha önce gitmiş oraya ama bay - bayan karısıkmış sanırım.....
slm hanımlar biz antalyadan ev almayı düşünüyoruz yazlık ev apartman dairesi küçük villada olabilir taş evler varsa oda ola bilir nekadara ala biliriz bilgisi olan varsa yardım edebilirmi fikir istiyorum iyi olsun ucuza nekadara ala biliriz denize yakın şimdiden teşekkür ederim.
slm hemşerilerim...
nasılsınız.
ben ve eşim doğma büyüme antalyalıyız.malesef eşimin işi nedeniyle ist taşındım ekimde.
nasıl özlüyoruz anlatamam...
caddelerini denizini insanlarını ailemizi dostlarımızı.
eşimde bende çok pişmanız taşındığımıza.
işi burda 3 yıllık.ama sanırım 3 yılı beklemicez.
heryere yürüyerek giderim canım antalyamda.
bebeğim 2 aylıkkken taşındım ist.kimde yok eş dost akraba ve komşu.
kafayı yiycektim.kışı desen bitmek bilmedi.şimdi bile benim bulunduğum semtte cam kapı zor açılıyor.
3 gün sonra 10 günlük tatil için geliyoruz antalyama.günler geçmek bilmiyo.
birdaha kesinlike antalya dışına adım atmam sanırım.
cennette doğmuşumda haberim yokmuş.
bebek arabasıyla bile antalyada herye giderim.arabaya gerek yok.
burda arabasız hiçbiryere gidilmiyo.trafik desen illet ettirdi.
saymakla bitmez yaniiiii...
neysee sayılı gün diyorum...
slm cnm ben aslen istanbulluyum istanbuldan geldik antalyaya.sen neresinde oturuyorsun istanbulun?
slm canım.
kurtköyde oturuyoruz.bitmek tükenmek bilmeyen bir rüzgar.
sürüyle gezen köpeklerin olduğu yerde oturuyorum:))
rüzgarı nedeniyle 1 ay geçici sağırlık yaşadım.
korkumdan oğlumu aşağa parka bile çok nadir indiriyorum.
ist güzel ama yaşancak biryer kesinlikle değil.
1 yılda nerdeyse gezmediğimiz yer kalmadı.
eş dost olmayınca kendimizi ist vurduk.
bende istanbulda yaşamayı sevmiyorum geri dönüşünüz olmıycak mı?
inş olucak canım.bizde bekliyoruz.