- 25 Haziran 2008
- 4.065
- 3
- 37
günaydın antalyalı hanımlar
sisi sana artık burdan günaydın diyecem :))
kaydirigubbakcemile3 bende öyle düşünüyorum ama herkes çocuk olunca hayatın değişiyor sosyal hayat kalmıyor deyince korkuyorum daha erkenmi diye eyvahedigeldismile uf bilmiyorum napsak ya mutlulukreçetem :uhm: doğursakmı :CüvCüv: ayy negüzel karnım şişsin hamiş hamiş kıyafetler uf süper :ecrin_bebek:
Ayni kaderi paylasiyoruz:kedi: üc gün önce adet oldum diye dünyam yikildi:umursamaz:
Gizlice umutlaniyordum bir kaza olmustuda:kedi::kedi:
Hamisleri görüyorum ne tatli tatli geziyorlar ya,yada bebek görürüm öpesim gelir hemen:CüvCüv::CüvCüv:
Ama hayirlisi ne diyim,daha biraz evliligin tadini cikarmak istiyoruz aslinda.
kararsizim-tatlicadiarzu-
günaydın antalyalı hanımlar
sisi sana artık burdan günaydın diyecem :))
aaayyy aynı ya bende 2 hafta önce hastaydm 3gün gecikti hamileyim diye düşünürken hasta oldm bi tuhaf oldum, boşluk oluştu içimde bi senağlama hemde yanlışlıkla olmştu nie böle üzüldüysem sankii. ama biraz daha gezelm tozalm ya yaz gelio bak. yazın denize giremeyz ohaoldumsmile
kızlar bende aynı siizn gibi düşündüm hiç olmasa 1 yıl kocişimle yanlızyanlız geziyim tozuyum ..düşündüğüm gibide yaptım korundum ve 1 yıl boyunca tüm cılgınlıkları yapıpı:))) gezip tozduk ..2.yıl bebek istemeye başladık ama olmadı 1 yıl geçti olmadı 3 yıl oldu tık yok sonra tedaviler ilaçlar derken hiç ummadıgım anda ümitlerimin tükendiği anda geldi kuzum ..artık heyecanla yolunu bekliyoruz ..içimde onu hissetmek çoook güzel:))
arkadaşlar bebiş öyle tatlı bişiki,annelik öyle güzel bi duyguki...hemen anne olun derim...
olarrr:lepi:evlenirsin sende...
delikafaduldennuran hosgeldin canim,buluruz sana bi kismet:jeyyar:
olarrr:lepi:
hoşbuldumŞenizŞeniz
olar bulalım:lepi::lepi::lepi::lepi:
Nuran kactiboshayallersmile
nuran işin ciddiyetini anlayınca kaçtıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sigortan var mi?
Evin var mi?
Damat adayindan neler bekliyorsun,nasil olmali?
hoşbulduk efemmmzemuszemusesra erolla izdivaça hoşgeldiniz...biraz kendini anlatırmısın..neler bekliyosun evlilikten...
sositosositosositosositosositosositohihi Nuranımı evlendiriyoruz kızlar...
hemen bizde bakalım şöyle çevremize
kaçmadımmm:çok üzgünüm:Nuran kactiboshayallersmile
nuran işin ciddiyetini anlayınca kaçtıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
surda bir saka yapalim dedik:kedi:
umarim yanlis anlamadi:kedi:
Burdan Nuran'a sesleniyorum: Dön ne olursun:kedi: