Antalya///07

canım ruyan hayır olsun inş.
bu tür ruyaları biz yani eşim ve ben çokk görürüz. tain çıkar eşya taşı dağ bayır offf ne bileyim ,işimiz zor yani,,
destina tam olarak nerde oturuyorsun..:uhm:

bizde dün denizdeydik canım acaba karşılaşmışmıyızdır.Hatta aklıma da geldiniz.Acaba bu bayanlardan biri olabilirlermi.?
Ben canım burdan tam adresimi yazmayayım internet ortamı malum.
Özel Toros kolejinin civarı.Siz ne taraftasınız.

Selam hanımlar ben ugramayalı topik baya canlanmıs hareket gelmiş hatta buluşmalar ayarlanmış. Yaklasık 1 aydır antalyada degildim geldim ki sizinde bahsettiğiniz gibi sıcaktan nemden soluk almak ne mumkun. Yinede antalya guzel...

ıyi pazarlar kızlar
Hoş geldin sanesni, iki gündür geceleri serin gidiyor. Keşke böyle devam etse..Yine de Deniz keyfi bir başka oluyor.

Destina, ben de herkesi acaba KK dan mı? diye düşünüyorum nedense..
Birbirimizi görmemişiz ve yan yana güneşleniyoruz...Dağçiçeğimi tanıyorum seni tanımıyorum henüz..... Belki bir gün

İnşallah O gün 4 temmuzda olur yeşilim ablam.
Allahtan bir mani olmazsa.
Keşke daha önce olsa imiş ama olsun güç olmasında geç olsun.
Ben de sizlerle tanışmayı çok istiyorum.
Ben hariç hepiniz gördünüzmü birbirinizi.
hepinizi ŞenizŞenizŞeniz

Evet canım sen yeni katılacaksın ve çok güzel geçiyor toplantılar bekliyoruz.
Benim Kemere gitme durumum var ama uğrayacağımı umuyorum.

İnşallah uğrarsın yeşilim ablam.Senide görmek çok istiyorum.
O zaman size yanaşan yabancı bir kız görünce kesin bu Destinadır olacam yani:kedi::kedi:Ay utanırım neyse yanımda annem olacak ilkokula yazılmış çocuklar gibi
.kaydirigubbakcemile3

Tesekkur ederim hosbulduk. Evete geceleri serin oluyor inşallah boyle devam eder bir sure allahtan klimalar var onlar kurtarıyor bizi. Allah kolaylık versin devamlı dışarıdao lan insanlara. Valla su bulusmaya bende katılmak isterim ama hafta sonu olması biraz sıkıntı eşim evde oluyor ve genelde onla bişeyler yapıyoruz ama genede katılmaya calısıcam cok bekledim ne zaman bir bulusma olacak diye ya bakalım hayırlısı.

klimayla oturmayı hiç sevemedim yıllar geçti alışamadım. kıştan çıkmışız yine kapanmak sinir ediyor ama çaresiz açıyor, kullanıyoruz

kısmetse toplantıya uğrarsınız, güzel geçiyor

iyi geceler diliyorum

Günaydın Antaylanın güzeller güzeli fıstıkları..hihoyyyt
yeşilim ablacım hayırdır kemere zeppi görmeyemi gideceksin:roflol:korkutma beni buluşmaya gelmeye çalış:1hug:
sanesni,canım hoş geldin,buluşmaya bekleriz.
destina0706.buradan adres vermek doğru olmaz çok haklısın ben birden düşünemedim..
sana şöle sölimm yakın oturuyoruz.buluşmada adresi bildiririm.kendimi çok uyanık gördüm..:roflol:

Günaydın Antalyammm Daha doğrusu Tünaydın Pardon
Sanessi canım bizde hafta sonlarını hep eşimle bir şeyler yaparak
planlayarak geçiriyoruz.
ama bu sonuçta bir kereliğe mahsus bu Cumarteside bizi biraz özlesinler.opuyorumnanaktan
Fazla duramasamda uğrayacağım.Sende gel.Benim eşimde istiyor gitmemi
zatenkaydirigubbakcemile arada bir heyecan varmı diye soruyor.laelaelaelaelaeBazen kendimiz için de birşeyler yapıp
kendimi şımartmayı sevelim.

Yeşilim haklısın klimalar bazen dokunuyor ama napalım baska caremiz yok hele benim kız hiç sıcagı sevmiyor. Bakalım gelmeye calısıcam bulusma yeri biraz bana ters cocuklada nasıl olur bilmiyorum ah bu taraflarda olsaydı zaten hiç kacırmazdım.
Kamilece, dağçiçeği hosbulduk ...
Destina0706 evet dediğin gibi kendimize birşeyler yapma arda iyi oluyor ama eşimlede nerdeyse 1 aydır hafta sonlarını beraber geciremedik ben yoktum sonra o iş seyahatine gitti derken özledik birbirimizi cok :) neyse genede bakalım zaman ne gosterecek.
Hepinize iyi haftalar dilerim.

AAaa canım 1 aydır görüşemiyorsanız tabi ki birşey diyemem.O zaman öncelik eşine aittir tabi.Ben olsam bende teretdütte kalırdım ama canım kocacığımla olmak isterdim tabi.

Selâmlar...ıyimisiniz, neler yapıyorsunuz, Denize devam mı?

Sezen Aksu geliyor, giden var mı?

Antalya gecelerine koşanlar nerdeler?

Yoksa rutin mi geçiyor günler?

Selâmlar...İyimisiniz, neler yapıyorsunuz, Denize devam mı?

ablacım çok şükür yeşil ışığın yandı..(online):roflol:

sezen aksumu geliyor..

gitmeyi çok isterim.. geçen gece volkan konak konserine gitmeyi çok istedim eşim hiçç duymazdan geldi vallaaaklava:

Selâmlar...İyimisiniz, neler yapıyorsunuz, Denize devam mı?

Evett biliyorum Sezen aksum geliyor
Allahım bu bana bir şakamı:1shok: Ben o tarihte Ankara da düğünde olacam ya.
Görünce ne üzüldüm.mafoldumbenGeçen sene gidemedik eşim bu sene için gidelim dedi
Geçen senede geldiği gün haberim oldu yoğundum sadece konser yerine gidip
sesini dinledim içeri girip onu göremedim diye bezeme çıkardım-tatlicadiarzu-
Belki güleceksiniz saçmalık gelecek ama öyle
13 yaşından beri manyak severim Sezen'i
bütün kasetleri var.Küçükken o çıkınca ağlardım ya onun için küçüklük işte.:çok üzgünüm:
Zaten onu tv de görünce başlarım ben aşkım cnım bitanemŞenizopuyorumnanaktan
Annemde eşimde der bize demediğin malum Sezenin mi çıktı diye.
Zaten geçen tv de demişti ya Sezen Aksu da beni sevenlerde benim gibi
çatlak olanlar diye::)9
Ayy abartılı gelmesin Yeşilim ablam arkadaşlar ama öle seviyom ve dayımın oğlunun düğünü var
ben Ankara da olacam offf ağlamak istiyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

düğün bir kez olur ama sezen sık sık geliyor, bir başka sefere inşallah.

sezeni sevenler senin gibi çılgıncasına severler bilirim

düğün bir kez olur ama sezen sık sık geliyor, bir başka sefere inşallah.

sezeni sevenler senin gibi çılgıncasına severler bilirim

off evet haklısın ya zaten gidecem düğüne bu seferde seneye kaldı valla
küçüklüğümden beri gidemedim ya konserine:bbo::çok üzgünüm:
Hatta eşime dedim afişleri görünce aşkolsun Sezen Aksu
ben şu tarihte gelecem sen müsaitmisin diye bir sorar bana çok kırıldım dedim
oda gülüyor :roflol::roflol:alemsin diyor.öleyim heraldezemuszemus-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…