Antalya///07

hooşbulduk cnm..ben meydan kızıltopraktaa oturuyorum..antalyalılar toplansak yha bi yerlerde..daha once oldumu oyle bir toplantı?:içelim:
Bende diğer topiklere devamlı bakıyorum buranın varlığından haberim yoktu. Bencede bir araya gelsek iyi olur.

Merhaba arkadaşlar;
Antalya kk olarak buluşmalarımız oluyor bu buluşmaları buluşma haberlerinde duyurduğumuz gibi buraya da yazıyoruz havaların düzelmesiyle tekrar bir buluşma yapacağız burayı ve buluşma haberlerini takip edin ki haberim yoktu diyen çok oluyor daha sonra görüşmek üzere :)

Hadi bakalım inşallah kaçırmam, bir aksilik olmassa bende katılmak ve tanışmak isterim tabikide..

Evet Antalya merkezde de kaçgündür yağmur var artı soğuk var iç kesmlerde kar varmış onun soğuğuda vuruyor valla geçen sene bukadar soğuk ve yağmur olmamıştı. Bir yandan iyi yağış olması yaza hazırlık kuraklık olmaz ama bir yandan serası olanlar için kötü sel basar diye tedirginler tabi.

dogrudur alanyaya bikaç gün hiç kesmeden yagmur yagdı tabikide soguk eşliginde neyse bu sıralar aktif duruma geçtik sayfa olarak görüşmek üzere arkadaşlar iyi akşamlar

Alanyada hava güzel bugün..bebişide alıp ailecek bi sahil kenarına gidicez dolaşmaya..hadi öptüm hepinizi güzeller

Evet bugün Antalyada da hava çok güzel ,ah bende çok gitmek isterim deniz kenarına bu güzel havaları hiç kaçırmayız kızımı koyuyorum arabasına doğru deniz kenarı, ama eşimin boynu tutulmuş evde yatıyor nazlı böceğime bakıyorum neyse aman tek iyileşsinde önemli değil gitmek. Neyse herkese iyi hafta sonları dilerim.

Antalya kimsenin sesi soluğu çıkmıyorum umarım kımsede yaramazlık yoktur. Sanırım hafta başı herkez cok yoğun. sevgiler benden...

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim burdayııııııııııııım:sm_cool:

sudilek cnm nerdesin kızıltoprakta bn 960 sokta oturuyorum interhospitaldan dümdüüüüüz yukarı cıkınca ilay marketi gecince ay super bide bizim apt daymıssın delikafadulden
ben yeni tasındımda kimseyi tanımıyorum burda

delikafadulden
candelacım ben kızıltoprak postanesinin karşısındayım çok yakınmışız komşum görüşelim

Evet ya bu gün uzun zamandır hava çok güzel antalyada kızımı alıp doğru deniz kenarına gitmenin tam zamanı :) biraz hava alalım yahu değilmi.

ben varım ama şimdi geldim :) geç kaldım sanırım :) kk bağımlılık yaptı bu ara bende ama bugun hiç fırsatım olmadı misafirim vardi sonrada gezmelere gittim bu saat oldu :) nasıl herkesler umarım iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…