Antalya///07

merhaba arkadaşlar bend e antalyaya geleli bir yıl oldu. burhanettin onatta oturuyorum ben de. ve burda hiç arkadaşım yok çok sıkılıyorum

bende antalyalıyım hemde hasmı has antalyalı güzel memleketim benim çok seviyorum ben antalyayı çevreyolu tarfında oturuyorum.
kızlar birgün biryerde buluşsak ya tabiki herkeze uygun olucağı birgün
:içelim:

hemşerilerim nasılsınız bende karatay lisesi civarında oturuyorum
hepinize selam a.s.a.s.

hemşerilerim nasılsınız bende karatay lisesi civarında oturuyorum
hepinize selam a.s.a.s.

selam iyiyiz sende iyisindir inşallah bize yakın oturuyorsun sen ben de sema yazar hastanesinin yakınlarındayız belediyenin arka tarafları işte

oy oy selam hemşerilerim bende antalyalıyım ama malesef mersinde yaşıyorum nasıl özledim canım antalyamı cennetimi nasıl sevindim bu siteyi görünce anlatamam aglamak üzereyim valla

selam hemşerilerim nasılsınız ben iyi değilim vallaha
ayak parmağım kırıldı alçıda sizler iyisinizdir inşallah öptüm sizia.s.a.s.a.s.

sengözlerimebaksanabkıslar bende antalyadanım alanyada oturuyorum varnı aranızda alanyada oturansengözlerimebaksanab

hihoyyytselam bende alanyadayım aslen antakya hataylım dilerim sizlerle tanışmak kısmet olur bebişin hayırlı olsun bu arada arkadaşım kendinize iyi bakın by:1hug:

slm canım bende adanalıyım alanyada yasıyorum 2.5 yıldır

Dilaracım bende alanyadayım.Tanışalım istersen ama mesaj bölümlerin kapalı hep.onları kullanıcı panelinden açıver bi ara.Ayarlar bölümünden canım.

slm canım bız newlıfe ıle tanısmıstık daha once kk da

sengözlerimebaksanabkıslar bende antalyadanım alanyada oturuyorum varnı aranızda alanyada oturansengözlerimebaksanab

bu msj dakı herkes alanya da canım ne dersınız alanya topigi acalım mı

olur valla niye olmasın,huuuuuuuuuu başka var mı alanyalıııııııııııııııı:teytey::teytey:

bende antalyalıyım kendimi bildim bileli antalyada yaşıyorum :)

olur valla niye olmasın,huuuuuuuuuu başka var mı alanyalıııııııııııııııı:teytey::teytey:

toprakcım bende alanyadayım...tanışalım kaynaşalım :))) Alanya topiği açılmıyo malesef..ben açmıştım kapatıldı..Antalyanın ilçesi olduğu için kabul edilmiyo...

toprakcım bende alanyadayım...tanışalım kaynaşalım :))) Alanya topiği açılmıyo malesef..ben açmıştım kapatıldı..Antalyanın ilçesi olduğu için kabul edilmiyo...

tanışalım valla ben fazla kişi yok herhalde diyordum ama varmış:1hug::1hug::1hug:

kızlar ırtıbatı koparmayalım ısteyen ozelden msn adresını yazabılır
bırbırımızı daha yakından tanımıs oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…