Antalya///07

Bende antalyaya gelin geldim ve çok memnunum bu şehri seviyorum. Larada olmak burda yaşamak ayrıcalık zaten doğa süper burda. Falezlerden yüzmek çok keyifli :))

Merhaba ben de Antalyalıyım ancak İstanbulda yaşıyorum,ailem orada. Gelecek yaz inşallah oradayım :) Bu manzarayı çok özledim :KK43:

100ylrz5.jpg

kızlar slm bende şanlı kanlı canım memleketim yalancı dünyanın cenneti olan antalyalıyım ne güzel kenetlenin birbirinize ama maalesef ben istanbulda oturuyorum bir yıl oldu taşınalıve hiç sevmiyorum nefret ediyorum istanbuldan annemler akrabalarım herkes orda hayatım orda kaldı burada sadece gün öldürüyorum ama çoooooooook özledim konya altını larayı kapalıyolu ışıkları dönerciler çarşısını denizini şelalelerimizi herşeyini özledim yanıksı dondurmamızı bile şiş köftemizi offffffffff offfffffffffffffff

ben de eş durumundan antalyalıyım. Alanyada oturuyoruz, aslen Mersin- silifkeliyim ama ne fark eder, ikiside akdeniz dimi..

CNN Türk "Yangına inat ormanı yaşat" kampanyası başlattı,

12 milyon hektarlık alanın yeniden yeşillendirilmesi için yapılan bu kampanya 28 Ağustos'a kadar sürecek.

Yanan 1 hektarlık alan için 6.000 lira gerekiyor.

Bu kampanya boyunca sanatçılar, ünlüler çevreyle ilgili mesajlar verecekler, özel programlar hazırlanacak, daha önceden yanıp başarılı şekilde ağaçlandırılmış bölgelerin hikáyeleri anlatılacak.

28 Ağustos'ta Cüneyt Özdemir'in sunumuyla Aspendos'ta yapılacak ve bir-çok sanatçının katılacağı özel geceyle de kampanya sonlandırılacak.

Çocuklarınızın sizin gördüğünüz yeşili görmesini istiyorsanız bu kampanyaya katılın.

Kampanya boyunca -tüm operatörlerden- 1923'e boş mesaj gönderenlerin cebinden 5 lira çıkacak ama inanın hepimizin kazancı çok fazla olacak...

http://www.kadinlarkulubu.com/yangin...496/index.html

Ben attım mesaj canım.dilerim herkes duyarlı olur bu konuya.gerçekten ciğerlerimiz yandı.Çocuklarımızın geleceği için 1 mesaj lütfen..:enbuyukkk:

Teşekkürler

arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var
antalyada özel derse ihtiyacı olan tanıdığınız varmı saati 20 ytlden ilköğretim öğrencilerine matematik fizik kimya dersi verebilirim lütfen bu konuda bana yardımcı olun
çok ihytiyacım var

arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var
antalyada özel derse ihtiyacı olan tanıdığınız varmı saati 20 ytlden ilköğretim öğrencilerine matematik fizik kimya dersi verebilirim lütfen bu konuda bana yardımcı olun
çok ihytiyacım var

Özel mesaj attım konuyla ilgili

heyoooooo bende geldim 4 aylık üyeyim daha yeni gördüm antalyamın konusunu
doğma büyüme antalyalıyım hihoyyyt benide alın aranızaaaaaa....:1hug:a.s.

hoşgeldin benguu burasını görmeek çok zor canım sen nerelerde takılıyodun bakıyım heee

ben antalyalı değilim ama antalyayı çok seviyorum :teytey: her yaz antalyaya tatil yapmak için geliriz. hatta orda yaşamak gibi bi hayalim var hihoyyyt antalyada yaşayan herkese selamlar a.s.

Aybukecim bende Alanya'dayım.Evlenmeden öncede Alanya'da yaşıyodum.Tanışırız inşallah.Kendine ii bak

hihoyyytselam bende alanyadayım aslen antakya hataylım dilerim sizlerle tanışmak kısmet olur bebişin hayırlı olsun bu arada arkadaşım kendinize iyi bakın by:1hug:

:emir_bebek:
bende antalya-alanyadanım "exorcist" alanyanın neresinden oturuyorsun bende alanyadanım

Dilaracım bende alanyadayım.Tanışalım istersen ama mesaj bölümlerin kapalı hep.onları kullanıcı panelinden açıver bi ara.Ayarlar bölümünden canım.

X