Antalya///07

yok ya içi bombos vitrinler bostu bile ben acık oldugunda gittim yani resmen can sıkıcı bi yerdi canım laranın neresine gidicez????

selam bizim de orda ev var çok severim antalyayı var yaaaaa benim teşekkürler aniden azalmış geri mi aldılar kiiiii

Antalyali arkadaslarin yardimina ihtiyacim var! Antalyada bildiginiz iyi bir terzi var mi? Özellikle normal kiyafet dikis standardin disinda özel kiyafetler dikebilen. Mesela likrali, transparan, tasli dansci yada spor yarismalari elbiseleri yada dansöz kiyafetleri ile tecrübesi olan yada yapabilecegine inanan bir terzi?

Önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim!

aaa ben de varım has mı has antalyalıyım teoman paşa da oturuyorum bir dahaki sefer nezaman buluşuyor sunuz ben de sizlerle tanışmak isterim .

aaa ben de varım has mı has antalyalıyım teoman paşa da oturuyorum bir dahaki sefer nezaman buluşuyor sunuz ben de sizlerle tanışmak isterim .

buluşma ne zaman arkadaşlarr ben 20sinden sonra antalyadayım inşallah

Buluşma bilgileri için aşağıdaki linke tıklayın arkadaşlar 18 inde buluşuyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/yeniden-antalya-bulusmasi-t190840/index.html?p=3025980#post3025980

herkse selamlar bende antalyadayım antalyalıyımm..anladığım kadarıyla antalyalılar baya kaynaşmıs bende gelebilirmiyim aranıza :)))

X