• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneye bağımlı Eş

tabiki yine önemsersin aileni ama artık senin ailen eşin olmuştur abartmazsın. kaldı ki kendi ailesiyle bu kadar iç içeyken seni ailenden uzak tutması hiç hoş değil.

Iste o boyle degil.Annesi babasi olabilir ama benim dedigimi yapcak anneme kardesime saygili olup ne dersek yapcak.

böyle bir evliliği neden sürdürdüğünü anlamadım. sana böyle davranan, davranışlarıyla değersiz hissettiren, saygısız, bencil bir adama nasıl hala duygularınız olabiliyor hele bunu hiç anlamadım. anlatmaya da çalışmayın, anlaşılacak gibi bir şey değil.

Burda problemin bendede oldugunu yani yanlis yaptigim seyleri farkettigim icin yazmistim zaten.normal esi yada mutlu anilarini yazan birine rastlamadim.

Burda problemin bendede oldugunu yani yanlis yaptigim seyleri farkettigim icin yazmistim zaten.normal esi yada mutlu anilarini yazan birine rastlamadim.
Yanlış anlamayın ama merak ettim ve benimde aynı durumu yaşama ihtimalim var o yuzden bu konunun üzerine düştüm akşam konuşacağım demissinizkonuştunuz mu sonuç ne oldu

Sigara içer, alkol alır ayda yılda..erkekliği bunlar belirleniyor ki.. bizde altlı ustlu otururuz, ama hiç beni ailesine ezdirmedi.. ailesinin değil benim sözüm geçer..
Esin aile olmayı şuan beceremiyor..anneye aşırı düşkün, anneyle eş kardeş eşit mi olurmuş saçmalık..herkesin yeri ayrı..dengeler tutmuyor maalesef.. birde senin ailenin gördüğü değere bak..ailene gitmek için bile izine muhtacsin.. iş güç sahibi insansin, sizde kendinizi ezdirirseniz mesleği olmayan hanımlar ne yapsın..

Sigara içer, alkol alır ayda yılda..erkekliği bunlar belirleniyor ki.. bizde altlı ustlu otururuz, ama hiç beni ailesine ezdirmedi.. ailesinin değil benim sözüm geçer..
Esin aile olmayı şuan beceremiyor..anneye aşırı düşkün, anneyle eş kardeş eşit mi olurmuş saçmalık..herkesin yeri ayrı..dengeler tutmuyor maalesef.. birde senin ailenin gördüğü değere bak..ailene gitmek için bile izine muhtacsin.. iş güç sahibi insansin, sizde kendinizi ezdirirseniz mesleği olmayan hanımlar ne yapsın..
Çok çok haklısınız inanın ki burda ki konuşmalardan sonra bir düzelme anlatamam size.ama dün yine bişyler oldu valla n gücüm kaldı ne takatim noktaysa olsun artık ben herseye varım. Bana destek olduğunuz için bir abla bir anne bir kardeş gibi görüp bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Hepinize rabbim huzurlu yuva nasip etsin herkese

Çok çok haklısınız inanın ki burda ki konuşmalardan sonra bir düzelme anlatamam size.ama dün yine bişyler oldu valla n gücüm kaldı ne takatim noktaysa olsun artık ben herseye varım. Bana destek olduğunuz için bir abla bir anne bir kardeş gibi görüp bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Hepinize rabbim huzurlu yuva nasip etsin herkese
Belki yorumum ağır gelmiş olabilir..ama buradaki bayanlar hayat tecrübelerini paylaşıyor her zaman ve dost acı söylüyor. Herşey yoluna girer inşallah ama haklarından kişiliğinden taviz verme asla

Back